Vi skulle spise sunday roast, det en billig nok pris stadig dyr men iforhold til resturanten, og deres standarte priser var det billigt. Vi starter ud med at få salat kød osv på bordet der går 2 minut... See more
See what reviewers are saying
Sämsta restaurangen till hutlösa priser som serverar kött som doftar unket och spottas ut av reflex då det varit dåligt. Bröder luktade mögel, pommesen var torra och kalla, såserna kalla med tjock h... See more
Köd på Vesterbro: Meget venlig og opmærksom betjening som udgangspunkt! Men desværre var halvdelen af begge steaks fyldt med sener, den anden halvdel var god. Desværre stødte vi derfor ikke på udfor... See more
Vi var på restaurant KôD på Vesterbrogade efter en god oplevelse i Aarhus. ELENDIG service! Rødvinen kom da vi var godt inde i hovedretten, kaffen kom alt for set og et indtryk af at være glemt eller... See more
Company details
Information provided by various external sources
Konceptet er simpelt. Perfekt tilberedte bøffer med lækkert tilbehør og nøje udvalgte vine af høj kvalitet, og sidst men ikke mindst, en dejlig stemning.
Admiralgade 25, 1066, København, Denmark
- restaurantkoed.dk
No history of asking for reviews
Lækker mad!
Vi fik lige nøjagtigt så lækkert mad, som vi havde håbet! Har aldrig været der før, men maden var lækker, og betjeningen meget høflig og smilende. Kommer klart igen!
Dårligste service der findes i Danmark
Værste oplevelse nogensinde på KÖD KØBENHAVN
Admiralgade 25, 1066 København K
Vi havde bestilt bord til klokken 20:00 Ad libitum, hvor vi ville have bordet i 1 time og 30 minutter. Eftersom vi havde ventet 1 time og 20 minutter uden at få noget serveret, valgte vi at gå. Her fortalte medarbejderne os, at maden var klar, hvortil vi svarer, at vi allerede har ventet i en time, og vi så ikke kan nå at bestille igen, da man kun har 1,5 timer, og der var ikke informeret om, at det ville tage så lang tid, før maden var klar. Virkelig dårlig service. Jeg sagde til medarbejderne, at vi kun havde 10 minutter til at spise, og hun svarede "Ja, beklager?" Det er den største joke, jeg nogensinde har oplevet i 20 år.
Hvis i godt kan lide at vente på jeres mad kan jeg klart anbefale kød restaurant.
Ikke pengene værd
Vi havde booket bord på Vesterbro, men der er generelt meget larm og uro i restauranten. Det var umuligt at høre tjenerne præsentere maden. Fra vi fik bøfferne til tilbehøret blev serveret gik der al for lang tid og mad var kold. Gæsternes bøffer blev ikke stegt som bestilt og en fik da heldigvis en ny bøf, men som stadig var gennemstegt trods bestillingen lød på Rare. Vi betalte 180 kr. for vand ad libitum til 6 mennesker trods vi havde bestilt vinmenu...det er sku en ommer. For de 4400 kr. som vi betalte kan vi hel sikkert få en bedre oplevelse et andet sted. Så nej her fik vi ikke en god oplevelse med lækkert med og nej vi kommer ikke på Köd igen.
Ligegyldig service, ingen drive
Alle har oplevet følelsen af at spise et sted, hvor servicen er god. Hvor små til halv store fejl føltes ligegyldige fordi, at der er så stor fokus på at glæde kunden.
Det var ikke tilfældet her.
Jeg blev serveret en well-done rib-eye, efter at have bedt om en medium rare. Det sker, men man bliver jævnt overrasket over at det kan ske med en bøf til 500 kr,- på et steakhouse…
Efter fejlen ender jeg så med at vente så lang tid på en ny bøf, at alle andre i selskabet havde færdiggjort deres måltid, da
Min nye steak endelig ankommer.
Ingen undskyldning blev givet i form af afslag i prisen, en evt. kaffe eller bare verbalt. Dette skyldes nok højst sandsynligt at vi var blevet betjent af 4 forskellige tjenere
Da vi får betalt og ser regningen, opdager vi at der er blevet betalt 150,- kr for “ad-libitum”-postevand, selvom alle ved bordet havde bestilt rødvin 🤦♂️
Maden smagte okay, men levede ikke op til prisen.
KÖD Vesterbro
KÖD Vesterbro
Efter vi havde spist vores forret blev vi glemt og det resulterede i at vi ventede ca. 1 time og 17 minutter på vores hovedret. Tjeneren beklagede meget og forklarede at vores mad egentlig var klar og havde stået i køkkenet og ventet på at blive serveret...... Derudover var vores kød ikke stegt som vi havde ønsket det..
15 kroners tyksteg bøffer fra Netto kan slå deres kød til hver en tid.
BLIV VÆK OG BRUG PENGENE MERE FORNUFTIGT !
Dårligste oplevelse
KöD Vesterbro
Forfærdelig forret med jomfruhummer. Fuldstændig uspiselig. Jeg har aldrig smagt noget værre. Jeg var sulten og håbede at hovedretten ville være bedre, men nej. Både portvinssauce, pomfritter og vegansk hovedret var så saltet, at jeg måtte give op halvvejs. Det var simpelthen uspiseligt. Det eneste der smagte lidt godt var desserten.
Min ven bestilte pomfritter og en bøf, også det var ekstremt saltet.
Ligegyldige tjener der ikke fulgte op - og det var lidt i øst og vest hvem der kom. Jeg tror vi endte med tre forskellige tjenere.
Ikke pengene værd overhovedet.
Vi havde booket bor hos jer på…
Vi havde booket bor hos jer på anbefaling af andre. Vi bookede bordet den 31. januar 2024, hvor vi skulle ud og spise med alle børne, desværre blev en syg, og vi blev 5 personer, som vi informerede restauranten om. Da vi havde siddet der ca. 10 min kiggede vi på hinanden og tænkte, om vi skulle finde et andet sted. Der var så meget larm, primært pga. et støtte selskab Vi kunne ikke tale med hinanden. Selv det at tale med sidemanden var en udfordring, som så måtte give budskabet videre til den næste, for at vi nogen lunde kunne kommunikere. Selv tjeneren, kunne ikke høre, hvad vi sagde, da vi skulle bestille mad. Vi havde glædet os så meget til en hyggelig aften sammen med familien. Dette blev det langt fra, i og med at vi ikke kunne kommunikere med hinanden. Denne aften på jeres restaurant, var en rigtig dårlig oplevelse i og med at hele selskabet ikke kunne tale sammen. Vi kunne også mærke på tjeneren, at dette ikke var en god oplevelse for os. Ærgerlig at dette skulle gå sådan, nu vi endelig kunne samle alle børnene. Vi kender ikke til jeres lokaler og hvad i har gjort for akustikken, men vi går ud fra at dette kunne være problemet og så placere andre gæster op ad et større selskab på ca. par og 20 gæster.
Fantastisk oplevelse
Vi spiste aftensmad på KÖD i går aftes, og vi var mega tilfredse. Super sød tjener, som var opmærksom på vores behov. Kødet var stegt præcis som ønsket, og var ligeledes mørt og virkeligt lækkert. Kan klart anbefaledes, vi glæder os til at komme igen:)
Akustik dårlig;(
Hygge med manden på KÖD vesterbro,,, øv for en akustik i kælder afd. Man skal råbe for at tale sammen! Ikke særlig hyggeligt! Vi tog en noise test der lå på gennemsnitslig 81Db;( ikke godt for gæster og personale… måske skal arbejdstilsynet forbi en tur? Maden var ok men ikke wauw til prisen… vælger hellere mash en anden gang;)
Sørgeligt og tarveligt restaurant besøg
Havde bestilt bor til 5 personer med en tidsbegrænsning på 2 timer. Tjeneren der betjente forklarede ikke noget om sammensætningen af deres menus. Vi bestilte deres signatur menu, og den blev bestemt uforglemmelig bare ikke på den gode måde. 3 uf af 5 fik forretten efter 45 min. Tjeneren fortæller der går 2 min før de sidste 2 får deres forret. 15 min senere fortæller han at de har glemt os og der går yderligere 5 min. Da 3 uf af 5 for længst havde spist, aflyste vi deres forretter. Hovedretten kom 1,5 time inde i besøget. Da tjeneren henter brugt service, spilder hun en halv sovseskål udover vores frakker, hun går efterfølgende ud og ind af køkkenet flere gange før hun kommer i tanke om jakken. Finder en brugt klud og smører sovsen yderligere rundt på frakken. Vi ønsker på nuværende tidspunkt ikke længere desserten eller vi tør ikke (ihvad kan ellers gå galt) vi får lidt rabat men slet ikk hvad der kan måle sig med manglende forretter, desserten og en jakke smurt ind i bearnaise sovs. Alt i alt et sørgeligt og tarveligt restaurant besøg.
Jeg er glad for at komme her
Jeg er glad for at komme her, især deres drinks er gode, altid god kompetent service, og lækker veltilberedt mad, vi er især glade for Sunday roast konceptet.
Middel og langsomt
Vi havde bestilt bord inde på Vesterbro og det er sidste gang vi spiser på Köd. Der gik 1.5 time mellem vores forret og hovedret og intet at råbe hurra for, i forhold til prisen. Kan ikke anbefales. Har meget bedre erfaring med Mash hvor det virker mere professionelt det hele.
Tusind tak til Jeppe fra supporten for…
Tusind tak til Jeppe fra supporten for virkelig god service og forstående ! Super rar at snakke med :)
Logistikken i restauranten fungerede ikke!!
Logistikken i restauranten på Vesterbrogade fungerede bare ikke!
Vi havde forudbestilt plads og fået at vide at vi kun havde 2,5 time! Vi havde spurgt om vi kunne få længere tid, men nej det var umuligt!
Vi ankom lidt før kl. 17, der var der ikke åbnet endnu! Der stod måske 50 mennesker uden for, og da kl. var 17, åbnede døren. Det tog ca. 10 minutter før vi fik anvist vores pladser. Vi fik bestilt mad og drikke. Drikkevarerne kom rimelig hurtigt, men maden kom først efter yderligere en time. Flere gæster ankom senere end os men modtog maden betydeligt før os!
Da vi endelig fik vores forret, var kun 2 ud af 5 af retterne som bestilt!? De der havde fået det de havde bestilt, havde nået at sætte kniv og gaffel i maden, men dog ikke nået at spise af den.
Der opstod noget forvirring og den tjener der serverede måtte have fat i tjeneren der havde taget mod bestillingerne. Det viste sig, at de forretter vi havde fået, ikke var til vores bord, så de blev leveret tilbage og serveret på nabobordet! Så gik der yderlige 10 min før vi fik de rigtige forretter! Jeg skulle have en forret, der skulle indtages med ske, så tjeneren kom og lagde en ske til mig. Ved nærmere eftersyn, konstaterede jeg at der sad indtørrede madrester på den! Den havde jeg ikke lige tænkt mig at spise med, så bad om en ny, som jeg så fik. Det er jo noget tjenerne skal tjekke inden de giver det til kunden!
Efter forretterne gik der yderligere et stykke tid før vi fik hovedretten. Vi var 2 der havde bestilt den samme menu. Vi sad i hver ende af bordet! Kødet kom ind, men tilbehøret, sovs, frites, grønt, blev kun serveret for min kollega i den anden ende af bordet, så jeg sad og ventede på mit tilbehør. Da jeg gjorde opmærksom på fejlen, fik vi at vide, at de havde regnet med at vi sad sammen så vi kunne dele! Dele! Vi fik jo ikke menuen til halv pris ! Det tilbehør der kom ind, rakte kun til en person! Tjeneren ville så sørge for at bestille til mig, og det kom da også, men der var min bøf kold!
Da vi alle havde fået vores mad serveret, var der gået et sted mellem 1½ til 1 ¾ time!
Det er sgu alt for lang tid. Som hyppig restaurant kunde, venter jeg erfaringsmæssigt normalt kun 15-20 minutter, måske maks. ½ time. Resultatet var da også, at vi ikke var færdige med at spise (3 retters menu) efter de 2 ½ time vi havde fået tildelt, så vi fik lov at spise færdig, men var alligevel ude af restauranten efter 2 timer og 55 minutter!
Vil man slå sig op som et eksklusivt spisested, er det ikke nok at maden er Ok! Alt andet skal også fungere, borddækning, rent service, logistikken at ventetiden er kort, at det er det rigtige der serveres, at man ikke forventer at kunden skal dele tilbehøret, i hvert fald ikke uden at gøre opmærksom på det før bestilling! Det har jeg ikke tidligere oplevet på eksklusive restauranter.
Nej Köd mangler noget før de kan forlange de priser de gør og kalde sig en eksklusiv restaurant!
Der er mange restauranter i København, der ikke slår sig op med at de er eksklusive, med lige så god mad til billigere penge! Det bliver dem jeg besøger næste gang !
Supper skuffet racistisk personale
Supper skuffet racistisk personale kokke og gæster, vi kom 2 udenlandske unge gutter på 23 år og fik en oplevelse vi sent vil glemme. Flere gæster ankom senere end os men modtog maden 25 min før os der gik 35 min før vi fik vores forret som endda var forkert så den skulle afleveres tilbage også gik der yderlige 25 min før vi fik vores kød så 60 min ventede vi på iskold kød vi blev behandlet som tyve og vi er meget skuffet over den oplevede og behandling vi har fået idag! I øvrigt blev vi anklaget for at filme gæsterne som vi aldrig nogen sinde kunne finde på😳
Vores firma julefrokost ødelagt pga af deres grådighed $$$$$$$$$$$$$$
Köd på Vesterbrogade 33. Kbh.
Onsdag den 13. december 2023 skulle vi have haft vores længe ventede firma julefrokost. Vi havde reserveret bord til 12, men endte med 8 personer. ændringen blev meldt til restauranten præcist inden kl. 12 på dagen. Vi havde valgt julemenuen 3 til 995 kr per person.
På dagen mødte vi 9 personer, og en ekstra stol blev sat ved bordenden. Tjeneren serverede diverse drinks, men da jeg bad om menukortet og ønskede at vælge min egen mad, blev jeg mødt med modstand. Tjeneren insisterede på, at det ikke var muligt, da vi havde bestilt på forhånd. Selv efter min kollegas forsøg på at forklare, at en enkelt person kunne bestille fra kortet, blev det afvist efter henvendelse til restaurantens SUPPORT.
Da jeg udtrykte, at jeg blot ville drikke, eftersom jeg ikke måtte selv bestille fra menukortet, kom en ubehagelig person hen og højlydt spurgte, hvem der skulle tale med angående menuen. Jeg svarede, at det var mig, men blev blot gentaget den samme afvisning. Jeg oplevede behandlingen som uforskammet og respektløs. Jeg tog min jakke og forlod selskabet, og senere hørte jeg, at andre kolleger også forlod restauranten uden at skulle betale for diverse drinks lød besked fra restaurants personale.
Hele situationen var ubehagelig og uprofessionel. Jeg følte, at vores individuelle behov blev overset til fordel for at tjene ekstra 995 kr per person. Regningen vil blive betalt af firmaet. Jeg finder jeres måde at håndtere situationen på som frastødende, og jeg vil anbefale andre at vælge alternative steder til at nyde deres aften.
Jeg håber, I er stolte af at have ødelagt ni personers længe ventede julefrokost.
Klammeste steaks i byen
Utroligt at man kan kalde sig en steak restaurant og så servere kogte steaks. De har ikke set skyggen af en flammegrill som de ellers skriver på hjemmesiden. De bliver sous vide, stemplet så de får et brændt mønster og så bare serveret. Min søster fik en steak, hvor fedtkanten på hendes striploin var KOGT!
Det er som om at kokken ikke aner, hvad aillard-reaktionen er.
Muligvis de klammeste bøffer man kan købe, til gengæld er de så stadig ligeså dyre som andre steder.
Godt råd til andre kunder: smid lidt ekstra i puljen og gå på Mash i stedet for.
Dårlig oplevelse på Admiralgade
Dårlig kvalitet for sammenlagt 1640kr for to personer. Signaturmenu med vinmenu, intet blev præsenteret, vinene var virkelig dårlige, portioner var meget små. 60kr for postevand??
Sluttede af med dårlig mave også - Restaurant KöD i Admiralgade kan IKKE anbefales!
Vi har til aften spise på köd…
Vi har til aften spise på köd admiralgade.
Vi delte en explorer menu, med div sides til. Med stor fornøjelse 👌
Virkelig lækker mad, og den rareste betjening af tjeneren Anne, som virkelig satte prikken over i’et på oplevelsen. Vi kommer helt sikkert igen 🤟
Köd Vestergade
Köd Vestergade
Mega uhøflig tjener!!
Mig og min veninde er ned på og spise der
Vi bestiller vores mad (signatur menu) vi skifter 1 ting ud fra menuen pr. Person. Og det er helt ok for tjeneren
10 min efter kommer der en anden tjener og fortæller os det er ikke mulig og de KUN kan skifter 1 ting ud pr bord selvom vi har bestilt 2 menuer! Han bliver ved med at diskutere med os og står fast på vi ikke kan få vores mad ellers og vi må finde et andet sted og spise hvis vi er utilfreds, for deres regler er sådan!
Jeg siger så jamen hvis jeg sætter mig på et andet bord og lader som om jeg er her alene så kan vi godt få det vi ønsker? Så siger han self ikke for nu ved jeg i er kommet sammen!
Vi endte med at rejse os op og ville gå og han sagde hej hej til os og nærmest smid os ud!
Mega uprofessionelt!!