Bogen blev leveret fint, men der er en stor reklame bag på bogen ved stregkoden. Og den var ødelagt i toppen virkelig øv nu når man betaler så meget for de bøger man køber og det er det man får…
See what reviewers are saying
Har netop oprettet en salgsannonce for min startup. Stor ros til supporten – problemet blev løst hurtigt, og der blev svaret prompte på mails. Jeg betalte for annoncen en lørdag og forventede først... See more
Company replied
Jeg fandt Saxis, og satte min håndværksvirksomhed til salg sidste uge. Møde med potentiel køber samme uge til mulig overdragelse idag, som jeg skriver dette, samt to møder fredag. Dvs 3 mulige købere... See more
Company replied
Vi satte vores garn webshop til salg den 16. januar 2021, mindre end 2 måneder efter var den solgt. Saxis har fra starten været meget hjælpsomme med at lave salgsannoncen og gode til at komme me... See more
About Saxis
Written by the company
Faktisk er det Danmarks største markedsplads for køb og salg af virksomheder på nettet!
Vores mission er at skabe en online platform, der gør salgsprocessen mere overskuelig for sælger og køber.
På Saxis får du derfor et bedre indblik i, hvilke andre virksomheder af samme type, der er til salg lige nu, hvilken pris virksomhederne sælges til, trends i markedet, overblik over professionelle mægler-virksomheder og mulighed for at kontakte dem.
Vi mener, at vi har en platform, der rummer hele markedet. Både de helt små virksomheder og de store organisationer.
Vi arbejder meget med at skabe en teknisk platform, der kan lave de bedste match mellem køber og sælger.
Meget af vores tid går derfor med indeksering af annoncer og udvikling af algoritmer, der kan lave bedre match og bedre søgning.
Vi gør meget for at skabe trafik til sitet, og vi går meget op i, at det er den rigtige trafik, vi får ind, så der kan blive solgt så mange virksomheder som muligt.
Derudover, sørger vi for at sætte vores kunder i kontakt med fagfolk, der kan hjælpe dem med f.eks. fremskaffelse af juridiske dokumenter, værdiansættelse, finansiel rådgivning eller andet.
Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere at bruge vores service og dermed lettere at sælge din virksomhed. Har du forslag til forbedringer tager vi meget gerne imod feedback på info@saxis.dk.
Skodsborg Strandvej 288, 2942 , Skodsborg, Denmark
- info@saxis.dk
- saxis.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Bogen er blevet skadet
Jeg købte Få3Tilbud.nu via Saxis.
Jeg købte Få3Tilbud.nu via Saxis.
Jeg fandt Saxis via en søgning på nettet i forbindelse med, at jeg aktivt undersøgte mulighederne for virksomhedskøb.
Platformen skilte sig hurtigt ud ved at give et professionelt og transparent overblik over en del af markedet for virksomhedshandler i Danmark. Det var nemt at navigere, og informationen var struktureret og overskuelig – hvilket gjorde det muligt at træffe kvalificerede beslutninger.
Hele processen føltes tryg og veldrevet. Man mærker tydeligt, at der står erfarne erhvervsfolk bag platformen.
God platform for salg af virksomhed
Som sælgende part har min oplevelse med Saxis været super god. Platformen er meget brugervenlig, og den tiltrækker seriøse og kvalificerede købere.
Siden hjælper med opsætning af en professionel salgsannonce og supporten var hurtig og hjælpsom under hele processen.
Hvis du overvejer at sælge din virksomhed kan jeg klart anbefale Saxis.

Reply from Saxis
Har netop oprettet en salgsannonce for…
Jeg betalte for annoncen en lørdag og forventede først godkendelse næste hverdag. Alligevel modtog jeg kort efter en mail om, at annoncen var godkendt – også selvom det var lørdag.

Købte en virksomhed d
Købte en virksomhed d. 4. december. Alt i alt foregik det meget professionelt. Der var styr på det hele. Overskuelig platform. Kan klart anbefale at købe en virksomhed herfra, og kommer også selv til det igen!

Meget tilfreds
Vi satte virksomheden til salg og fik kontakt til køber.
Vi valgte deres premium løsning som godt nok koster 4.000 kr ex moms, men set ud af salgssummen er godt givet ud.
Hvis jeg skal sælge en virksomhed igen, ville jeg bruge Saxis igen.

Reply from Saxis
Puzler.dk var et interessant køb.
Puzler.dk var et interessant køb.
Og det giver et vist overblik at følge saxis.dk

Reply from Saxis
Jeg har tidligere købt website gennem…
Jeg har tidligere købt website gennem Saxis, og hver gang med en god oplevelse. Denne gang med websitet neglebidning.dk, der er fuld køreklar da sælger havde gjort et godt stykke arbejde med at opbygge en sund forretning, så nu skal den "bare" udvikles.

Reply from Saxis
Saxis bør forbedre sin kundeservice
Efter at jeg har påpeget det problematiske i at bliver trukket løbende for et abonnement, har Saxis straks tilbageført det ønskede beløb. Det var godt og rimeligt. Men 2 store problemer står tilbage:
1) Saxis bør oplyse et telefonnummer på sin hjemmeside - et meget synligt sted. Desuden bør der være et lokalnummer i alle signaturer. Hvis ikke der bliver svaret på nummeret, bør man have mulighed for at lægge en besked eller blive omstillet til Receptionen.
2) Saxis bør ophøre med et abonnement hvor man automatisk bliver trukket. En kunde bør aktivt godkende at abonnementet fortsætter. (Det er naturligvis en god forretning for Saxis at have den eksisterende ordning).

Ingen kontakt til Saxis - svarer ikke deres mails
Min annonce er efter Saxis´ egen godkendelse sat i forkert rubrik. Jeg har forsøgt at kontakte dem via mail flere gange. Og får intet svar. Så har man jo betalt fint for en annonce, som er sat i forkert kategori.

Salg af ridetøjsbrand
Kom hurtigt ud til en relevant købsgruppe - salget gennemført hurtigt ved hjælp af de nødvendige der ligger til anvendelse.

Reply from Saxis
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Saxis. Hele processen var overskuelig, professionel og tryg fra start til slut. Der var altid hurtig og hjælpsom support, og jeg følte mig godt guidet igennem salget. Kan klart anbefales til andre, der vil sælge eller købe en virksomhed.

Reply from Saxis
Professionel og tryg købsoplevelse – kan varmt anbefales
Jeg købte min første virksomhed via Saxis og har haft en rigtig positiv oplevelse hele vejen igennem. Platformen er blevet markant bedre over de seneste år, og det var tydeligt, at kvaliteten af annoncerne er høj. Jeg fandt en virksomhed, der passede perfekt til mine kompetencer og interesser.
Selve forløbet var professionelt og gnidningsfrit. Sælger var imødekommende, og vi havde en god dialog hele vejen igennem – fra den første kontakt til det praktiske omkring overdragelsen. Det gav tryghed at kunne mødes fysisk og stille de spørgsmål, jeg havde undervejs.
Alt i alt en super fed oplevelse, og jeg føler mig godt rustet til at videreudvikle den virksomhed, jeg har overtaget. Kan varmt anbefale Saxis til andre, der går med tanken om at købe en virksomhed.

Reply from Saxis
God service og fin eksponering.
Saxis gav en rigtig god service og det var nemt at sætte de rette informationer op for min virksomhed. Der kom masser af eksponering og også flere konkrete henvendelser på annoncen. Solgt på under 3 uger til forretningskontakt udenfor Saxis, jeg havde delt annoncen med.

God oplevelse!
Nem, overskuelig og fristende side. Det er let at følge med i det nyeste på siden af virksomheder der er til salg, så man altid kan holde sig opdateret på hvad der rører på sig. Vi har købt gennem saxis og tidligere også overvejet at handle men viste sig ikke at være rette match alligevel - dette havde dog intet med saxis at gøre! Det er professionelt og jeg vil uden tøven bruge siden hvis jeg en dag skulle sælge en virksomhed.

Reply from Saxis
Uheldig oplevelse blev vendt til en meget positiv oplevelse
Der var nogen problemer med at få fat i Saxis til at starte med, men det skyldtes tekniske udfordringer og ikke noget bevidst fra Saxis side. Heldigvis var Mette god til at samle os op så vi kom godt videre og fik en god oplevelse.
Udfordringen blev løst hurtigt og smertefrit og vi kom i gang m. vores salgsannonce.

Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside, hvor man hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over de virksomheder der er til salg. Blev overrasket over hvor ligetil det var at komme i dialog med den virksomhed som jeg havde interesse i at købe.