Vi skulle spise sunday roast, det en billig nok pris stadig dyr men iforhold til resturanten, og deres standarte priser var det billigt. Vi starter ud med at få salat kød osv på bordet der går 2 minut... See more
See what reviewers are saying
Sämsta restaurangen till hutlösa priser som serverar kött som doftar unket och spottas ut av reflex då det varit dåligt. Bröder luktade mögel, pommesen var torra och kalla, såserna kalla med tjock h... See more
Köd på Vesterbro: Meget venlig og opmærksom betjening som udgangspunkt! Men desværre var halvdelen af begge steaks fyldt med sener, den anden halvdel var god. Desværre stødte vi derfor ikke på udfor... See more
Vi var på restaurant KôD på Vesterbrogade efter en god oplevelse i Aarhus. ELENDIG service! Rødvinen kom da vi var godt inde i hovedretten, kaffen kom alt for set og et indtryk af at være glemt eller... See more
Information provided by various external sources
Konceptet er simpelt. Perfekt tilberedte bøffer med lækkert tilbehør og nøje udvalgte vine af høj kvalitet, og sidst men ikke mindst, en dejlig stemning.
Admiralgade 25, 1066, København, Denmark
- restaurantkoed.dk
No history of asking for reviews
Köd Vestergade uprofessionel
Köd Vestergade uprofessionel
Jeg er de sidste mdr. kommet 2-3 gang i mdr. på köd alene pgf. Arbejde i området
Vælger at tage på köd med en veninde
Vi bestiller signatur menu begge med 1 rettes henholdsvis en side ret og min veninde forret. Da vi ved Bestiling få at vide vi kan rette 1 pr. Menu. Herefter kommer en meget ubehøvlet og uprofessionel ung mand hen og fortæller at det er pr. Bord og ikke pr. Menu vi kan rette menu. Min veninde foreslog at flytte bord vis dette hjælper tjener svarer hertil at det ikke gør en forskel for ham. Da vi ankom sammen. Vi vælger herfra at gå fra stedet da vi ikke synes måde vi bliv talt til eller måde situationen udvikler sig til var professionel. Ikke et sted jeg tænker at komme fremad rettet med sådan et personale.
Én stjerne til den søde lyshåret med…
Én stjerne til den søde lyshåret med krøller tjener!
Tyggegummikød, der var sejt, (oksemørbrad) bøffen kostede 650kr!
Spar jeres penge og køb mørbraden på Jensens Bøfhus som er væsentlig bedre!
Kød Aarhus.
Ps. Det handler ikke om pris, men kvalitet!
Bordet skal bookes to gange for gælde OBS på dette!
Vi havde set frem til ad libitum menu
Vi havde set frem til ad libitum menu. Men tjeneren kom kun 1 gang. Vi fik hvad det svarer til max 150 g kød. Det røveri at kalde det ad libitum menu. Efter knap 1,5 time gad vi sgu ikke vente længere. Og da det endligt kom skygge af en tjener. Sendte hun en anden til bordet med regningen. Manager var det heller ikke at tale med. Der kommer vi helt sikkert ikke igen. Og god tip lad være med at vælge ad libitum. Du får intet servert!
Super betjening fra et ubændigt og…
Super betjening fra et ubændigt og imødekommende personale og ikke mindst velkomponeret sublim mad som nærmest smeltede på tungen ! Læg dertil de "alternative" omgivelser som bare OSER af atmosfære og råhygge . I den grad flere besøg værdig ;o))
Hvis man kunne man kunne give nul…
Hvis man kunne man kunne give nul stjerner. Lang vendte tid på af bestille på en mandag i halv tom resturant lang vendte tid på maden og måtte sende en bøf tilbage 3 gange da den var stegt alt alt for meget, 3 gang var den stadig ikke i orden så vi rejste os betalte og gik sætter aldrig mine ben der igen
Fantastisk
Jeg var inde med min familie på KöD
København. Det var en af de bedste restaurant oplevelser jeg har haft til dato og personalet er fantastiske, opmærksomme og fulde af humør. Vil helt klart anbefale til andre😁😁
Jeg var inde og spise med en gruppe…
Jeg var inde og spise med en gruppe venner i går omkring kl 20.
Vi brugte mange tusinde kroner og idag ligger et par af os syge med madforgiftning.
Jeg vil ikke anbefale dette for nogen, da det er er dyrt og middelmådigt.
Normalt gider jeg ikke bruge tid på at skrive en anmeldelse men til de penge så skal kvaliteten altså være i orden.
Der var overhovedet intet sæbe tilbage…
Der var overhovedet intet sæbe tilbage på herre toilettet! hvilket simpelhen ikke må ske på en restauranten hvor coli bakterier er det sidste man ønsker spreder sig, gad vide hvor mange der ikke har vasket hænder grundet dette, virkeligt ulækkert , jeg finder det dybt uprofessionelt at dette ikke tjekkes grundet som en del af den daglige rutine, der burde føres tjek liste på sådanne ting. ydermere sad det toilet jeg sked på ikke ordenligt fast og kunne rokke sig. Ellers god mad!
Der kan ikke sættes en finger på…
Der kan ikke sættes en finger på betjening og det lækre mad 😍 Men stop nu med at man skal betale for FILTRERET vand! Vi købte dyre vine, og så kommer vand på regningen. Selv i NY er det gratis... Bare stop det pjat
Altid et besøg værd
Alle Köd restauranterne jeg har spist på har haft den bedste service og super lækkert mad. Ingen kritik her fra. Helt sikkert et besøg værd igen.
Rigtig lækker middag på köd
Super lækker mad
Super lækker mad, menu var super lækker og tjener Simon var meget professionel, både hvad angår anbefaling af vin og præsentation af mad, samt gav en flot service, hele aften igennem. Kan kun 100 % anbefale Kød København, meget hyggeligt sted og tjenerne var super professionelle & behagelige. Tak for en hyggelig aften og tak for mad. vi ses.
Wagyu på Köd Vesterbro kan anbefales
7. Februar 2023 ca 19.00
Köd Vesterbro
Jeg har tidligere været på Köd Vesterbro (firma arrangement), fået Wagyu og været meget tilfreds.
Denne gang som privat.
Vi bestilte og fik Carpaccio, Wagyu (medium og medium rare), 2 forskellige rødvin, ceasar, corn ribs, etc.
Kødet blev serveret som bestilt - flot.
Tjenere observante, vidende og servicemindede.
Tjeneren hentede en kollega med større vin-kendskab, da vi stillede specifikke spørgsmål.
Super fint.
Overordnet en god oplevelse.
HVIS jeg skal give lidt konstruktiv kritik på pladsforhold:
Bordene er lige små nok til tallerkener, bestik, glas, vin, og alt det andet nødvendige tilbehør.
Man sidder meget klemt mellem andre borde og gæster.
Med lidt mere plads og lidt større borde kunne Köd Vesterbro få 5 stjerner fra mig.
Nu blev det til 4 flotte stjerner for det kulinariske indhold.
Dejlige lokaler
Dejlige lokaler, super lækker mad (oksemørbrad mør som smør) og venlig og humørfyldt betjening. Vi var 4, der alle fik den lækreste mad - kan anbefale deres burrata med tomat! Det blev en helt igennem dejlige aften !
Selskabsmenu til UG
Jeg havde mit selskab (+10) ind på Admiralgade og spise til min fødselsdag d 10/2
Vi var en flok unge mænd, der sikkert larmede alt for meget.
Men vi fik ikke en henstilling. - Så jeg håber ikke vi var til gene for nogle!
Alt var som aftalt.
Maden var perfekt, og til en god pris.
Tjeneren fik sin drikkepenge, da alt var forgået som det skulle.
Tak for mad og en god oplevelse
Absolut FORKASTELIGT og det VÆRSTE....
Absolut FORKASTELIGT og det VÆRSTE....
Vi er lør den 11-02-23 inde for at spise i Admiralgade.
Hold nu K mand en opførsel vi blev udsat for.....
Een eller anden slags køkken chef eller restaurant chef.... der tydeligvis ikke kender sin plads, eller ikke er uddannet i at håndtere mennesker 😱🤬
Vi var ganske givet larmende,og måske også for meget.... MEN...
at vi pludselig - uden nogen form for før varsel - bliver overfaldet verbalt, han stillede sig op ved bordet med spredte ben, og armene over kors ... og tiltaler os alle RÅBENDE ud over hele restauranten, hvor vi bliver bedt om at gå = citat: "I er ikke velkomne her mere - I må ikke hverken spise op eller drikke ud" 🤯😱
Det er simpelthen SÅ forkert og nedværdigende...Der var børn med!!!!
Anbefaler ALDRIG det sted .... Find andre steder at spise.....
Idag 11/2 sad jeg på en ellers fin date
Idag 9/2 sad jeg på en ellers fin date, mad var rimelig, men så smadrede denne oplevelse vores intime middag.
Et selskab ved siden af som så ud til at hygge sig havde åbenbart overskredet barchefens grænse.jeg ved ikke hvad der var sket.
Men helt ærligt, at der stiller sig en tjener op og højlydt smider dem ud, foran de børn der var i selskabet, som inden så ud til at hygge sig, det er under alt kritik. Børn skal ikke høre den tilsvining jeg oplevede.
Helt katastrofal adfær… fy for den da..
ekstrem lorteservice
(köd vesterbro)
ventede 1 time på maden kødet var råd vi sendte tallerkenerne tilbage
anden gang lykkens gang samme problem igen!! man skulle næsten tro at kokken ikke var uddannet
og nu kommer det syge de ville have at vi betaler for uspiselig kød jeg må sige en chokket oplevelse de fortjener ingen gang en stjerne.
jeg kan klart ikke anbefale det her sted til nogle.
En ringe oplevelse ...
Vedr Köd - Admiralgade
Havde Inviteret kæresten ud og efter have gennemgået menuen på deres hjemmeside samt menukort på selve stedet bestemte vi os for Sunday Roast til 2 pers (kød / BearnaiseSauce / Frites ad libitum) som der står på deres hjemmeside kommer man ikke til at fortryde det, men det skulle dog ret hurtigt vise sig ... :-(
efter rimelig ventetid kom nogle halvtørre skiver kød ind (vi havde i mellemtiden hørt at TriTip blot var Cuvette i skiver) da et andet bord spurgte direkte ind til hvad det var for noget kød
TriTip er bare smart markedsføring der åbenbart desværre dækker over en kedelig Cuvette :-(
(der blev så heller ikke spurgt ind til om alt var som det skulle være )
Alt i alt en ringe oplevelse vi fortrød og ikke kan anbefale
Hele familiens tøj lugter af mados
Maden var ok og tjeneren meget sød, men desværre lugter alt vores tøj af mados fordi vi havde bord tæt på køkkenet. Det er ikke iorden og slet ikke med det prisniveau.