Spiegelpaleis.nl Reviews 45

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Voor de deuropening van de slaapkamer naar de badkamer was ik op zoek naar een glazen schuifdeur. Ik ben door spiegelpaleis goed geïnformeerd en heb een nette en complete offerte ontvangen. Na het pl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Direct na mijn geplaatste bestelling op internet, ontving ik een mail van Michel van het Spiegelpaleis met nog wat aanvullende vragen om zeker te weten dat ik het juiste had besteld. Heel fijn! De l... See more

Rated 4 out of 5 stars

Wij zijn gelukkig met het resultaat van de geleverde spiegels. Wij hadden voor het standaard polyslijpen gekozen, dit geeft een chique afwerking. Polyslijpen geeft alleen wel een groter facet da... See more

Company details

1. Bathroom Remodeler
  2. Interior Designer
  3. Plumber

Information provided by various external sources

Via onze online winkel kunt u in eenvoudige stappen uw op maat gemaakte spiegels, gelaagd- gehard glas, douchedeuren- en wanden samenstellen. U ziet in het winkelmandje direct de totaalprijs van uw bestelling (incl. verzendkosten en zonder bijkomende kosten). We helpen u bij het kiezen van de juiste accessoires, zodat u uw product direct kunt bevestigen. Van samenstellen, betaling tot bezorging aan huis: we helpen u graag!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Betrouwbaar bedrijf

Eettafel salontafel en eethoek stoelen gekocht via de website op een zondag vond het best een risico zonder de meubels gezien te hebben kreeg netjes antwoord van de verkoper samen eruit gekomen via WhatsApp in volle vertrouwen besteld en vanavond zijn ze geleverd en gemonteerd door vriendelijke bezorgers.
Een goede service jullie hebben er een klant bij bedankt.

23 September 2024

Supernette afhandeling

Helaas was de 1e spiegel kapot bij levering, maar de 2e was de volgende dag al in huis. Zelfs nog een blackfriday cadeautje nagezonden gekregen ondanks dat ik te vroeg had besteld. TOP!

25 November 2022
Rated 2 out of 5 stars

Helemaal geen verpakking rondom spiegel!

De spiegel was mooi op maat gemaakt .... maar het wordt zonder enige verpakking geleverd...na twee dagen staan in mijn huis wachtend op opgehangen te worden kreeg de spiegel helaas een chip in een van de hoeken. Dit had voorkomen kunnen worden indien de spiegel gewoon verpakt wordt geleverd. Wie verwacht nou dat er een losse spiegel - zonder enige vorm van verpakking - wordt geleverd bij levering aan huis. Slecht!

13 March 2018
Spiegelpaleis.nl logo

Reply from Spiegelpaleis.nl

Goedenavond, dank dat u een beoordeling heeft geschreven. Ik vind het spijtig te lezen dat uw spiegel beschadigd is geraakt. De glasproducten worden met speciaal glastransport geleverd op een afleveradres wat onze klanten opgeven. Hiervoor is verpakking niet nodig, wij zorgen namelijk voor een goede en onbeschadigde levering. U bent verzekerd van een 100% onbeschadigd product.

Wij kunnen er helemaal niets aan doen dat de spiegel beschadigd is geraakt omdat u deze zelf heeft verplaatst en zelf heeft beschadigd. Glas is een delicaat product en moet als zodanig worden behandeld. Ook als glas verpakt zou zijn, dan zou de verpakking er ooit af moeten en is er alweer de kans op beschadiging. Met sommige producten is voorzichtigheid geboden, anders gaan ze kapot. Een spiegel is een dergelijk product. Of dit nu met of zonder verpakking is.

Dat u baalt dat u de spiegel heeft beschadigd is begrijpelijk maar dat u daarvoor een schuldige zoekt en ons daarvoor aanwijst vind ik niet netjes en niet op zijn plaats. En zeker niet om dit op een review platform te plaatsen waardoor onze klanten een verkeerd beeld krijgen van ons bedrijf.

U had ons persoonlijk kunnen benaderen over het probleem wat u heeft ondervonden maar helaas hebben we hiervoor geen mogelijkheid gekregen. Dan hadden we een passende oplossing kunnen bieden om een nieuwe spiegel tegen een coulance korting te leveren.

Heel tevreden

Heel snel en efficiënt. De verhouding prijs-kwaliteit is uitstekend.
Wij hebben al 2 keer een spiegel op maat met hun gekocht en het is ee echte aanrader.

27 November 2017
Rated 4 out of 5 stars

Klein probleem bij de bestelling

Klein probleem bij de online bestelling, maar dat werd snel opgelost. Spiegel netjes afgewerkt, zonde dat deze ingebouwd word en de afwerking niet meer zichtbaar is.

10 October 2017
Rated 5 out of 5 stars

Goede service en perfecte experise

De door ons bestelde douchewand met 2 schuinen zijden en de strakke scharnieren zijn perfect en snel geleverd door het Spiegelpaleis.

Een bedrijf dat ik bij ieder aanbeveel die ook maar iets nodig heeft van glas!!

Kevin en Loes

4 October 2016

Prima afterservice

Spiegel was op verkeerd adres bezorgd, maar in goed overleg nieuw afgeleverd. Alles werd netjes en professioneel afgehandeld.

2 August 2016
Rated 3 out of 5 stars

Spiegels zijn top, levering duurt lang...

Spiegels zien er goed uit!
We hadden de spiegels besteld en kregen vervolgens veel automatische mail. Op zich prima als alles werkt, maar er was storing in de betaling dus ging het niet van harte. We hadden overgemaakt en een paar dagen later kregen we een automatische herinnering. Er was dus nog niets in gang gezet, hoewel de bestelling wel gelukt is.. Duurt even voordat je persoonlijk antwoord krijgt op je vragen. Na een maand eindelijk de spiegels mogen ontvangen.
Toen we een paar dagen van te voren ons leveradres moesten aanpassen ivm verhuizing, ging dat moeiteloos!

2 June 2016
Spiegelpaleis.nl logo

Reply from Spiegelpaleis.nl

Beste Rebecca, goed te horen dat de spiegels er goed uit zien!

Helaas hebben wij inderdaad problemen met onze e-mail service van de website gehad. Hierdoor kwamen er geen bestellingen binnen en konden we geen mailtjes met de betaalopties terugsturen. Hierdoor liep helaas ook het verdere orderproces ongewenste vertraging op. Vanaf het moment van betaling tot aan de levering bij u in Hilversum heeft 13 werkdagen geduurd (2e pinksterdag niet als werkdag meegenomen). Normaal zouden we een spiegel binnen ca. 7-10 werkdagen moeten kunnen leveren (vanaf moment van betaling), echter houden we op onze homepage een kleine extra marge aan en komen daarmee tot een levertijd van ca. 8 tot 15 werkdagen.

De problemen met de functionaliteit van de website zijn inmiddels opgelost en de levertijden zijn weer normaal.
ik wens u veel plezier van uw spiegels en een prettige dag.

Michel

Top geregeld

Drie spiegels besteld, alle drie keurig op maat gemaakt en netjes geleverd. Ook zeer deskundig telefonisch advies gekregen.

27 May 2016

Uiterst tevreden

Ik heb glazen schapjes besteld bij Spiegelpaleis.nl en was niet goed op de hoogte van hoe die het best bevestigd konden worden. Men heeft mij daarbij uitstekend geadviseerd. De verdere service en afhandeling was ook uitstekend.

19 May 2016

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look