Nie wiem skąd tyle opinii negatywnych ? Kupuję od czasu do czasu w tym sklepie internetowym, zwracam też towar jeśli mi nie odpowiada i otrzymuję zawsze zwrot środków w terminie zgodnym z regulaminem.... See more
See what reviewers are saying
Company details
Information provided by various external sources
Odwiedź sklep Quiosque.pl stworzony specjalnie dla kobiet. Wyglądaj pięknie i czuj się swobodnie w odzieży damskiej dostępnej w naszym sklepie. Zapraszamy!
Contact info
Poland
- quiosque.pl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
brak zwrotu środków pieniężnych i brak kontaktu
Teraz dopiero przeczytałam opinie o tym sklepie i jestem przerażona, że mnie spotkało to samo co innych. Zamówiona sukienka okazała się za mała więc ją odesłałam, już miesiąc czekam na zwrot pieniędzy. Kontaktu ze sklepem nie ma żadnego. Teraz widzę w co wdepnęłam, a tak lubiłam ten sklep. Odradzam z całego serca innym, uczcie się na naszym przykładzie i omijajcie ten sklep z daleka.
Oszustwo
Oszustwo. Nie ma odpowiedzi na maile, nie ma zwrotu pieniędzy. Czekam już 7 tygodni. Niegdy więcej zakupów w tym sklepie
Odradzam
Szkoda, że wcześniej nie przeczytałam tych opinii. Najpierw czekałam bardzo długo na zamówienie, odesłałam jedną z zakupionych rzeczy, od blisko trzech tygodni nie ma zwrotu pieniędzy ani żadnej wiadomości zwrotnej
Czy ktokolwiek otrzymał w ciągu ostatnich dwóch miesięcy zwrot za odesłany towar? ja czekam od 3 czerwca :(
Odradzam
Nie oddają pieniędzy za zwrócony towar. Telefon do kontaktu wyłączony, na maile nie odpowiadają. Nie zamawiajacie przez sklep internetowy, zostaniecie bez towaru i bez pieniędzy. Oszustwo
Sklep online to nieporozumienie
Sklep online to nieporozumienie. Zwróciłam towar i od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy. Nie odpisują na maile. ODRADZAM zakupy online w tym sklepie.
OSTRZEGAM !!!
OSTRZEGAM !!!!
Zamówienie z dnia 14.04.2024 Nr zamówienia 200485278 do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
Nigdy więcej nic nie zamówię. Zero kontaktu, zero odpowiedzi na maile. Kłamstwo, że pracownicy się odezwą.
Oszustwo!!!!! Ostrzegam !!!!!!!!
Brak kontaktu od złożenia zamówienia
Osiem dni temu złożyłam zamówienie w sklepie internetowym quiosque.pl i do dzisiaj nie mam informacji o przesyłce. Nikt nie odpowiada no e-maile i telefony. Formularz kontaktowy nie działa.
Zwróciłam dwa zamówienia
Zwróciłam dwa zamówienia. Brak kontaktu z BOK Qiosque-głuchy telefon. Kontakt mailowy zakończony potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia z informacją Utworzyliśmy w naszym systemie zgłoszenie. Zazwyczaj Rozwiązujemy je w ciągu 2 dni roboczych. Dziś mamy już 8 dzień i zero kontaktu. Przestrzegam, przed robieniem zakupów. Sprawę oddałam do prawnika, bo nie lubię być "nabijana w butelkę". SB
Nie polecam…
Nie polecam miesiąc czekam na zwrot pieniędzy Omijać ten sklep
Brak towaru a nawet informacji o przesyłce przez 9 dni roboczych od złożenia zamówienia
9 dni roboczych od złożenia zamówienia i przelewu nie dostałam ani towaru ani nawet linka do informacji o przesyłce. Na moje maile z prośbą o wyjaśnienie statusu przesyłki brak odpowiedzi. Sklep ewidentnie lekceważy klientki - to mój ostatni zakup w internetowym sklepie Quisque. Zaczynam wątpić, czy opłacona sukienka w ogóle do mnie dotrze.
Omijać sklep internetowy Quiosque
Zwróciłam zakupioną sukienkę, a zwrotu pieniędzy nie ma. W sklepie internetowym nikt nie odbiera telefonów, włącza się skrzynka, która jest przepełniona. Na wysłanego emaila tworzone jest zgłoszenie na które nikt nie odpowiada. Paragon wystawiony dopiero jak zwróciłam towar. Działanie sklepu porażka. Przestrzegam przed zakupami w sklepie internetowym Quiosque.
Zakupiłam sukienki
Zakupiłam sukienki, potem oddałam, zapłaciłam, teraz nie mam ani sukienek ani pieniędzy, sklep nie odbiera telefonów nie odpisuja na emaile kasy nie chcą oddać, ciągle tylko przesyłają kody rabatowe na kolejne zakupy, oszuści odradzam zakupy tutaj.
Ta 1 gwiazdka to za dużo
Ta 1 gwiazdka to za dużo. Po zamówieniu w sklepie internetowym ponad 2 tyg czekałam na przesyłkę, usiłowałam się dowiedzieć co się z nią dzieje. Kontakt mocno utrudniony. W końcu otrzymałam paczkę. Odesłałam jedną rzecz bo była za mała. Od maja czekam na zwrot środków, upominałam się ale zero kontaktu. Pierwsze i ostatnie zakupy, nigdy więcej!!! Szkoda nerwów, okropne podejście do klienta!!! Zero kontaktu!!! Sklepy stacjonarne drożyzna, zakupy tylko po przecenie ale to też trzeba się zastanowić bo jest drogo. Powinny zająć się tym jakieś służby bo to kredytowanie się kosztem klientów. Zaczynam mieć obawy czy kiedykolwiek dostanę zwrot. Śmierdzi takie zachowanie na odległość i jeszcze brakowało, aby ogłosili upadłość
Ani widu ani słychu
Zamówienie złożone i opłacone 2 tygodnie temu, przesyłki nadal brak. Czytając komentarze na ig i fb (które są skrupulatnie przez Quiosque usuwane, przynajmniej z tym sobie radzą) zaczynam wątpić czy nie podzielę losu innych klientek :)
NIE KUPUJCIE w Tym sklepie Proszę
Proszę omijać sklep szerokim łukiem. Zwróciłam towar 10.04.2024 do dziś dnia nie otrzymałam pieniędzy za towar. Nikt nie odbiera telefonu. Na emaila odpowiada automat. Postanowiłam zgłosić sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta.
oczekuje na zamówienie od 14.04.2023
oczekuje na zamówienie od 14.04.2023 - niestety - dodzwonić się nie można to oszustwo , wyłudzono pieniądze i ani zamówienie ani kasy !!!!!!!!! jestem bliska zgłoszenia na policję
ludzie to oszuści nie kupujcie w tym…
ludzie to oszuści nie kupujcie w tym sklepie!!!! jedno zamówienie ponad miesiąc temu ani zamówienia ani zwrotu kasy, drugie zamówienie to samo !!! telefonu nikt nie odbiera oszusci , sprawa jeśli nie zostanie załatwiona zgłaszam na policję oszuści uważajcie
Dokonałam zakupu na stronie…
Dokonałam zakupu na stronie internetowej dwóch sukienek. Jedną zwróciłam drugi miesiąc czekam na zwrot gotówki. Wysłałam kilka e-mail gdzie dostałam odpowiedź, że magazyn ma opóźnienie i mój zwrot jest rozpatrywany. Złożyłam w tej sprawie reklamacje, również nie dostałam odpowiedzi. Telefon podany na stronie jest totalną fikcją brak kontaktu o każdej porze. Jeżeli nie otrzymam zwrotu podejmę kroki prawne.Nikgdy więcej nie dokonam zakupu w tym sklepie.
Niezrealizowanie zamówienia
Od blisko miesiąca czekam na skompletowanie zamówienia. Nie pomogła nawet reklamacja i żądanie zwrotu pieniędzy. Nigdy więcej nic tam nie kupię.
Bardzo długi czas oczekiwania na…
Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę. Po tygodniu od zamówienia i jego opłacenia, po interwencji mailowej, zaczęto kompletować moje zamówienie.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.