See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Brian har lige været her for at udbedre varmepumpen. Den støjede helt vildt, men da Brian fik en video af lyden, vidste han straks, hvad der skulle til. Kom dagen efter og det varede ikke længe, før p... See more

Rated 5 out of 5 stars

jeg mødte riel energi på valbymessen.Efter et hurtigt tilbud undersøgte jeg firmaet.Alt så rigtigt godt ud. Efter bestillingen gik alt efter planen.Orientering og montage var 100% i orden.Flinke menn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uovertruffen service og vejledning fra først til sidst. Yderst kompetent og professionelt udført arbejde. Fået skifte det gamle oliefyr ud med en ekstrem støjsvag monoblock luft-til-vand varmepump... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået udskiftet vort oliefyr med en luft til vand varmepumpe A+++ fra Riel Energi. Kontakt til Riel Energi som et ud af 3 x firmaer. Først et planlægningsbesøg af René Rubak - dernæst et... See more

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Service i særklasse

Riel Energi var fra starten virkelig imødekommende og hjælpsomme.
Igennem hele samarbejdet med dem var deres serviceniveau i særklasse.
Vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger.

20 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi fik skiftet en gammel varmepumpe til…

Vi fik skiftet en gammel varmepumpe til en ny, god og professionel rådgivning, Tommy som installerede den var punktlig, hurtig og yderst kompetent, meget tilfredsstillende pris, produkt og super behagelige folk, som ryddede pænt op efter sig

27 January 2025

God og kompetent rådgivning

Vi har, efter god og kompetent rådgivning af Riel Energi, valgt at få udskiftet oliefyret med en monoblok varmepumpe og kombimodul løsning. Systemet fungerer upåklageligt og er let at justere på. Hvis man er til tekniske detaljer, så er det hele tilgængeligt på hjemmesiden. Afmontering af hele den gamle installation, og montage af den nye, tog kun én dag. Super montører, og har man spørgsmål er firmaet let at få fat på.
Vi kan kun anbefale Riel Energi som kompetent partner til denne type løsninger, og vi har efterfølgende fået installeret et luft til luft system til opvarmning af vores garage/værksted.

3 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Uovertruffen service og yderst kompetent udført arbejde.

Uovertruffen service og vejledning fra først til sidst.
Yderst kompetent og professionelt udført arbejde.
Fået skifte det gamle oliefyr ud med en ekstrem støjsvag monoblock luft-til-vand varmepumpe. Alt ordnet på en dag, pænt og ordentligt sat op, både ude og inde, og naturligvis hører oprydning efter sig også med i opgaven.
Kunne ikke være mere tilfreds.

2 September 2024

Super oplevelse.

Super støjsvag monoblock luft/vand varmepumpe. God tryg oplevelse lige fra dimensionering til det færdige slutprodukt, hvor montørerne tester, afprøver anlægget, inden de kører. Pænt og nydeligt afleveret og ryddet pænt op.

19 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super pumpe og professionel montering

Meget velfungerende, lydsvag luft-til-vand monoblok varmepumpe. Topprofessionel montering med skjult rør- og kabelføring gennem mur, i skunk og gennem etageadskillelse. Montørerne Brian og Tommy er virkelig pumpe nørder og går gerne den sidste meter til at opnå den bedste og mest diskrete løsning.

27 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har lige købt en varmepumpe med…

Har lige købt en varmepumpe med montering. Super service! Rigtig behagelige mennesker og omgående levering og montering.. der var et par tvivlsspørgsmål hvor udfaldet uden nogen form for diskussion blev vinklet 100% til min fordel.. TAK!

12 January 2024

6 stjerner herfra ⭐️

Det er bare et super produkt og service!
Pris og installation var super skarpt. Det var en fornøjelse at have besøg af håndværkerne som satte pumpen op med ja-hat og god energi.
Efterfølgende dryppede det lidt fra anlæg og det blev serviceret lynhurtigt.
Bestilte din pumpe hos Riel - så får du varme i huset med et smil 😄😄

14 December 2023

God support

Har ikke haft problemer med varmepumpen (2 år gammel) men har haft en masse spørgsmål vedr. gulvvarmen i huset som har forvoldet nogle problemer, det har der været god support til, også selvom det ikke har noget med varmepumpen at gøre.

9 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde fornøjelsen af at få…

Jeg havde fornøjelsen af at få installeret en luft- til vand varmepumpe, og jeg kan ærligt sige, at hele processen fra start til slut var intet mindre end fremragende. Det, der virkelig skilte sig ud for mig, var den høje standard for service og installation, der blev leveret - ingen halve eller grimme løsninger blev tilbudt eller overvejet.

Fra første kontakt til afslutning af projektet, blev jeg mødt med professionalisme, indsigt og stor sans for den rigtige løsning. Alle mine spørgsmål undervejs blev besvaret omhyggeligt, og jeg fik altid indblik i, hvorfor netop den opløsning, der var valgt, var den bedste for mine behov. Dette gjorde mig sikker på, at jeg tog den rigtige beslutning, og at virksomheden havde mine bedste interesser i sinde.

Takket være den dygtige håndtering og implementering af min nye varmepumpe, er jeg nu i stand til at håndtere de kølige måneder med fornyet tillid.

Jeg vil ikke tøve med at anbefale RIEL Energi til andre – de sætter standarden for hvad man kan forvente ved installation af varmepumper.

7 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Flot arbejde - alt spiller!

Fantastisk service og info af René Rubak samt god pris på luft til vand varmepumpe.
3 professionelle, kompetente, løsningsorienterede og kundevenlige montører til dagens projekt med fin oprydning, rengøring og vejledning.
Flot arbejde - alt spiller!
Mine bedste anbefalinger med 5 stjerner :-)

31 October 2023

Luft til vand

Har fået luft til vand instaleret af Rene fra Riel energi to meget dygtige håndværker den ene vvs og den anden el så de arbejdede meget effektiv sammen og de viste lige hvordan det skulle stilles op da de havde fået billeder af det gamle anlæg og eltavle
Efter følgende har jeg fået hjælp af Rene til at få tilskud kan kun anbefale dette firma meget professionel og kundevenlig

5 December 2022

Riel varmepumpe igen

Har lige købt ny varmepumpe igen, købt andet hus. Selvfølig hos Riel energi, da de er super professionelle, og med helt fremme når det gælder nytænkning, ingen varmtvandsbeholder som står og bruger energi, bare en varmtveksler som kun bruger strøm når man åbner for vandet. De kommer når de lover, og kører først når varmepumpe kører. Kan varmt anbefales

1 May 2023

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Den fantastiske service og alle de informationer som René gav var helt afgørende for valget af Riel Energi - og vi ville vælge dem igen. Installationen af varmepumpen og den opfølgende vejledning af de superdygtige teknikere var helt i top.

23 January 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super godt forløb fra tilbud til…

Super godt forløb fra tilbud til installation.
Har snakket med René flere gange, da jeg havde brug for at forlænge tilbuddet. Hvilket aldrig var et problem. ( tak for tålmodigheden 😃) samme dag jeg accepterede tilbuddet, fik jeg en sms med installations dato ( kun 6 ugers ventetid 👍)
Montageteam Mikkel og Jesper har hurtigt og effektiv afmonteret gasfyr samt monteret og installeret varmepumpen. De rydder pænt op efter sig og giver en fin og grundig vejledning.
Kan kun anbefale RIEL ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fik installeret varmepumpe den…

Fik installeret varmepumpe den 8-11-2022 fuldt ud tilfreds med det udførte arbejde. Fra optagelse af ordre til montering, meget kompetent og behagelig arbejde, af både Rene og de to montører.

8 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

RIEL A/S, professionelt firma man kan stole på!

RIEL A/S installerede luft-til-vand varmepumpe hos os 3/10-22. Vi er ovenud tilfredse med firmaet, fra de første telefonsamtaler med René, besigtigelsen af det arbejde der skulle laves hos os, mail-korrespondancen med tilbud på arbejdet, og til sidst udførelsen af arbejdet den 3/10, hvor de to håndværkere (en elektriker og en vvs-installatør) virket særdeles dygtige, professionelle og effektive.
Tværs igennem en god oplevelse.
Firmaet kan varmt anbefales!

3 October 2022

Take a closer look