Product nooit ontvangen en geen contact…
Product nooit ontvangen en geen contact te krijgen met dit bedrijf.
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Product nooit ontvangen en geen contact te krijgen met dit bedrijf.
Na enige onzekerheid en vraagtekens of mijn pakketje zou aankomen, is hij netjes aangekomen en ben ik er zeer tevreden over!
Eerst was de communicatie wat stroef maar het is heel netjes opgelost nadat ik telefonisch contact heb gehad.
fijn product en snelle levering erg blij mee

Reply from Puremetik
Dieven. Bestelling niet ontvangen, geen reacties, geld kwijt, klacht ingediend.
Update:
Ik kreeg volgend antwoord: “ Op ma 19 jul. 2021 om 14:29 schreef Puremetik: Hi Sari,
Ik zie nu pas dat ons bericht in concept stond en dat het niet verzonden is. Er stond in dat wij u geld zouden terug storten als u de reacties op Facebook zou weg kunnen halen.
Zou u de reactie op Trustpilot en Facebook willen verwijderen dan maken wij gelijk je geld terug over naar je rekening!
Sorry voor de late reactie.
met vriendelijke groeten,
Puremetik”
De eerste reactie per mail sinds 29/5 nadat Paypal de klacht reeds behandeld heeft in mijn voordeel. Ik weiger dit weg te halen, mensen moeten gewaarschuwd zijn voor zulke marktpraktijken. Geld terugbetalen nadat je iets niet hebt afgeleverd enkel als ik mijn review weg haal is exact het bewijs dat deze webshop niet correct handelt.

Reply from Puremetik
Werkt voor geen ene meter, zie geen enkel verschil. Zo jammer want had echt vertrouwen in dit product toen ik het kocht. Alle andere reviews zijn overigens hartstikke nep, ze hebben allemaal 1 review geplaatst en allemaal op dezelfde dag.

Goed product. Gisteren opnieuw besteld. Ook voor mijn vriendin
Je ziet echt vrijwel meteen resultaat. Super snelle levering ook! Ik ga zeker weer bestellen.
Snelle levering en het verschil is na 1x al direct zichtbaar. Zeker een aanrader!