Newlinehalo Reviews 37

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet mange gang på Halo's hjemmeside uden problemer (også ingen problemer med at retunere). Jeg havde købt en aviation bag for godt 6 måneder siden hvor syning omkring lynlås var løb og de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte to ting på deres hjemmeside den 16. Januar og modtog varene dagene efter. Sendte retur senest samme uge - jeg har fortsat ikke modtaget mine penge retur OG man har intet hørt fra deres... See more

Rated 4 out of 5 stars

Kontaktede Newline Halo grundet de dårlige anmeldelser herinde, inden jeg bestilte varen. Kom straks igennem til høflig hjælpsom kvinde i kundeservice. Bestilte varen som ankom idag 2 dage efter b... See more

2.4

3-star
2-star
1-star

Så Ringe levering

Har nu 2 gange inden for et par uger, bestilt varer med hjemmelevering. Hver gang bliver det leveret til en pakke shop, hvor jeg skal køre 18 km, selv om jeg har betalt for hjemmelevering. Virkelig dårlig service

3 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Har handlet mange gang på Halo's…

Jeg havde købt en aviation bag for godt 6 måneder siden hvor syning omkring lynlås var løb og derfor ville lynlåsen højst sandsynlig falde af. så jeg henvendte mig til support for at høre hvad jeg selv kunne gøre. Indenfor 24 timer fik jeg svar de gerne vil tilbagebetale mig så jeg evt kan købe en ny taske (hvilket jeg lige har gjort)

Jeg siger tusind tak til Dorte for den gode service

30 April 2026
Rated 4 out of 5 stars

Kun positive anmeldelser herfra…

Bestilte varen som ankom idag 2 dage efter bestilling med DAO på trods af snemængderne og totalt ufremkommeligt veje for fragt firmaet.
Varen er fin og intakt og lever op til mine forventninger.
Kun gode anmeldelser her fra

6 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

De dårlige kundeservice anmeldelser er sat til skamme!

De dårlige kundeservice anmeldelser er sat til skamme!
Jeg fik i dag en rigtig god service af Dorte, da jeg desværre havde fået en jakke med fejl i stoffet. Jeg oplevet god forståelse og imødekommenhed.
Efter afsendelse af returpakke/reklamation har hun sørget for at refunderingen er sat i gang.
Tusind tak for god service!

2 January 2026

Useriøst.

Har fået besked på at varen er sendt retur, og de har trukket 29,- til retur omkostninger. Vi har aldrig fået varen.

4 December 2025

elendig kundeservice……

deres design er fedt , men deres kundeservice når noget ik er i orden , er da mildest talt elendigt….købte en t-shirt hvor mellemlægs papiret var ligesom smeltet ind i logoet , jeg kontaktede kundeservice gentagne gange på mail og en enkelt telefonisk, intet svar udover en standard reply , at de ville vende tilbage og at jeg har fået et ticketnummer…. har valgt at returnere t-shirt nu da der ik kommer noget svar , dette skal jeg dog selv betale 29kr for , på trods af de sender et defekt produkt, håber så bar at jeg får de resterende penge retur ….. virkelig et elendigt sted at han , vil fraråde det til alle…
Thomas Korsholm

23 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Penge ikke modtaget efter retur

Har sendt en vare retur og har stadig ikke fået penge retur. Der er gået over 14 dage. I deres ordremail virker deres link til info omkring retur ikke, det er et dødt link. Har udfyldt mailformular på deres hjemmeside, men har stadig intet hørt. Vil bare gerne have mine penge retur, tak...

Update: De tager den heller ikke når man ringer til dem. Den ringer bare i en uendelighed...

1 July 2025

Fejl på trøje - men den køber HALO ikke = Forklaringsproblem

Købte en Halo DBU trøje - Da jeg modtager den er der ikke HALO logo på som billedet ellers viser.. Jeg tager fat i HALO og de afviser da billedet åbenbart er misvisende og der ikke skulle være logo på..

Problemet er at jeg havde en trøje i forvejen og her var der logo på - Så de er fulde af tis..

Så man aner ikke hvad man får fra HALO - Trods højt prissatte produkter..

11 June 2025

Sløjeste kundeservice i branchen

Sløjeste kundeservice i branchen.

Jeg bestiller en landsholdstrøje fra dem.

Den kommer med en ret markant fejl på det ene bryst.

Nu skal jeg sende varen retur - ønsker jeg samme produkt, skal jeg bare købe det igen.

Den koster nu 100kr mere end da jeg originalt købte den.

Genial service.

30 April 2025

Dårlig service.

Dårlig service.

Jeg havde i første omgang bestilt en jakke, og da jeg så modtog den kunne jeg desværre ikke passe den. Jeg bestilte derefter en ny pakke med to jakker, idét jeg ikke kunne bytte den jeg havde købt til en anden størrelse. Jeg modtager den sidste pakke og nu skal jeg sende 2 jakker tilbage, som er på 2 forskellige ordrer. Jeg pakker dem i samme pakke og sender én gang. Nu er jeg blevet godtgjort pengene og undrer mig over at jeg har betalt 2x 29 kr. i returnering. Jeg ringer til kundeservice men her får jeg at vide at det er standard og at man ikke må “mikse ordrene”. I øvrigt er der en fejl på den jakke der så passede, men den eneste mulighed jeg har er også at sende den tilbage og så kan jeg betale returneringsgebyr endnu engang.

Ærgerligt at der skal være så dårlig service, når nu det er nogle gode produkter.

21 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Smeltet lynlås i jakke ny jakke.

Smeltet lynlås i jakke ny jakke.

Jeg har købt en jakke hos jer for nogle måneder siden. Jeg beslutter mig for at vil vaske min jakke, og smider den der efter i tørretumbleren på laveste program, da det klart og tydeligt står i anvisningen inde i produktet, at det må man gerne. Det resultere i at lynlåsen smelter på den ene lomme, og der er noget plastik lignende smurt ud på min jakke og jeg ikke kan lyne min lomme mere.

Jeg kontakter jeres kundeservice for at få styr på problemet, da jeg ikke mener jeg har gjort noget forkert. Først bliver jeg mødt af en medarbejder som med det samme faktisk skyder min reklamation til jorden, og siger at jeg ikke får noget ud af at gå videre med reklamationen. Til sidst finder vi så en løsning, hvor på jeg kan sende jakken ind og så selv skal bestille en ny jakke, når jeg har fået pengene retur. Jeg skal dog bare lige betale 400kr ekstra, fordi at jakken ikke længere er på tilbud som den var da jeg købte den.

Jeg synes godt man kan forvente at få et nyt produkt tilsendt, uden beregning vel at mærke, da jeg har fulgt alle anvisninger som står i jeres produkt.

Virkelig dårlig stil og dårlig kundeservice.

Nul stjerner her fra.

15 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Den værste service jeg nogensinde har…

Den værste service jeg nogensinde har oplevet!
Skriver normalt aldrig anmeldelser. hold jer fra denne hjemmesiden på en hver bekostning!
Jeg fik en gave som var købt på Black friday og det var ikke muligt for mig at ombytte denne til en anden størrelse til samme pris! Det er simpelthen fuldstændig tåbeligt når det er det samme produkt man gerne vil have!

27 December 2024

Ingen svar på kundeservice

Jeg er normalt ikke typen, der skriver anmeldelser, men jeg aner ikke hvordan jeg ellers skal komme i kontakt med dem.
Jeg bestilte en pakke, som skulle bruges til fødselsdagsgave. Siden d 12. juli har der stået, at pakken er undervejs. Gætter på den er forsvundet med posten - det kan ske. Det er hvad det er. Jeg har så skrevet til jer 5 gange plus over Instagram, men der er ingen hjælp at hente. PLS hjælp mig!! Dårlig service :((((

10 July 2024

Dårlig og dyr ombytning

Havde lagt en ordre på kr 2.000, men ALT tøjet var for stort til trods for brug af deres størrelsesguide. Spurgte deres kundeservice om jeg kunne få byttet tiI en anden størrelse uden fragtgebyr, men det kunne jeg ikke.
Man kan heller ikke få tøjet byttet i deres fysiske butik - kun prøve det og så lægge en ny ordre ind og betale fragt igen.
To stjerner gives for kvaliteten, som jeg jo så ikke få meget glæde af, da jeg sender hele ordren retur. Øv Halo

4 July 2024

Is this your company?