Opgebeld nadat ik dit bedrijf op google tegenkwam. Had hier een hevig verstopte afwasbak, loodgieter was hier binnen een uur ongeveer, misschien iets langer, probleem had hij snel verholpen. Normale p... See more
See what reviewers are saying
Heel fijn dat jullie ons zo snel konden helpen. Wij hadden te maken met een flinke verstopping en de lucht was niet te harden. De verstopping is verholpen en wij hebben daarna alles even goed laten lu... See more
Kan dit bedrijf aanraden. Had via hun site een offerte aangevraagd voor een verstopte leiding en werd meteen gebeld om iets in te plannen.
Vriendelijke loodgieter. Had een online aanvrag gedaan en werd meteen gebeld. De loodgieter kon meteen langskomen om me uit de problemen te helpen.
Company details
Written by the company
Ontstoppingsbedrijf Tilburg is uw lokale expert op het gebied van loodgieterswerk en ontstoppingsdiensten, toegewijd aan het bieden van hoogwaardige oplossingen voor al uw loodgietersproblemen. Ons professionele team heeft uitgebreide ervaring met een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden, van het ontstoppen van afvoeren tot het repareren van lekkages en het installeren van nieuw sanitair. Wij begrijpen hoe frustrerend verstopte leidingen of een lekkende kraan kan zijn, daarom staan we 24/7 voor u klaar om snelle en efficiënte service te bieden. Ons doel is om bij elk bezoek kwaliteitswerk te leveren, met behulp van de nieuwste technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat uw problemen effectief worden opgelost. Bij Ontstoppingsbedrijf Tilburg waarderen we transparantie en eerlijkheid; we voorzien u vooraf van een duidelijke prijsopgave zonder verborgen kosten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om elke klus met de grootste zorg en aandacht voor detail uit te voeren. Of u nu te maken heeft met een spoedgeval of gewoon preventief onderhoud nodig heeft, ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Ontdek zelf waarom Ontstoppingsbedrijf Tilburg de vertrouwde keuze is voor loodgietersdiensten in de regio.
Contact info
Hart van Brabantlaan 12-14, 5038 JL, Tilburg, Noord Brabant, Netherlands
- +31133699277
- contact@ontstoppingsbedrijftilburg.com
- ontstoppingsbedrijftilburg.com
aardige persoon en professioneel bezig…
aardige persoon en professioneel bezig geweest al liet hij klein beetje rommel achter
ze namen tijd voor uitleg
Zelfs bij lawaaiige klussen wachtte hij…
Zelfs bij lawaaiige klussen wachtte hij tot het juiste moment.
Ik waardeerde dat hij niet alleen…
Ik waardeerde dat hij niet alleen installeerde maar ook echt uitleg gaf over het gebruik.
Fijn Dat Hij Ook
Fijn dat hij ook dat detail meepakte en niet alleen het kapotte onderdeel verving
Alles bleef netjes tijdens t werk geen…
Alles bleef netjes tijdens t werk geen stofwolken
ze vonden het lek onder de vloer en…
ze vonden het lek onder de vloer en legden alles rustig uit wat ze deden
zelfs toen t geluid alleen af en toe…
zelfs toen t geluid alleen af en toe kwam, toch wist hij de oorzaak te vinden
Gaf advies voor mogelijke upgrades…
Gaf advies voor mogelijke upgrades later, mijn zus vond dat interessant.
Ging pas weg toen de waterdruk weer op…
Ging pas weg toen de waterdruk weer op orde was.
Toen We Water Onder Het Laminaat Vonden
toen we water onder het laminaat vonden heeft hij uitgelegd dat het van een lek kwam in de muur en het netjes gemaakt
geen gezeur met files of zoeken
geen gezeur met files of zoeken, hij kende de straat gewoon al
Precies, Grondig en Vol Verrassingen
hij was precies en grondig, ook waar ik dacht dat het niet kon
Super Geregeld
lekker radiator gerepareerd en meteen de boel ontlucht, fijn dat het zo snel kon
reparatie gedaan en kort advies erbij
vakman waar je op kan bouwen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.