Złodzieje
Złodzieje, towar idzie ponad dwa miesiące, zero kontaktu telefonicznego i meilowego, po otrzymaniu ścierek za ponad 300zł. nie ma komu reklamować. OSZUSTWO
Tragedia, nie ma ani zamówienia ani pieniędzy, brak kontaktu. Odezwali się dopiero gdy poinformowałam ich, że zgłoszę sprawę na policję, pieniądze miały zostać odesłane, jednak dalej nie dostałam zwrotu od 4 miesięcy.
Uwaga na tą firmę banda oszustów, towar sprowadzany z Chin , jakoś gorsza niż na temu czy shein. Rzeczy najgorszej jakości , na zdjęciach wyglądają na ekskluzywne, a przychodzą tragiczne. Nie kupujcie nic z tej strony .
Niestety sukienki są słabej jakości a przede wszystkim nie trafiłam z rozmiarem. Gdy chciałam.zwrocic produkty to się okazało że zwrot muszę wysłać do Chin a to koszt kolo 160. Czuję się oszukana. Zamawiając nie wiedziałam że są to szmatki z Chin.... ostrzegam nie warto zamawiac
Nie otrzymałam zamówionych i opłaconych butów nie opowiadają na maile a telefon jest wyłączony .Jak odpowiedzą to lakoniczne informacje Zmówienie z 22 marca 2026
Nic nie jest zgodne z opisem. Żadnego kontaktu, jest to chiński badziew, ja sprawę oddaje do odpowiedniej instytucji aby się nimi zajęła.
Zamówiłam komplet z marynarką i spodniami i naprawdę dobrze się prezentuje. Materiał nie wygląda tanio, a krój jest bardzo na czasie. Na plus też pakowanie.
e-mail z potwierdzeniem przyszedł szybko, status przesyłki był regularnie aktualizowany
Zamówiłam sukienkę. Oba produkty dotarły w ciągu 6 dni, bardzo ładnie zapakowane.
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Eva Mode. Ubrania są komfortowe, dobrze uszyte i prezentują się bardzo stylowo. Cały proces od zamówienia po dostawę przebiegł bez problemów.
Świetny sklep dla osób ceniących prostotę i elegancję. Produkty są wygodne i starannie wykonane. Dodatkowy plus za przejrzystą stronę i łatwy kontakt.
Proces zamówienia był prosty, a przesyłka dotarła na czas. Na pewno wrócę po kolejne zakupy.
Zamówienie było realizowane 3 tygodnie i nie z było zgodne z zamówieniem i opisem w ofercie.Powinnam otrzymać całość zwrotu wg polityki firmy a jedyne na co mogłam liczyć to max 30% zwrotu. Odsyłanie paczek na własny koszt od Chin odradzam.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.