Har besøgt restauranten tidligere. Endnu en gang veltilberedt smørrebrød, samt gammel opland med “krum ryg”;) og god øl fra fad. Betjening aldeles upåklagelig, samt den forventede tid til servering v... See more
See what reviewers are saying
Altid en fornøjelse at spise på 1899. Dejlig mad, store portioner og god service. Hyggelig atmosfære og skønt at vide at personalet har overenskomst.
Der er virkelig hyggeligt, og det føles som en blanding af noget gammeldags og nutidigt. Hvis man skulle indspille Matador i dag, ville det være oplagt at caste 1899 som Jernbanecaféen - og tjen... See more
For nogle måneder siden, gik min veninde og jeg, spontant ned i 1899. Jeg viste restauranten var nyetableret, og blev glædelig overrasket over, hvor “gammeldags” og hyggelig en atmosfære der var. Fl... See more
Written by the company
Kvalitetssmørrebrød lavet på gode danske råvarer, under ordentlige arbejdsforhold. For god dansk mad bør gå hånd i hånd med gode danske arbejdsvilkår. Vi har allerede indgået en overenskomst med 3F, som sikrer vores ansatte bedre løn end den gængse overenskomst. Det er kun rimeligt – vores ansatte er blandt de dygtigste i branchen. Navnet 1899 henviser til Septemberforliget, der populært kaldes “arbejdsmarkedets grundlov.” Det har været med til at skabe gode forhold i de fleste dele af det danske arbejdsmarked – nu er det restaurationsbranchens tur!
Hausergade 38, 1128, København K, Denmark
- Kontakt@restaurant1899.dk
- restaurant1899.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Fantastisk julefrokost oplevelse
Vi fik juleanretningen på denne nyåbnede restaurant på Kultorvet, og lad mig bare sige, wow en oplevelse! Maden var fantastisk, stemningen var så hyggelig, og betjeningen var i top. Kommer helt sikkert igen og glæder mig til at prøve flere ting på menukortet.
Super betjening og mad
I dag var vi 3 personer inde og besøge 1899. Og lad mig være helt ærlig.
Der var både super god mad og rigtig god betjening.
Restauranten formår både at have et traditionelt smørrebrøds køkken og samtidig præsentere nytænkning - på bedste vis.
Derudover var betjeningen i absolut topklasse. Engagerede tjenere og samtidig vidende om rette mix imellem mad og drikkevarer.
Det er IKKE sidste gang jeg besøger stedet - tværtimod - kan kun anbefale alle at prøve dette nye sted.
Fantastisk julefrokost
Fik en juleanretning - masser af mad i super kvalitet. Opmærksomme og dygtige tjenere. Dejlig atmosfære.
Bedste anbefalinger her fra.
Virkelig god ny smørrebrødsrestaurant
Vi har lige fået fantastisk god frokost på nyåbnede Restaurant 1899 på
Hausers Plads. Virkelig veltillavet og velsmagende frisk smørrebrød i velvoksne portioner.
Behagelig indretning og meget god, venlig og professionel betjening.
Kan kun anbefales.
Lækkert smørrebrød
Lækkert smørrebrød, god og venlig betjening, ordnede løn- og arbejdsforhold ❤️
Helt ny smørrebrødsrestaurant, fantastisk!!
Helt ny smørrebrødsrestaurant, hvor vi egentlig ville bestille bord på Schønnemann, men de havde alt optaget og foreslog selv dette nye sted.
Wow så godt, store stykker smørrebrød, alt hjemmelavet, hyggelige omgivelser, meget service minded personale og der var styr på tingene. Fornuftige priser og ikke mindst gratis vand ved bestilling af andre drikkevarer (god stil).
Intet at sætte en finger på. Vi kommer klart igen.