Fantastisk service hos Rune . Fandt ud af at mit olie dæksel på bilen var faldet af under kørsel , og det var fredag og jeg skulle til København . Hvad gør Rune ? Kører ud og finder et nyt dæksel . D... See more
See what reviewers are saying
Manglede 4 vinterdæk med fælge til min Citroen. Hos Citroen var prisen 30% dyrere og levering kunne først ske om 4-5 uger. Bestilt hos Proauto tirsdag. Niels turde ikke love levering torsd... See more
Servicen er helt i top hos proauto! Fik leveret en fælg med en ridse i - ingen problemer der! GLS kom med en ny dagen efter og tog den anden med tilbage. Og selvom du handler på nettet, får du her en... See more
Proauto.dk gav den bedste vejledning jeg til dato har oplevet! Jeg havde en lang mail korrespondence og fik svar og hjælp på en måde jeg ikke har set andre steder. Jeg købte 4 sommerdæk på alufælge... See more
Fremragende! Service ud over det sædvanlige!
Jeg bestilte anhængertræk og kabler til montering på et værksted hos proauto.dk. Værkstedet sagde at det var forkerte kabler. Niels kom kørende med nye kabler inden for en halv time. Det gentog sig tre gange og værkstedet vedholdt det var forkerte kabler, indtil Niels lavede en aftale hos en anden mekaniker som satte en af de tre kabler på. Niels betalte både mekanikeren og lånebilen selvom han havde leveret rigtigt og han var gennem hele forløbet opmærksom på at jeg fik en god oplevelse!
Tusind tak proauto.dk! Det var et træls forløb men FREMRAGENDE service, og jeg vil uden tøven anbefale andre at købe herfra. (og nej jeg er ikke betalt af proauto)
Helt unik service
Manglede 4 vinterdæk med fælge til min Citroen.
Hos Citroen var prisen 30% dyrere og levering kunne først ske om 4-5 uger.
Bestilt hos Proauto tirsdag. Niels turde ikke love levering torsdag inden nytår...Men alligevel kom fragtmanden torsdag med de savnede dæk og fælge.
Dette var vel at mærke mellem jule og nytår 2010 :-)
C
Det kan næsten ikke blive bedre
Jeg har netop købt vinterdæk hos Proauto.
Udover de bedste priser og kort leveringstid, var det en umådelig venlig mand der tog telefonen selvom klokken var over 17:00.
Proauto får mine bedste anbefalinger.
Perfekt
Jeg har købt vinterhjul til min bil hos Proauto. Jeg fik en god vejledning i telefonen, og varerne kom i løbet af få dage - til den billigste pris jeg kunne finde på nettet! Kan varmt anbefales.