Mittlerweile habe ich es aufgeben, täglich nachzufragen, wo meine Bestellung bleibt. Die angegebenen 4 Werktage sind längst vorbei. Die Firma reagiert auf keine meiner Anfragen, was in diesem Preiss... See more
Company replied
Köpte en Hot Spot Solar-lampa som enligt uppgift skulle innehålla ljussensor så att den tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust, så kallat solar mode. Det går att tända lampan och slä... See more
Company replied
Var skeptisk i starten. Men alt i alt super god service. Super hurtig levering og varen var pakket flot og forsvarligt ind. Jeg købte en sangfugl derinde (forudbestilte den faktisk) og da varen k... See more
Written by the company
Slotsmarken 1, 2970, Hørsholm, Denmark
Replied to 88% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg betalte for hjemmelevering, men varen kom alligevel til en pakkeboks. Har skrevet til Rosendahl.com, men de vender ikke tilbage..

Reply from Rosendahl.com
Snabb leverans, fin vara. Jag hittade ett fint födelsedagståg på denna hemsida, men kände mig osugen på att beställa pga alla negativa kommentarer om bolaget. Bestämde mig tillslut att prova, och allt gick jättebra. Fin produkt, snabb leverans. Jag är jättenöjd och hoppas att fler vågar beställa härifrån.

Uens Hammershøi Poppy krus:
Et par nye Hammershøi Poppy krus er så uens/høje i hankene at de ikke kan stå omvendt (på hovedet). Dem vi tidligere har købt er helt ok.
Rosendahls kvalitetsafdelingen melder tilbage at Poppy krus er håndlavet og der derfor kan være en del forskel på hankene; det er dermed helt ok at krus til 229,95/stk har hanke der varierer så meget at 2 salgssteder også mente at det var bemærkelsesværdigt.
16/3-2025: Tak for svaret fra Rosendahl. Det ændre desværre ikke ved kerne i opslaget; Krus der sælges som håndlavet kvalitet i den prisklasse forventes ikke at have hanke der er 5 mm forskellige, og hvor resultatet er, at de står og vippe når de stilles på plads (omvendt).

Reply from Rosendahl.com
Købte et kaj bojesen fødselsdagstog til min datter.
Kunne se de have virkelig dårlig anmeldelser her på siden så
Prøvet med lys og lygter om jeg kunne købe det i en anden netshop, eller eno bedre en fysiksk butik.
Men nej.
Tog chancen, og købte det.
Det skulle jeg aldrig haft gjort,
Man til dårlig kunne service,
Fik den hjem efter mange mail og tlf opkald.
Så hvis varen er til salg andre steder så køb den der.
Ville ikke anbefale rosendahl.com

Reply from Rosendahl.com
Jeg fik en Rosendahl termokande i julegave, ved første anvendelse, løb kaffen ud af kanden, når man hældte. I Imerco Kolding Storcenter testede man varen, skilte den ad og mente at glaskolben sad skævt og rettede den. Ved hjemkomst forsøgte vi at hælde vand men det samme skete igen. Kørte retur med varen, der SKULLE returneres til Rosendal. Har allerede efter 1. tur til storcenter kørt 26,2 km., der skal ganges med 6 inden jeg får en intakt termokande - i alt 157,2 km. Er det en rimelig behandling, at skulle køre så mange gange for at få en termokande der dur. De må ikke have tiltro til personalets bedømmelse, og det skal så gå ud over kunden. Jeg er særdeles utilfreds !

Reply from Rosendahl.com
Det er første gang at jeg handler hér og der er intet at sætte en finger på. Havde en god oplevelse ✨️

Reply from Rosendahl.com
Jeg har har lige købt en lille abe med julesweater. Den er i en dårlig kvalitet. Træ virker billigt, samlingen er løse, maling virker som om den er klister på.

Reply from Rosendahl.com
Det går att tända lampan och släcka den, men något solar mode finns inte och det var därför jag köpte den, för att inte behöva tända och släcka hela tiden.
Sedan står det att den ska laddas med en ”SELV Power Supply”, vilket är en elektronikkomponent och inte en laddningsapparat. Skriv istället max V och max A.

Reply from Rosendahl.com
Efter 3½ måneds almindelig brug er O-ringen i toppen knækket. Den har aldrig været demonteret eller i opvaskemaskine.
Henvendelse til kunde-"service" medfører hurtigt afslag på løsning af problemet, men henviser til en af deres forhandlere.
Spild af tid og benzin- den røg i plast- og glas genbrug.

Reply from Rosendahl.com
Jeg var vild med fødselsdagstoget fra Kay Bojesen, og Rosendahl var det eneste sted jeg kunne købe den. Var lidt i tvivl om jeg turde bestille trods anmeldelserne, men pga én god anmeldelse jeg så herinde, så valgte jeg at tage chancen. Toget var ikke på lager, men kom før den tid der stod, så jeg blev vildt glad og vil derfor gerne dele min gode oplevelse med min bestilling fra Rosendahl. Tusind tak for et flot fødselsdagstog som kom dagen inden min drengs fødselsdag.

Reply from Rosendahl.com
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice fra en webshop. Jeg har bestilt - og pengene er trukket fra min konto - men jeg har ingen vare modtaget. Da jeg skriver det til webshoppen siger de at varen er sendt og at varen er til afhentning ved pakkeboks. Jeg har ingen besked fået og derfor ikke muligt at hente pakken - en masse mails frem og tilbage - og så skriver de at jeg blot skal hente pakke og oplyse min kode??? som jeg ikke har modtaget - i guder hvad stiller jeg op?
Fik til sendt mig en beskadiget vare.. Fragt-kassen den blev sendt i var helt intakt og ingen buler, men min plakat jeg fik tilsendt havde en fold på sig og plakatrøret var der et hak i.. De har bevidst sendt mig en beskadiget vare og det er bare totalt uprofessionelt..
Hos Rosendahl har man absolut INGEN interesse i sine kunder, og man insisterer på at holde fast i opdigtede betingelser, som strider direkte imod betingelserne, der står på hjemmesiden. Rosendahl vil for alt i verden undgå at skulle yde nogen som helst form for indsats eller kundeservice, og de synes tilsyneladende også, at det er helt acceptabelt gentagne gange at lyve over for deres kunder.
Jeg havde i gave modtaget et Rosendahl Karen Blixen sæt à 5 juleophæng. Allerede 2. gang jeg tager dem op af æsken, knækker et af dem, og jeg skriver derfor til Rosendahl for at få dem byttet. Rosendahl skriver blot tilbage, at de ikke kan hjælpe mig, og at jeg skal henvende mig i butikken, hvor de er købt. Jeg skriver tilbage, at de jo netop er købt hos dem i deres webshop, og jeg derfor har henvendt mig til dem, hvorefter de beder om at se en kvittering. Jeg forklarer at jeg ikke har kvitteringen, da det jo var en gave, og de nægter derfor at bytte varen. Jeg er helt med på at man normalvis skal fremvise en kvittering, men i et sådant tilfælde her, hvor der er tale om en gave, burde gøres en undtagelse - især når det er en vare af Rosendahls eget mærke. Men det stopper på ingen måde her.
Det lykkedes mig efter noget tid at fremskaffe kvitteringen, som jeg så sender til Rosendahl. De skriver, at de ikke kan bytte gaven, men at de vil tilbageføre pengene til det kort, der blev brugt under købet. Jeg skriver, at de selvfølgelig ikke skal overføre pengene til køberen, da det jo er min gave, og derfor mig der skal have pengene, så jeg kan købe den igen et andet sted. Herefter stikker de mig en lodret løgn om, at det slet ikke er muligt at overføre pengene til en anden konto. Hvad de nok ikke lige havde regnet med var, at jeg selv har arbejdet i en webshop med ansvar for kreditnotaer både i salgsafdeling og i økonomiafdeling, og derfor udmærket ved, hvad der er muligt og ikke muligt, og SELVFØLGELIG kan de overføre pengene til en anden konto end købskontoen! Hvis deres evner ikke rækker til at bede om et reg. nr. og kontonr. og til at lave en ganske almindelig manuel bankoverførsel, skulle de måske overveje, om de overhovedet burde drive virksomhed. Jeg vil gerne vide, hvad i alverden de havde tænkt sig, hvis en køber havde fået nyt betalingskort. Det handler på ingen måde om, at det ikke er muligt, men om, AT DE IKKE GIDER! Så drop de dårlige undskyldninger og usandheder!
Da jeg konfronterede dem med dette, skrev de blot tilbage, at de fastholdt deres betingelser vedr. tilbagebetalinger og henviste til hjemmesiden. Men da jeg efterfølgende læser deres betingelser, viser det sig, at der INTET står om at pengene absolut skal tilbageføres til købers kort. Tværtimod står der: "Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, MEDMINDRE DU UDTRYKKELIGT HAR INDVILGET I NOGET ANDET"! De har simpelthen ikke engang selv læst de betingelser, de har sendt til mig. Kæft, nogle amatører!
Jeg har gjort dem opmærksomme på, hvad der rent faktisk står i deres betingelser, og selvom jeg ifølge deres betingelser har krav på at få pengene, nægter de stadig at overføre dem til mig. De fortsætter endda med løgnen om, at det ikke kan lade sig gøre, og ignorerer nu også helt mine mails. Hvis de virkelig mener, at det er umuligt, vil jeg dog gerne vide, hvorfor de selv nævner det som en mulighed i deres betingelser.
Jeg har da ved gud aldrig før oplevet, at det skulle være så besværligt at reklamere på en gave. Tænk at man hellere vil miste kunder og fremtidig fortjeneste, end man vil gøre sig en så lille ulejlighed, som det er at lave en overførsel til et andet kort. Jeg håber da at de selv kan se meningen med at drive forretning på den måde. For mig lyder det som ren idioti.
Jeg har været loyal kunde i mange år, men det er helt sikkert slut nu. Jeg kan se på deres elendige anmeldelser, at jeg bestemt ikke står alene med denne opfattelse af deres kundeservice – eller mangel på samme. Den sidste butik, jeg kæmpede med, som heller ikke mente de skulle overholde regler, er netop gået konkurs. Karma is a b*tch. Jeg håber, det går Rosendahl på samme måde. Så kan det da være, de lærer at forstå betydningen af god service og ÆRLIG forretning. Jeg kan kun råde andre til at holde sig langt væk!
Jeg har handlet hos Rosendahl flere gange og hver gang er jeg blevet gladeligt overrasket. Super hurtig levering og godt pakket ind. Vender helt klart tilbage :)
Termokopper er så tynde at de sprænger indvendig, men Rosendahl vil ikke kommenterer på denne skrøbelighed.
Jeg var blevet forelsket i Kay Bojesens fødselsdagstog og kunne ikke finde det på nogen andre hjemmesider. Jeg tjekkede Rosendahls anmeldelser ud her på Trustpilot og blev noget bekymret!
Jeg skrev derfor til deres kundeservice og selvom det var en underlig korrespondance, hvor jeg følte at der ikke blev svaret direkte på mine spørgsmål, og hvor der ikke blev kommenteret på min hentydning til de dårlige anmeldelser, så fik jeg hurtigt svar på mine henvendelser. Jeg tog chancen og det har jeg ikke fortrudt! Min bekymring var helt ubegrundet og jeg kan snart give det fineste tog i gave. Jeg tør godt at handle hos Rosendahl igen.
Utilfredshed med forsendelse. Og det er ikke til at finde
et telefonnummer til Rosendahl. Jeg har brugt lang tid på at lede.
Pakken skulle hentes et sted, men den blev leveret til
en anden pakkeshop uden oplysning. BRING, som jeg med møje fandt frem til, var uforskammede. Og Rosendahl med deres fjernhed, er vist lige glade.
Købt ovnfast skåle med låg Ø24/Ø19 og lågene passer ikke som der står "tætsluttende låg" vi har klaget i forretningen og får en "søforklaring" at låget krymper i køleskabet og så her vi være tætsluttende... dermed afvist at de har lavet en design eller batch fejl. Jeg er ingenør og ved plast er følsomt over for materiale og temperatur under støbning og det er her problemet ligger... Den går ikke rosendahl
Kundeservice afviser for anden gang. 2023.08.29
Jeg har været meget tilfreds med korrespondance med Rosendahl omkring reklamation over glas i Flow-serien.
Jeg oplevede stor imødekommenhed, også selvom reklamation skal indgives til den forhandler, man har købt varen hos.
Rosendahl gav god vejledning og respons hele processen igennem, og jeg fik tilbudt ny vare hos forhandler.
Super fin kundeservice.

Reply from Rosendahl.com
Jeg får en FORMA skål i gave som efter en tur i opvaskemaskinen knækker midt over... Kundeservice vil ikke hjælpe mig med en reklamation, men giver opgaven videre til der hvor denne er købt. Og jeg skal også medbringe kvitt. På en gave??? Øv en dårlig oplevelse.