Company replied
Zelden zo'n goede ervaring gehad. In maart dit jaar zonnepanelen laten plaatsen, en super tevreden al vanaf de eerste schouw. Er wordt hardop goed meegedacht over de beste oplossing (voor nu én later)... See more
Company replied
Ik was op zoek naar een airco installateur bij ons in de buurt. Na een beetje rondzoeken op het internet kwam ik bij Recharged uit. Ze zijn eerst netjes langs gekomen om de mogelijkheden en opties... See more
Company replied
Na een aanbeveling van een vriend zijn we bij Recharged terechtgekomen voor de installatie van zonnepanelen en een thuisaccu. Twee vriendelijke monteurs zijn langsgekomen in ons huis in het Westland e... See more
Company replied
Recharged is dé professionele installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen, airco’s, laadpalen en warmtepompen. En dat is iets waar wij trots op zijn: Ons hart gaat namelijk sneller kloppen van verduurzaming en het afleveren van werk tot in de perfectie bij onze klanten. Bij Recharged geloven we dat de aanschaf en plaatsing van duurzame installatietechnieken een zorgeloze ervaring moet zijn. Wij doen er dan ook alles aan om de ervaring van aanschaf tot installatie zo prettig mogelijk te laten verlopen. De kwaliteit die wij leveren wordt onder andere onderstreept door onze uitstekende klantervaringen op Trustpilot (4,8/5) en Google (4,9/5). Wij zijn InstallQ-erkend. Met deze landelijke erkenning voor zonnestroomsystemen (PV) onderstrepen wij onze vakbekwame, deskundige en veilige werkwijze. Zo maken wij aantoonbaar verschil in de markt. Je kunt als opdrachtgever namelijk vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren. Wij beschikken over een F-gassen certificering. Daarmee zijn wij bevoegd en bekwaam om te werken aan koelapparatuur (airco’s), klimaatregelingsapparatuur en warmtepompapparatuur. Het gaat om werkzaamheden als installatie, service, onderhoud, reparatie en lekkagecontrole.
Nobelstraat 15 BU13, 2693 BC, ‘s-Gravenzande, Netherlands
Onze zonnepaneleninstallatie is door Recharged top geregeld!

Reply from Recharged BV
Thuisbatterij met zonnepanelen laten monteren door Recharged. Wij werden goed betrokken bij het hele proces en vragen werden snel beantwoord. Aanrader!

Reply from Recharged BV
Recharged heeft een fijne en klantgerichte werkwijze. Helemaal tevreden!

Reply from Recharged BV
Zij hebben bij ons een oplader voor onze auto geïnstalleerd. Dat hebben zij, terwijl de installatie niet makkelijk was, uitstekend gedaan. Zijn hun afspraken stip nagekomen en reageerde direct op app berichten of e-mails. Zijn zeker aan te raden als bedrijf. 👍👍👍

Reply from Recharged BV
Snelle plaatsing zonnepaneleninstallatie. Ook goed geadviseerd over de beste omvormer voor een toekomstige thuisbatterij. Topbedrijf!
Blij met onze mooie zonnepaneleninstallatie, wij bevelen Recharged van harte aan. De installatie was snel en professioneel gedaan door de ervaren monteurs!

Reply from Recharged BV
Onze zonnepanelen werden snel en deskundig geïnstalleerd, wij zijn helemaal tevreden.

Reply from Recharged BV
Uitstekend advies en snelle plaatsing van 2 zonnepanelen extra op ons schuurdak.

Reply from Recharged BV
Onlangs 12 zonnepanelen laten plaatsen door Recharged BV. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen: komen van te voren schouwen, dus geen nare verrassing qua prijs nadien, goed en eerlijk advies, heel schappelijk geprijsd, snelle levering en zeer zorgvuldig/netjes geïnstalleerd. Kortom, klasse mannen en ga zo door; T O P ! Weer een tevreden klant erbij!

Reply from Recharged BV
Wij zijn snel geholpen aan een zonnepaneleninstallatie. Topservice en vriendelijke monteurs. Dik tevreden!

Reply from Recharged BV
Lekker gewerkt heren, tevreden met jullie installatiehulp!

Reply from Recharged BV
Wij waren opzoek naar een laadpaal voor thuis. De mannen van Recharged hebben ons goed geadviseerd. Zeer tevreden met de werkwijze!

Reply from Recharged BV
Twee laadpalen van Wallbox thuis laten installeren, bedankt voor jullie professionele en vriendelijke aanpak.

Reply from Recharged BV
Onlangs informatie ingewonnen bij Recharged. Na telefonisch contact te hebben gehad, een zeer goed gevoel gekregen en daarna direct een afspraak gemaakt. Prettig in contact en zeer kundig in het geven van advies!

Reply from Recharged BV
Goed geadviseerd en onze laadpaal is snel door Recharged bij ons thuis geïnstalleerd, top.
Learn more about other kinds of reviews.