Olsenofficial

De svindler stadig derude

De svindler stadig derude
ADVARSEL ! Butik-Olsen.dk, Olsenofficial.com og Olsenofficial.dk leder til den samme svindel hjemmeside og rene kineser svindel butikker. Flot hjemmeside men det er desværre svindel det hele. Først trækker de pengene fra din konto for varen er sendt. Det er ulovligt. Herefter går der Laaaaang tid før du modtager noget du ikke har bestilt. I mit tilfælde en skindjakke, der viser sig at være plastic. Herefter nægter de at tage varen retur. SÅ HOLD JER VÆK FRA butik-Olsen.dk, Olsenofficial.com og Olsenofficial.dk DET ER DET RENE SVINDEL 😖

6 June 2025

Hvis man dog bare kunne give 0 stjerner

Lavede en bestilling i starten af Juli og har stadigvæk ikke modtaget noget. Har forsøgt kontakt til “kundeservice” flere gange, dog uden held. I dag modtager jeg en mail fra dem hvor der står, at jeg har modtaget min ordre, hvilket jeg ikke har. Det firma er ikke til at stole på. LAD VÆRE MED AT KØBE DERFRA, du spilder dine penge 🤬

8 July 2025

Køb ikke deres varer

Køb ikke deres varer!
Købte smykker sidst i juni, pengene er trukket, men jeg har intet modtaget.
Jeg har prøvet flere gange at komme i kontakt med kundeservice, men uden held.
Tror desværre det ender som en dyr lektie 🤬

3 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Burde være muligt med NUL stjerner

Denne og flere andre butikker kører samme koncept.
Snyd flest mulige naive danskere med kina varer.
Hed før olsen og olsen, men den har di lukket og kopieret indholdet over til denne.
Det er sikkert mange men mindst én lever endnu > nordic-aarhus.dk

3 August 2025

Simpelthen det største scam

Simpelthen det største scam. Jeg bestilte flere smykker der aldrig dukkede op, da jeg så skrev til dem kunne de ikke finde mit ordre nummer. Jeg sendte mit ordre nummer og har nu skrevet 2 yderligere beskeder uden et eneste svar.
Har du bedt om mine penge tilbage, selvom jeg har svært ved at tro jeg får det.

1 August 2025

NUL STJERNER!!

Køb IKKE fra denne hjemmeside!!
Jeg var så dum at købe smykker for 1000 kr. uden at have tjekket Trustpilot.
Efter længere tids venten og en enkelt rykker, kom varerne endelig, men deres "ægte guld" er billigt blik fra Kina, som ser frygteligt ud.
Jeg vil benytte af af fortrydelsesretten og returnere min ordre, men jeg har de seneste 3 uger rykket adskillige gange og jeg kan ikke komme igennem til dem.
Det ville være gavnligt, hvis man her kunne uploade billeder, så man kan se hvor vanvittigt det fremsendte ser ud ift. hjemmesidens produktbilleder.

SVINDEL OG HUMBUG!
De har lukket hjemmesiden "Olsen og Olsen" og kan nu findes på "Olsen Official" med præcist samme kontaktoplysninger.

16 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Det samme som olsenogolsen.dk det rene…

Det samme som olsenogolsen.dk det rene svindel. Bestilte den 24/6 og betalte. Men har endnu ikke set nogle varer. Har skrevet til deres såkaldte kontakt oplysninger, flere gange uden at få svar tilbage.
På siden står der at det er et dansk firma der lukker, men pengene er trukket fra Holland og ser man nærmere står der at varen bliver sendt fra Kina. Virkelig SVINDEL

24 June 2025

Falsk varereklamation

Falsk varereklamation! De sender ikke de bestilte varer og svarer ikke på mails når man rykker for sine varer!
Bestilte slut juni og har stadig intet modtaget!

26 June 2025

Take a closer look