Har besøgt restauranten tidligere. Endnu en gang veltilberedt smørrebrød, samt gammel opland med “krum ryg”;) og god øl fra fad. Betjening aldeles upåklagelig, samt den forventede tid til servering v... See more
See what reviewers are saying
Altid en fornøjelse at spise på 1899. Dejlig mad, store portioner og god service. Hyggelig atmosfære og skønt at vide at personalet har overenskomst.
Der er virkelig hyggeligt, og det føles som en blanding af noget gammeldags og nutidigt. Hvis man skulle indspille Matador i dag, ville det være oplagt at caste 1899 som Jernbanecaféen - og tjen... See more
For nogle måneder siden, gik min veninde og jeg, spontant ned i 1899. Jeg viste restauranten var nyetableret, og blev glædelig overrasket over, hvor “gammeldags” og hyggelig en atmosfære der var. Fl... See more
Company details
Written by the company
Kvalitetssmørrebrød lavet på gode danske råvarer, under ordentlige arbejdsforhold. For god dansk mad bør gå hånd i hånd med gode danske arbejdsvilkår. Vi har allerede indgået en overenskomst med 3F, som sikrer vores ansatte bedre løn end den gængse overenskomst. Det er kun rimeligt – vores ansatte er blandt de dygtigste i branchen. Navnet 1899 henviser til Septemberforliget, der populært kaldes “arbejdsmarkedets grundlov.” Det har været med til at skabe gode forhold i de fleste dele af det danske arbejdsmarked – nu er det restaurationsbranchens tur!
Contact info
Hausergade 38, 1128, København K, Denmark
- Kontakt@restaurant1899.dk
- restaurant1899.dk
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super lækker traditionel julefrokost
Super lækker traditionel julefrokost, dygtigt personale og hyggelig stemning
Dejlig mad og dygtig og skøn betjening.
Dejlig mad og dygtig og skøn betjening.
Super dejlig smørrebrød
God mad med gode arbejdsforhold
Så har jeg igen-igen nydt en dejlig frokost på Restaurant 1899 - i hyggelige omgivelser og professionelle og venlige tjenere. Hurra for Sinem og Rune, der har bevist, at det er muligt at servere kvalitet uden at gå på kompromis med arbejdsforholdene. Tillykke med det første år! Og på gensyn!
Julefrokost med forkælelse🥳
Julefrokost med forkælelse🥳
Vi fik en servering i topklasse og maden var også i topklasse.
Hjemmelavet snaps - ja tak - det var også lækkert.
Vi har bestilt bordet til næste julefrokost - men mon ikke vi kommer forbi inden 🤩
Denne gang ikke så FREMragende
Slet ikke så FREMragende, som ved tidligere besøg. Måske pga. af travlhed, men saltsilden var blevet overdrevent salt og kalvelever tilberedt forkert og var helt grynet. Ærgerligt!
Fik de lækreste smørrebrød serveret til…
Fik de lækreste smørrebrød serveret til perfektion i skønne omgivelser.
Helt igennem en god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse - mad såvel som betjening!
Uforskammet og meget tilbagelænet…
Uforskammet og meget tilbagelænet betjening samt helt urimelig lang ventetid på såvel mad som drikkevarer. Det tog 2 1/2 time at komme igennem en forretningsfrokost. De fleste i selskabet havde forladt bordet inden maden blev serveret.
Dejlig frokostrestaurant
Alt spillede. Pæn frokostrestaurant, service minded personale.. maden var fantastisk god MEN hvor er det lidt ærgeligt at der er SÅ rigeligt med mad. Vi kunne næsten ikke kæmpe os igennem 2 smørrebrøds retter. og vi ville så gerne have prøvet lidt mer. Næste gang må det blive deres frokost menu - skulle have valgt påskemenuen :-)
Gode råvarer serveret med en tvist af fornylelse
Min kone og to af vores sønner fik karry sild, stegte sild, tatar, hønsesalat og rabarbertrifli/ost. Alle retter var lavet af gode råvarer med en moderne tvist. Servicen var høj, og personalet var opmærksomt og venligt. Lokalerne var hyggelige og indbydende. Alt i alt en fremragende oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.
Og så ville vi lige prøve 1899 i går
Og så ville vi lige prøve 1899 i går. Vi kom uanmeldt, men vi kunne se, at der var ledige pladsen. Vi henvendte os nede i restauranten, der bad os om lige at vente oppe på gaden i 5 minutter.
Vi fik herefter anvist et bord til 2, som vi tidligere havde set var ledigt.
Herefter sad vi godt et kvarters tid, uden at noget af personale henvendte sig til os. Meget besynderlig oplevelse, man kunne i det mindste have skænket os et glas øl. Nu var det jo ikke sådan at personalet havde lynende travlt. Vi så da at, nogen fik serveret mad. Det så nu heller ikke så overbevisende ud. Så vi valgte at gå. En tjener stod henne ved døren, og vi meddelte, at vil valgte at gå, da vi åbenbart ikke kunne få serveret noget. Han beklagede meget. I stedet for at stå og hænge i døren, kunne han måske have serveret for os.
Så bliver det ikke bedre
Vi var tre der besøgte 1899.
Maden var ubeskrivelig god. Baseret på gode råvarer og et ekstraordinært godt køkken - blev der kulinarisk sørget rigtig godt for os.
Betjeningen var også i absolut topklasse. Dygtige venlige tjenere, der lige præcis gør det ekstra, der betyder at man bare må tilbage og besøge stedet igen.
Dejlig frokost restaurant
Rigtig hyggelig restaurant centralt beliggende.
Lækkert smørrebrød, venligt og hyggeligt personale.
Anbefaler den Saltstegte sild, et lækkert stykke mad.
Dette var første besøg, men ikke sidste gang. På gensyn
Selv på en travl lørdag den fineste betjening
Selv på en travl lørdag, oplevede vi den fineste betjening og lækker smørrebrød naturligvis.
Fantastisk mad og service
En helt vidunderlig restaurant med lækkert smørrebrød og en fantastisk betjening 😊
Vi skal helt sikkert besøge restauranten igen for det var helt igennem en dejlig oplevelse 👏
TAK OG PÅ GENSYN 😊
Irene Bendtsen
God mad
God mad, god betjening og ordnede forhold.
Hvad mere kunne man ønske sig
Super lækkert mad 👍 frisk og god smag…
Super lækkert mad 👍 frisk og god smag 👏🏻 du får rigeligt 🤩 god betjening ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ kan virkelig anbefale den. 🫶
Rigtigt dejligt smørrebrød
Rigtigt dejligt smørrebrød i store flotte anretninger. God og professionel betjening.
Man kan helt tydeligt smage at maden er…
Man kan helt tydeligt smage at maden er lavet fra bunden med gode råvarer. Hyggelig atmosfære,god betjening og rart at vide at overenskomst og forhold er i orden
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.