Onlangs 12 zonnepanelen laten plaatsen door Recharged BV. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen: komen van te voren schouwen, dus geen nare verrassing qua prijs nadien, goed en eerlijk advies, heel sch... See more
Company replied
Zelden zo'n goede ervaring gehad. In maart dit jaar zonnepanelen laten plaatsen, en super tevreden al vanaf de eerste schouw. Er wordt hardop goed meegedacht over de beste oplossing (voor nu én later)... See more
Company replied
Ik was op zoek naar een airco installateur bij ons in de buurt. Na een beetje rondzoeken op het internet kwam ik bij Recharged uit. Ze zijn eerst netjes langs gekomen om de mogelijkheden en opties... See more
Company replied
Na een aanbeveling van een vriend zijn we bij Recharged terechtgekomen voor de installatie van zonnepanelen en een thuisaccu. Twee vriendelijke monteurs zijn langsgekomen in ons huis in het Westland e... See more
Company replied
Recharged is dé professionele installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen, airco’s, laadpalen en warmtepompen. En dat is iets waar wij trots op zijn: Ons hart gaat namelijk sneller kloppen van verduurzaming en het afleveren van werk tot in de perfectie bij onze klanten. Bij Recharged geloven we dat de aanschaf en plaatsing van duurzame installatietechnieken een zorgeloze ervaring moet zijn. Wij doen er dan ook alles aan om de ervaring van aanschaf tot installatie zo prettig mogelijk te laten verlopen. De kwaliteit die wij leveren wordt onder andere onderstreept door onze uitstekende klantervaringen op Trustpilot (4,8/5) en Google (4,9/5). Wij zijn InstallQ-erkend. Met deze landelijke erkenning voor zonnestroomsystemen (PV) onderstrepen wij onze vakbekwame, deskundige en veilige werkwijze. Zo maken wij aantoonbaar verschil in de markt. Je kunt als opdrachtgever namelijk vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren. Wij beschikken over een F-gassen certificering. Daarmee zijn wij bevoegd en bekwaam om te werken aan koelapparatuur (airco’s), klimaatregelingsapparatuur en warmtepompapparatuur. Het gaat om werkzaamheden als installatie, service, onderhoud, reparatie en lekkagecontrole.
Nobelstraat 15 BU13, 2693 BC, ‘s-Gravenzande, Netherlands
TOP bedrijf! Vanaf het begin afspraken nagekomen. Heel punctueel, kundig en beleefd installateurs. De zonnepannelen liggen netjes en het installatiewerk van de electra is echt super netjes en zorgvuldig gedaan. Ik ben een super blij en tevreden klant. Ga zo door team Recharged!

Reply from Recharged BV
Blij met onze zonnepaneleninstallatie, dank jullie wel voor de snelle plaatsing.

Reply from Recharged BV
Goed en eerlijk geadviseerd door Recharged over de meest geschikte zonnepanelen. Aanrader.

Reply from Recharged BV
Zeer goed en professioneel advies gekregen over de mogelijkheden van zonnepanelen!
Kwaliteit voor een eerlijke prijs, goed gedaan mannen

Reply from Recharged BV
Zonnepaneeltjes zeer deskundig geïnstalleerd! Bedankt voor het advies, nette mensen die weten wat ze doen!
Erg blij mee!

Reply from Recharged BV
Dank je wel voor de installatie van mijn zonnepanelen we zijn zeer tevreden.

Reply from Recharged BV
“Wij waren op zoek naar een Installq erkende installateur. Zodoende bij recharged uitgekomen. Wij zijn blij met de door jullie geplaatste zonnepanelen. Top geregeld!”

Reply from Recharged BV
Het team van Recharged.nl heeft ons geholpen met verduurzamen door een thuisbatterij te installeren. De installatie is goed verlopen en na de installatie kregen wij uitleg over de batterij.

Reply from Recharged BV
Positieve ervaring met dit bedrijf! Na het vergelijken van verschillende bedrijven uitgekomen bij Recharged. Ons zonnepaneelsysteem was snel geplaatst voor een eerlijke prijs.

Reply from Recharged BV
Dank jullie wel voor de snelle plaatsing van onze zonnepanelen en EV charger!

Reply from Recharged BV
Recharged heeft een eenvoudige en standaard offerte tool, maar bleek na telefonisch contact heel flexibel om de Wallbox te leveren die ik nodig had en in goed overleg ter plaatse ook te installeren volgens mijn wensen. Blij mee!

Reply from Recharged BV
Uitstekend bedrijf, snelle handeling en vriendelijk personeel.

Reply from Recharged BV
Fijn installatiebedrijf, wij hebben onze zonnepanelen door Recharged laten installeren.

Reply from Recharged BV
Prettige mensen die meedenkend zijn bij de installatie, met name bij doorvoer bekabeling naar meterkast. Snelle en nette aflevering van de zonnepanelen en er werd assistentie verleend bij het installeren van de app en het melden bij betreffende instanties.

Reply from Recharged BV
Net en vriendelijk contact. Snelle installatie en kwaliteit spullen!

netjes en snel gewerkt.
mooi app om tekijken wat je terug wind.

Reply from Recharged BV
Heel erg behulpzaam bedrijf die echt weten waar ze mee bezig zijn. Eerlijke prijzen. Een aanrader dus.

Reply from Recharged BV
Na lang zoeken uiteindelijk bij Recharged.nl uitgekomen voor de installatie van een Growatt thuisbatterij. Alle lof voor hun prettige contact en advies. De thuisbatterij is binnen enkele weken na akkoord van de offerte geplaatst. Fijn dat dit zo snel lukte.

Reply from Recharged BV
Fijn installatiebedrijf met echte vakmensen. Zowel de communicatie als de installatie van onze Solaredge batterij is uitstekend gegaan.

Reply from Recharged BV
Learn more about other kinds of reviews.