See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Bogen blev leveret fint, men der er en stor reklame bag på bogen ved stregkoden. Og den var ødelagt i toppen virkelig øv nu når man betaler så meget for de bøger man køber og det er det man får…

Rated 5 out of 5 stars

Har netop oprettet en salgsannonce for min startup. Stor ros til supporten – problemet blev løst hurtigt, og der blev svaret prompte på mails. Jeg betalte for annoncen en lørdag og forventede først... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fandt Saxis, og satte min håndværksvirksomhed til salg sidste uge. Møde med potentiel køber samme uge til mulig overdragelse idag, som jeg skriver dette, samt to møder fredag. Dvs 3 mulige købere... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi satte vores garn webshop til salg den 16. januar 2021, mindre end 2 måneder efter var den solgt. Saxis har fra starten været meget hjælpsomme med at lave salgsannoncen og gode til at komme me... See more

1. Online Marketplace

About Saxis

Written by the company

Saxis er en online markedsplads, hvor ud kan købe og sælge virksomheder.

Faktisk er det Danmarks største markedsplads for køb og salg af virksomheder på nettet!

Vores mission er at skabe en online platform, der gør salgsprocessen mere overskuelig for sælger og køber.

På Saxis får du derfor et bedre indblik i, hvilke andre virksomheder af samme type, der er til salg lige nu, hvilken pris virksomhederne sælges til, trends i markedet, overblik over professionelle mægler-virksomheder og mulighed for at kontakte dem.

Vi mener, at vi har en platform, der rummer hele markedet. Både de helt små virksomheder og de store organisationer.

Vi arbejder meget med at skabe en teknisk platform, der kan lave de bedste match mellem køber og sælger.

Meget af vores tid går derfor med indeksering af annoncer og udvikling af algoritmer, der kan lave bedre match og bedre søgning.

Vi gør meget for at skabe trafik til sitet, og vi går meget op i, at det er den rigtige trafik, vi får ind, så der kan blive solgt så mange virksomheder som muligt.

Derudover, sørger vi for at sætte vores kunder i kontakt med fagfolk, der kan hjælpe dem med f.eks. fremskaffelse af juridiske dokumenter, værdiansættelse, finansiel rådgivning eller andet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere at bruge vores service og dermed lettere at sælge din virksomhed. Har du forslag til forbedringer tager vi meget gerne imod feedback på info@saxis.dk.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 5 out of 5 stars

Min kampagnon og jeg har lige solgt …

Min kampagnon og jeg har lige solgt vores virksomhed gennem Saxis. Vi var begge utrolig imponerede over den service og support, som vi fik af Saxis. Ingen af os havde solgt en virksomhed før, men med hjælp fra Saxis's medarbejdere og jurister, kørte det hele på skinner, og intet blev overset. Dette til fordel for både køber, samt sælger.
Keep up the good work!
Simon og Karsten

29 August 2017
Rated 1 out of 5 stars

SAXIS ER EN CHAT MED EN PRIS PÅ OVER …

Da jeg valgte at sælge en mindre opstartsvirksomhed, valgte jeg den "gratis" pakke, hvor man intet skulle betale for at lave et opslag.

Jeg solgte da virksomheden for under 6.000 kr. Senere ringer køber til mig og fortæller mig at Saxis vil have et "gebyr" på over 5.000 KR. Dette har de på intet tidspunkt gjort mig opmærksom på.

Saxis er en chat med vanvittige priser.

1 June 2017

Hej Mathias

Tak for din feedback

Da det er køberen der betaler honoraret er det køberen der bliver gjort opmærksom på det. Da køber tog kontakt til dig fik vedkommende vist en infoboks der præcis regnede ud for vedkommende hvad han ville skulle betale i honorar hvis han købte din virksomhed. Derudover er det meget tydeligt beskrevet i vores forretningsbetingelser og FAQ. At køberen ikke har læst hvad vedkommende sagde ja til er hverken din eller Saxis' skyld, men jeg beklager hvis du har haft en sur køber i røret. Det er selvfølgelig aldrig rart.

Saxis er meget mere end en chat funktion. Når man sælger noget til 6.000 kr. kan jeg godt forstå at det kan virke sådan, men vi hjælper også med finansiering, juridiske dokumenter og rådgivning i de større sager hvor der er behov for det.

Jeg beklager selvfølgelig den dårlige oplevelse med køberen, men håber derudover at du er glad for at have fået solgt din virksomhed helt gratis.

Sådan skal det være!

Hjælpsomhed, hurtig service, genial side, perfekt målgruppe/købere samlet på stedet.

Saxis har styr på det.

Har lige solgt min webshop gennem Saxis. - Det kører som på skinner 🚊👌🏽

15 May 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og kommunikation med Saxis

Jeg har over en årrække solgt flere webshops og hjemmesider gennem Saxis og har altid været fuldt ud tilfreds. Saxis yder en fantastisk service både før salgsopslaget bliver lagt op, under og efter salget. Selvom der kan opstå noget miskommunikation mellem køber og sælger er Saxis hurtige til at få problemet løst. 5/5 stjerner fra mig! :-)

27 April 2017

Reply from Saxis

Hej Rashid, Tusind tak for de pæne ord!

Du må endelig sige til hvis vi kan hjælpe dig en anden gang!

Vi har sendt dig en ny kop, som du forhåbentlig modtager i næste uge hvis postnord guderne vil det ;-)

Du ønskes alt det bedste fremover fra hele Saxis teamet!

Fandt min virksomhed igennem Saxis

Jeg fandt min virksomhed igennem Saxis, det er en nem måde at komme i dialog med virksomheds ejere som ønsker at sælge deres virksomhed.

Det kan varmt anbefales :-)

Karsten Lieberkind Jørgensen

Den glade ejer af BestPromotion

28 March 2017

Fremragende!

Super service. Konstruktive. Løsningsorienterede. Kan kun give mine allervarmeste anbefalinger af den service og hjælpsomhed jeg har oplevet hos Saxis og især fra Niels Olsson. Tak!

27 March 2017

Reply from Saxis

Det er os der takker for handlen Brian, du må endelig sige til hvis der er noget vi kan hjælpe med i fremtiden.

Du ønskes alt det bedste fremover fra hele Saxis Teamet!

Fremragende forretning!

Min oplevelse hos Saxis.dk har været helt eminent! Det er den bedste virksomhedsbørs i verdenshistorien efter min mening. Jeg har nu solgt 3 virksomheder igennem dem, og det går strygende, og deres medarbejdere er helt fantastiske til at hjælpe, og hele købsprocessen går som smurt. En forretning jeg klart vil anbefale hvis du skal have solgt en virksomhed, om så det er i millionklassen eller blot et lille projekt :-)

28 February 2017

Ekstrem professionel afhandling

Jeg stod og skulle sælge min virksomhed, og valgte at få aktiverne og forretningen vurderet igennem Saxis, da jeg ikke umiddelbart selv havde noget begreb om, hvad min virksomhed var værd.
Efter en præsentation til Christian (Mægler), vendte Christian hurtigt tilbage med en plan for hvad han synes vi skulle gøre. Jeg accepterede, og vi kom igang med processen, som hele vejen igennem har budt på forretning, forhandlinger og samtaler som har været yderst behagelige. Jeg har i mit forretningsliv, ikke på noget tidspunkt, oplevet så kompetente mennesker, som virkelig forstår hvad det betyder at sætte kunden først.
2 måneder efter var der fundet en køber, 4 måneder efter var virksomheden solgt.

Helt igennem fantastisk oplevelse som jeg på det varmeste kan anbefale til alle der skal finde en virksomhedsmægler.

14 January 2017

Fremragende service

Jeg har været i dialog med Christian igennem mit forløb og min opfattelse af Saxis har været fuld tilfredstillende. Virksomheden blev solgt og jeg er tilfreds. Thumps up herfra.

1 December 2016
Rated 5 out of 5 stars

Fik 22 henvendelser på 2 måneder!

Jeg har nu solgt virksomhed nr. 2 med Saxis. Fantastisk oplevelse begge gange, lige fra første kontakt med rådgivning omkring salget - til overraskende hurtigt at komme i kontakt med seriøse købere.

På kun 2 mdr. periode fik jeg i alt 22 henvendelser, hvor langt størstedelen var meget seriøse.

Stor ros til Christian fra Saxis for hans fantastiske service og rådgivning fra start til slut. Jeg vil anbefale Saxis til alle jeg kender.

18 November 2016

Højere værdiansættelse

Takket være Saxis fik vi mere for salget af vores virksomhed. De satte det struktureret op og sendte det ud til en masse seriøse mennesker, hvorefter vi fik beskeder dagligt. Helt fantastisk.

16 November 2016

Super service fra Saxis

Jeg valgte Saxis til at sælge min webside, og jeg har absolut intet at udsætte på forløbet. Professionel hjælp hele vejen igennem.

Jeg fik hurtigt svar på alle mine spørgsmål, både på telefon og mail, og følte at der var tid og lyst til at hjælpe.

Jeg giver handlen 5 stjerner, og kan helt sikkert anbefale Saxis hvis man skal sælge. Jeg har endnu ikke prøvet at være køber, men jeg er sikker på at jeg ville bruge dem.

14 November 2016

Fik solgt et domæne

Jeg fik igennem Saxis solgt et domæne til en webshop som jeg ikke fik brugt alligevel. Det var rigtigt nemt og overskueligt og gik relativt hurtigt (markedet er jo ikke kæmpe for alle domæner, så det skal i mente).

Vil klart anbefalde Amino, eller Saxis, som det nu hedder til andre!

24 October 2016
Rated 3 out of 5 stars

Vi solgte og købte indenfor kort tid

vi solgte og købte en Webshop på Saxis. Vi lavede en platin pakke på salget og fik mange henvendelse, vedkommende som købte shoppen henvendte sig faktisk udenom shoppen, men vi bad ham gå via saxis. Deres koncept er godt. Men de fakturere omgående, også inden købet er indgået samt den fulde værdi inkl. lager og hele molevitten. Min tanke er de mangler penge, for fakturering skal de have 5 stjerner for :-) . . Jeg har fået solgt og købt en Webshop, som var hele formålet med anvendelsen af Saxis som fører sælger og køber sammen, hvilket er lykkedes. Jeg forstår dog slet ikke deres faktureringsiverhed, selvfølgelig skal man betale for det man får, men år tingende er faldet på plads og ikke før. Jeg finder det også ejendommelig at sælger skal betale provision af varelageret fordi køber vælger at sætte en samlet pris, men ikke med hvis det er adskilt. Køber bør altid sætte en pris på 1 kr. og sætte resten på varelageret? Det er mega urimeligt at skulle betale 3% af et lager som man i forvejen synes det er for dyrt bare fordi sælger ikke lige tænker sig om, og der burde Saxis finde en anden løsning. F.eks. kunne man lave nogle samlede summer fra 1-100.000,- kr. 5.000,- fra 101.000 - 249.000 osv. Og selvfølgelig har det en stor værdi at Saxis kan føre køber og sælger sammen, og for det skal de have 5 stjerner, men min samlede oplevelse som trækkes en del ned af faktureringen, ender kun på en middel 3ér. men jeg vil helt sikkert bruge dem igen som sælger, og sikkert også som køber. Der er vel ingen alternativer. Så måske jeg kan finde nogle flere stjerne næste gang, :-)

31 August 2016

Hej Michael

Mange tak for at du har taget dig tid til at give så detaljeret en beskrivelse af din oplevelse. Det sætter vi stor pris på!

Vi er rigtig glade for at du har fundet værdi i at bruge Saxis både som køber og sælger og du synes at vores produkt her er 5 stjerner værd.

Angående faktureringen som har trukket ned i din oplevelse, så er jeg fuldt forstående overfor din irritation over, at få fakturaen inden handlen er helt afsluttet.

Virksomhedshandler tager som du ved lang tid og spørgsmålet omkring hvornår overdragelsen er sket er et vidt begreb.

Vi får som regel besked fra sælgeren om at virksomheden er solgt, hvorefter vi lukker vedkommendes annonce ned på vores side og sender faktura til køberen.

I andre tilfælde kan vi hverken få fat i køber eller sælger og sender derfor først en faktura når vi kan se at ejerskabet af virksomheden er skiftet.

I dit tilfælde gjorde det første sig gældende, hvorfor det kan have virket tidligt i processen for dig, men sælgeren så åbenbart virksomheden som solgt på dette tidspunkt.

Vi er altid til at snakke med omkring betalingsfrister, opdeling af fakturaer eller andre løsninger så ingen kommer galt afsted, men vi fik aldrig fat i dig, trods gentagne forsøg.

Mht. prisen så er honoraret udregnet af den samlede pris som du siger. Sælger kan vælge om varelageret skal være en del af den samlede pris, eller om det kan tilkøbes separat. Hvis du og sælger bliver enig om at varelageret skal holdes ude af handlen eller det ikke bliver værdisat til det som sælger har skrevet i annoncen, så er man altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi selvfølgelig regne det ind i honoraret. Men dette skal ske, før man laver transaktionen.

Vi tager dit forslag omkring samlede summer til overvejelse, vi er i forvejen igang med at overveje vores beløbsstrukturer i forhold til salgspris, varelager, inventar osv.

Jeg er glad for at du vil bruge os en anden gang og vi glæder os til at hjælpe dig til den tid!

NEMT - HURTIGT & PROF

Vi brugte Saxis til, at finde og købe vores nye webshop. Det er et genialt medie til at få et overblik over potentielle muligheder.

Vi har modtaget langt mere end vi havde forventet. Vi blev kontaktet af Anders fra Saxis i forbindelse med vores køb og han ville gerne skrive en lille artikel om os og forløbet.

Vi udfyldte et skema med nogle oplysninger som han skulle bruge. Herefter gik der ikke længe så havde vi allerede et udkast til artiklen. Hold nu op en flot artikel og ikke nok med det, han ville gerne spørge lokal aviserne om de havde interesse i historien samt at Martin Thorborg måske ville dele den med hans netværk.

Vi kan kun anbefale på det kraftigste at bruge Saxis hvis du/I er på udkig efter en ny forretningsmulighed, det er nemt - hurtigt & professionelt. I får virkelig noget for jeres penge

29 August 2016

Hej Palle

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Jeg kan helt ærligt sige, at det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig, og jeg bliver så glad, når jeg hører fra dig, at DU er glad!

Jeg håber på, at vi kommer til at høre fra dig igen en anden gang.

Til sidst vil jeg bare sige, at hele Saxis teamet ønsker dig og din kone det bedste for fremtiden.

Vi vil selvfølgelig altid være til rådighed, hvis i for brug for nogle af vores services i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Top klasse service, 100% tilfreds!

Jeg havde en webshop, som jeg skulle sælge. Var lidt skeptisk til at starte med mht. at bruge Saxis, da det er første gang jeg skulle sælge en virksomhed. Men fik et opkald fra Christian (sælger), som gav mig et super tilbud på sølvpakken hos Saxis. Han gav fantastisk rådgivning og hurtig fandt jeg tillid til ham og indgik i en aftale.

16 dage efter var min webshop solgt, til en fantastisk pris og samarbejdsaftale. Christian fulgte med hele vejen, og gav top rådgivning i forhold til salgspris etc. Han svarede i løbet af 0,5 og var til rådighed selv weekender, hvor jeg mest selv havde tid.

Jeg VIL bruge Saxis igen, og kan kun anbefale Saxis til alle der har en virksomhed der skal sælges. Man får 100% hvad man betaler for.
Har allerede henvist 3 til Saxis, med stor stolthed! De fortjener alt den ros de kan få, Thumps up Christian/Saxis! :)

18 August 2016

Hej Victoria

Tusind tak for de pæne ord!

Det er jo altid et samarbejde mellem os og sælger, så at det gik godt, er lige så meget din fortjeneste. Du har været god at arbejde sammen med igennem salgsprocessen og vi står klar næste gang du har behov for vores service.

Jeg har givet en god flaske champagne til Christian og vi andre har bare hænderne i vejret over at endnu en erhvervsdrivende er kommet godt videre :-)

Vi står altid til rådighed så du ringer eller skriver bare dag og nat, weekend som hverdag, vi er klar.

Du ønskes alt det bedste fremover!

Webshop solgt på 10 dage

Jeg havde en god, positiv og professionel oplevelse med Saxis, da jeg skulle sælge min webshop.
Blev ringet op af en konsulent fra Saxis dagen efter jeg havde oprettet min salgs annonce. Fik en rigtig god og brugbar sparring med konsulenten omkring den rette tekst i salgsannoncen, hvad der skulle være fokus på og omkring hvilken pris der var realistisk at sætte til salg til.
Webshoppen blev solgt på bare 10 dage.
Super god opfølgning fra Saxis generelt.

Kan kun anbefale andre, der skal sælge deres virksomhed, at benytte sig af Amino Virksomhedsbørs/Saxis.

OG så er det gratis for sælger :-)

29 July 2016

Hej Lisbeth

Tak for de pæne ord!

Det glæder mig altid, når vi kan hjælpe iværksættere videre, og når din virksomhed blev solgt på bare 10 dage, så er det jo endnu bedre!

Jeg ønsker dig det bedste for fremtiden, og vi står selvfølgelig klar, hvis du skulle få brug for os igen, en dag.

Nemt, enkelt og billigt!

Jeg solgte mit affiliate website, rentablelaan.dk, via Saxis.

Er overrasket over den gode service, som blev ydet fra først færd - kort tid efter at jeg havde oprettet en annonce, fik jeg gode råd til, hvordan den kunne toptunes og gøres mere attraktiv for potentielle købere.
Det resulterede hurtigt i 5-6 meget konkrete og god tilbud, fra folk, som var villige til at arbejde videre med sitet og sørge for at bibeholde dens gode placeringer i Google.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Saxis til alle jeg kender - jeg vil uden tvivl benytte mig af Saxis igen. Både som køber og sælger! Deres expertise er super, når man står og skal sælge sin virksomhed.

Tak, Saxis.

16 July 2016

Hej Kenny

Tak for den flotte anmeldelse!

Det er jo en ren fornøjelse, at arbejde sammen med så dygtige folk som dig, og din virksomhed gik jo også som varmt brød!

Jeg føler mig ret sikker på, at vi kommer til at høre mere til dig i fremtiden, og det vil jeg glæde mig til!

Take a closer look