See what reviewers are saying
Manglede 4 vinterdæk med fælge til min Citroen. Hos Citroen var prisen 30% dyrere og levering kunne først ske om 4-5 uger. Bestilt hos Proauto tirsdag. Niels turde ikke love levering torsd... See more
Fantastisk service hos Rune
Fantastisk service hos Rune . Fandt ud af at mit olie dæksel på bilen var faldet af under kørsel , og det var fredag og jeg skulle til København . Hvad gør Rune ? Kører ud og finder et nyt dæksel . Det kalder jeg god stil og super service . Og jeg kom til København .
Dygtige mekanikere og god service
Jeg fik lavet service og synet min bil. Alt fungerede perfekt. Dygtige, reelle mekanikere, der ikke laver mere end nødvendigt og vejleder godt i forhold til valg af dæk og reparationer.
OLYMPISK 🥇
Har netop handlet med Pro Auto for 1. gang, det bliver ikke sidste, og vil helt klart anbefale alle der skal handle brugt bil at checke Pro Auto ud!
Service, og al kommunikation i verdensklasse !
Vi købte en Mercedes B250e
Vi købte en Mercedes B250e. Alt blev ordnet på mail og SMS. Fik en god pris for vores byttebil, ligesom prisen på nyindkøbet, var helt rigtig for os.
Da bilen sku’ leveres og vores egen sku’ afleveres, blev bilen leveret i nærheden af os, helt fantastisk service.
Næste gang vi, ska’ ha’ ny bil er Proauto.dk, den første hjemmeside vi kigger på.
Købte en Seat Leon hos proauto de var…
Købte en Seat Leon hos proauto de var super nemme og medgørlige alt forgik via mail og de var super hurtige til at svare tilbage og nemme at snakke med 😊
Gode køretøjer og service
Jeg har købt en importeret Seat hos Pro Auto, topudstyret og til en god pris.
Perfekt service og rådgivning
Virkelig en positiv oplevelse, klart et sted jeg vil handle bil igen og kan anbefale til andre.
Rigtig god service
Har lige købt brugtbil af Niels hos Proauto og må sige at servicen er helt i top. Jeg havde taget turen fra København til Tilst ved Aarhus og var på ingen måde skuffet på nogen måde. Virkelig god oplevelse
Perfekt.
Har netop fået skiftet baksensor hos Pro-auto i True. God service, fleksibilitet og imødekommenhed - kan klart anbefales :-)
Den bedste pris
Jeg bestilte 2 stk. vinterdæk hos Proauto.dk, som var billigst, mandag aften og jeg modtog dem torsdag.
Så du have de bedste priser, så kan du trygt handle hos Proauto. ;-)
Bestilte et aftageligt træk + ledningsnet til min Golf VI. Fik delene 3 dage efter. Det er ikke sidste gang jeg handler ved dem :)
Exceptionel service, super priser og levering
Kan helt klart anbefale proauto.dk - der går du ikke galt i byen.
Bestilte 4 sommerdæk søndag aften, mandag morgen finder jeg ud af at jeg havde bestilt dem med et for lavt loadindex. Kontaker proauto som desværre kunne fortælle at dækkene var afsendt. Men ikke noget problem, proauto sørger afhæntning af dækkene og pengene retur.
Jeg bestiller de rigtige dæk som kommer dagen efter ordreafgivelsen.
GLS lavede dog en mindre fejl ved afhæntningen af de første sæt dæk. De lavede en afmærkningsfejl og kom til at levere 2 af dækkene tilbage til mig dagen after afhæntningen. Men det fik proauto igen løst for mig - super service igen og igen :)
Hvad kan man mere forlange? Måske at andre forhandlere havde samme serviceniveau :)
Super hurtig levering
Bestilte en ABS-sensor og fik den med posten dagen efter. Og det var halv pris i forhold til den autoriseret forhandler.
Det kan næsten ikke gøres bedre :-)
Danmarks Bedste
Proauto.dk gav den bedste vejledning jeg til dato har oplevet! Jeg havde en lang mail korrespondence og fik svar og hjælp på en måde jeg ikke har set andre steder. Jeg købte 4 sommerdæk på alufælge og udover at prisen var væsentligt bedre end de andre steder jeg havde kontakt med fik jeg dækkene leveret blot 2 dage efter ordreafgivelsen.
Jeg ved helt sikkert hvor jeg skal handle næste gang!
Det eneste negative var at fragtmanden formåede at forlægge det ene dæk under transporten, det er ikke Proauto.dk's skyld, så de får 5 stjerner :)
God pris og hurtiglevering samt god service
Det må jeg sige er en hurtig ekspedition – med levering dagen efter. Fik sat dem på uden problemer og alufælgene ser godt ud på bile.
Satte mig ind i bilen for at køre ned til tanken og få justere dæktryk – men til min forbavselse begyndte forhjulene at pibe? Tjekkede for og bag, men kunne ikke finde noget..? Valgte så at køre ind i garagen og skifte tilbage til sommerdæk. Ved nærmere inspektion af indersiden af hjulene, så viser det sig, at det er afbalanceringsklodserne der går imod bremsekaliberen.
aftalte med proauto.dk at køre ind på et lokalt dækværksted, vise dem problemet og flytte klodserne længere ind mod center af fælgen, det kan afbalanceringsapparatet til at tage højde for. Proauto.dk betalte regningen og problem løst:) - Det er god service.
God service og fantastiske priser
Servicen er helt i top hos proauto! Fik leveret en fælg med en ridse i - ingen problemer der! GLS kom med en ny dagen efter og tog den anden med tilbage. Og selvom du handler på nettet, får du her en yderst begavet vejledning og kundeservice i den anden ende. Kan klart anbefales!
God pris, Kvalitet og levering til tiden
Købte 4 dæk og 4 komplette aluhjul.
Har kun godt at sige - det jeg var mest bekymret for var kvaliteten af produkterne - men den var tip top..
Weltklasse!
Rigtig god service.
Bestilte special fælge m. dæk hvor der normalt er op til 2 ugers levering på.
Bestilte dem søndag aften, og havde dem onsdag eftermiddag!
Det sku WELTKLASSE!
Over mine forventninger til den en discount pris.
Servicen er i top, virkeligt lang tid siden jeg har haft så positiv en oplevelse på en web-shop.
Vejledningen var perfekt, da jeg havde nogle spørgsmål ang. mit køb. Og det var hurtigt levering af mine sommerdæk, som skulle monteres på fælg. virkeligt fint arbejde udført til den billigste pris.
God service og leveringstid
Jeg snakkede med ejeren, Niels, og han gav mig gode råd til både dæk og alu, samt en god pris.
Hilsen Tue