Nefkens Groep Reviews 97

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Breng mijn Peugeot 408 naar Nefkens Amersfoort, dezelfde dag krijg ik bericht dat er na het vervangen storings meldingen zijn. Moet zelf constant bellen voor een update. ze zijn slecht bereikbaar tone... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht koop er nooit een auto Mijn smart for two van 2017 op basis van 25 foto op de iPad in geruild bij Nefkens Amersfoort. Op moment van ophalen van de nieuwe auto maakte de verkoper een probl... See more

Rated 1 out of 5 stars

3008 gekocht na garantie periode terugroep actie distributieriem. 2 maanden later amper 13.000 kil gereden op 2 jaar , motorstoring hoop gedoe wat blijkt motor moet vervangen worden. Nefkens Den Bosch... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag hebben we een Peugeot 3008 hybride gekocht bij de garage Nefkens Nieuwegein. We zijn gastvrij ontvangen door Dhr Chenani. Afgelopen dagen hebben we andere garages bezocht. Maar deze garage... See more

Company details

1. Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Motor Vehicle Dealer

Information provided by various external sources

Verkoop en leasing van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. En tevens voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan deze auto's volgens de officiële fabriekseisen. Met 26 officiële Peugeot en 6 Opel vestigingen in Nederland.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

2 weken geleden een onderhoudsbeurt van…

2 weken geleden een onderhoudsbeurt van een kleine €600,00 laten doen om niet met stukken komen staan, en nu is de accu kapot, niet dat ze accu vervangen en mij deze laten afrekenen, nee mag ik ook nog eens €109,00 afrekenen voor een diagnose rapport, vraag ik of we de kosten van €109,00 delen viel daar niet eens over te praten. Dus alles bijelkaar heeft het mij €900,00 gekost en dan praat ik niet eens over de kosten die de wegenwacht heeft gemaakt voor het slepen.

16 December 2024

Matige/slechte service bij Nefkens in de Meern

Matige/slechte service bij Nefkens in de Meern
Recent bij Nefkens in de Meern een Toyota Aygo aangeschaft. Ondanks de hoge prijs en de belachelijk lage inruil voor onze vorige Aygo gaf de lage km stand de doorslag om toch aan te kopen.
De verkoop service viel erg tegen, koffie moet je bijna om vragen, je lijkt bijna lastig als je daar iets wil aanschaffen en onderhandelen.
Na de aflevering blijkt de binnenverlichting niet te werken en een band te zijn gemaakt met een noodreparatie. (prop) De stoelverwarming bediening zit gespiegeld in het dashboard gemonteerd....(?!) Bij het afleveren blijkt de juiste verkoper waarmee is afgesproken er niet te zijn.
Daar moet je dus weer voor terug en kost je een halve dag in ons geval....
Slordige aflevering (is er eigenlijk wel gekeken naar deze auto?) en na terugkomst een niet gerepareerde band mee terug. Het bedrijf vind het geen noodreparatie... Dat dit door een organisatie als de ANWB wel zo wordt gezien lijkt hen overdreven.
Niet iedere klant is hier gewenst lijkt het.

13 December 2024

Vergane glorie...

Vergane glorie...
Advies: zoek een andere dealer of garage!
Deze dealergroep moet echt eens even serieus zijn bedrijfscultuur, prijzen en processen onder de loep nemen!
De klant is hier al lang geen koning meer in ieder geval.

Het is bij vestiging de Meern of de Nefkens groep überhaupt tegenwoordig kommer en kwel.
Telefonische bereikbaarheid is om te huilen, je belandt standaard als 5e in de wachtrij, en als je de eerst wachtende bent dan duurt het 20 minuten voordat je vervolgens niemand te spreken krijgt.
Ik ben op de vestiging ter plaatse geweest voor een diagnose van 1,5 uur en daar zitten dan 2 baliemedewerkers de hele tijd alleen maar over hun toetsenbord te staren en gezellig te doen met het andere personeel (6 man ongeveer) wat ook de telefoon niet kan opnemen blijkbaar.

Als je op elk ander willekeurig moment via opties in het telefoonmenu uiteindelijk belandt bij de overkoepelende telefoniste plannen ze een terugbelverzoek in waarmee je dan 2 dagen later pas wordt teruggebeld...
Je zal maar een dringend probleem hebben met je auto waar je afhankelijk van bent en snelle service nodig hebben! Nou klop dan vooral hier niet aan!

Een afspraak voor service of reparatie maken duurt weken of maanden.
Afgelopen jaar Apk plannen moest bijna 3 maanden vooraf, eerder was er geen tijd. En gelijk een onderhoudsbeurt volgens planning toevoegen was niet eens mogelijk!

En als je dan aan de beurt bent kun je voor elk punt of mogelijke reparatie hoofdprijzen verwachten.
Een diagnose van een motorstoring (kosten 75 voor diagnose van 1/1,5 uur?) leidde tot een reparatie-offerte van bijna €1400 voor een katalysator. Mijn hemel...
Ik heb deze reparatie uiteindelijk elders (Bosch Vakgarage) laten uitvoeren voor slechts €600.

Vervangend vervoer tijdens de reparatie die een volle dag duurt? Ja hoor... Een leenfiets (handig als je 70 km per dag moet afleggen) of een huurauto voor €50 per dag.
Niks geen 'leen-auto' hier met alle premium reparatiekosten, want klantgerichte service wordt wel op álle vlakken vergeten natuurlijk.

Tevens heb ik voorafgaand aan de diagnose aangegeven interesse te hebben om een andere auto te willen kopen, en dus een schatting van de inruilwaarde van mijn huidige auto te willen horen.
Dat wordt dan ook eerst nog vergeten waardoor je alsnog extra wachttijd oploopt omdat het naderhand dan snel gebeurt.
Soit, c'est ca.
Het uiteindelijke ontvangen bod is dan ook nog eens veruit onder gemiddeld (33% minder dan elders) van wat andere dealers al geboden hebben als inruilprijs bij aanschaf van een nieuwe auto.
Daar behoud je geen vaste clientèle mee.

De hoge kosten voor service en onderhoud hier nam ik al een tijdje voor lief, ik vertrouwde immers op premium onderdelen en het beste advies.
Nu achteraf besef ik me allen maar meer dat ik al die jaren veel te veel heb betaald, of in ieder geval goedkoper uit had kunnen zijn.
Mijn recente ervaringen en belevingen op de locatie zelf zeggen mij genoeg.
Hier kom ik niet meer...

Ik heb inmiddels dan ook ergens anders een nieuwe auto gevonden, gekocht voor vele malen redelijker aanschafprijs, met reële inruilwaarde en uitgebreid onderoudspakket.

Ik hoop dat Nefkens het roer weet om te gooien anders zie ik het zwart in voor deze groep.

6 December 2024
Rated 4 out of 5 stars

Nefkens Eindhoven, foutje netjes opgelost

Nefkens Eindhoven: Vrij prijzige sportsedan die ik in topconditie probeer te houden naar Nefkens gebracht voor een klein dingetje waar ik op kon wachten. Toen het klaar was en ik naar buiten liep: 2 velgen beschadigd!

Dat werd een welles-nietes gesprek met de monteur erbij. Maar in alle eerlijkheid, het was een net en fair gesprek. Monteur gaf aan het niet gedaan te hebben en we hebben zelfs het traject nagelopen waar hij een (stoep)randje geraakt kon hebben (idd maar op 1 plek). Ik wist echter zeker dat de auto onbeschadigd was toen ik een uur geleden de sleutel af gaf. Werkplaatschef erbij die het ook een moeilijk verhaal vond. Maar de auto was in beter-dan-showroomconditie omdat hij net 4 dagen bij een detailer gestaan had. Bovendien zat er geen enkel vuiltje of stofje op de velgbeschadigingen, wat toch wel een indicatie is dat het net gebeurd was.

Uiteindelijk hebben ze het een weekje later netjes hersteld, en daarbij ben ik erg goed en vriendelijk geholpen.

Kortom: balen dat zo iets gebeurd, maar tevreden met hoe ze het opgelost hebben en door de leuke ontvangst bij de herstelafspraak toch een goed gevoel aan overgehouden.

20 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

had een afspraak in gepland om naar een…

had een afspraak in gepland om naar een auto te kome kijken en eventueel kopen. zat al een half uur op de snelwege richting nefkens, kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat de auto al verkocht was. ze gaven een andere vesteging de schuld, adt die de auto verkocht hadden zonder dat hun er van af wisten.
heb ik even contact op genomen met die vesteging die de auto verkocht hadden. en die wisten van niets. gelukkig geen auto bij nefkens gekocht. want de revieuws op internet spreken boekdelen

7 October 2024

Nooit meer NEFKENS!

Ik heb pech gehad met mijn JEEP compass (vastgelopen remklauw). Ben VIP lid van JEEP dus ik werd keurig opgehaald (tot zover positief). Achteraf bleek dat ik de auto maar max 24 uur krijg en ik moest 3 weken wachten op de diagnose. Geweldige VIP behandeling. Uiteindelijk met de verzekering (TOP SERVICE INTERPOLIS) afstemming gehad over huurauto en reparatie. Interpolis is mij tegemoet gekomen en vroeg Nefkens om een offerte te maken voor de reparatie. Tijdens mijn vakantie heeft de expert contact gehad met de Nefkens en heeft de expert akkoord gegeven op de inhoud van de offerte. ZONDER overleg heeft Nefkens de reparatie uitgevoerd. Dit terwijl ik dit nog via de mail moest bevestigen. Ik heb nooit de kans gehad om een keuze te maken mbt de reparatie. Kortom, dit was niet de eerste keer dat Nefkens zijn afspraken niet nakomt. Voor mij nooit meer Nefkens. Ik begrijp niet dat zij zich JEEP dealer mogen noemen.

18 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

De Meern heeft veel DS auto s staan…

De Meern heeft veel DS auto s staan maar te weinig of geen personeel in dienst die daar verstand van heeft . Twee man voor de verkoop op een zaterdag voor zoon bedrijf is te weinig en dan nog iemand op de ds afdeling die er geen verstand van heeft is wel raar voor een autobedrijf!

5 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Erg slordig en slechte communicatie

Mijn ervaring bij Nefkens Den Bosch. Auto weggebracht voor grote beurt einde dag niet terug gebeld. Vervolgens ontzettend slecht bereikbaar. De volgende dag na tig terugbelverzoeken achtergelaten te hebben einde dag eindelijk terug gebeld met de melding dat de auto niet klaar is. Opmerkelijk was dat een adviespunt was dat de distributieriem aan vervanging toe is, terwijl deze door nefkens zelf 1,5 jaar geleden al vervangen is. Stelletje prutsers en erg slordig. Ik zou er niet naar toe gaan. Dit was mijn recente ervaring, maar ook de vorige keren was de ervaring niet goed, dus dit is niet iets wat eenmalig is voorgekomen.

25 September 2024

Neem geen Nefkens VIP, ga sowieso niet naar Nefkens

Bij mijn laatste grote beurt bij Nefkens heb ik een Nefkens VIP abonnement afgesloten, zodat ik altijd goed voorbereid zou zijn in het geval ik met pech zou komen te staan.

Gisteren rond 15:00 ging er een rood lampje branden op het dashboard. Dit hield in dat ik de wagen direct aan de kant moest zetten vanwege kans op motorschade.

Ik heb de Nefkens pechdienst gebeld. Ik legde uit dat ik op een gevaarlijke plek stond en dat ik zo snel mogelijk weg moest komen. Ze verzekerde mij dat er binnen 30-45 min hulp langs zou komen.

Ik heb vervolgens meer dan een uur gewacht. Alvorens ik besloot opnieuw te bellen. De medewerker kon zien dan mijn melding was verwerkt maar dat er geen hulpdienst naar mij toe was gestuurd. Er werd opnieuw een hulpdienst naar mij toegestuurd.

Ik heb uiteindelijk meer dan 2 uur moeten wachten op de verjaardag van mijn vriendin. Zij en onze zoon zijn uiteindelijk zonder mij uit eten gegaan. Toen de hulpdienst eindelijk kwam, bleek dit geen hulpdienst maar een bergingsbedrijf. Er werd dus niet eens de moeite genomen om te kijken of de wagen viel te repareren.

De bergingsdienst bracht mijn wagen naar het bergingsbedrijf omdat de garage ondertussen was gesloten (wat niet het geval was geweest wanneer men in eerste instantie direct de pechhulp had gestuurd).

Vervolgens had ik recht op een vervangende auto voor 3 dagen. Maar omdat de vervangende auto niet op zondag of op zaterdag kan worden ingeleverd, zou ik deze de volgende dag weer moeten inleveren. Ik heb vriendelijk bedankt omdat ik anders de vervangende auto alleen maar op en neer aan het rijden zou zijn geweest.

Ik heb vandaag gebeld met Nefkens, maar zij weten mij vervolgens niets te vertellen over wanneer de wagen bij hen aankomt of wanneer deze wordt gerepareerd. Nu hebben ze als reparatie datum 18 oktober staan! 18 oktober!!!

Wat is dat voor een pechhulp, wanneer je meer dan 2 uur moet wachten om hulp, die je niet komt helpen. Om vervolgens 3 weken je wagen kwijt te zijn. Zondag dat er (ondanks de belofte) vervangend vervoer kan worden geregeld.

Mijn wagen zit vol met decor, licht en geluid voor een theatervoorstelling waar ik de komende 3 weken mee moet gaan touren. Ik zit in zak en as. Ik ben totaal niet geholpen door de Nefkens pechhulpdienst. Het is een grote farce allemaal!

26 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Schande voor een officiële dealer.

Voorheen henrie&herman wat nog beroerder was,ik kan niet begrijpen dat mensen hier een auto kopen.
Service 0 prijzen van auto’s veelste duur en inruil prijs krijg je naar dagen te horen als jezelf terug belt.
En dan de prijs die je terug krijgt wat een giller .
Je word hier twee x gepakt.
Meerder keren problemen gehad en hoe je hier dan geholpen word is een schande.
Terug bellen hebben ze ook nooit van gehoord.
Dom van ons om naar een officiële dealer te gaan het heeft ons veel geld gekost met dank aan henrie&herman (nefkens Amersfoort )

29 August 2024

Afspraak is Afspraak, alleen niet bij Nefkens

Afspraak is Afspraak, maar niet bij Nefkens Tilburg.
Al onderweg naar Tilburg om naar een auto te gaan kijken. We hadden daar een afspraak voor staan. Thuis alles al uitgezocht over de auto dus we waren goed voorbereid. Best een stukje rijden maar dat hadden we er voor over. Onderweg worden we gebeld dat de auto al is verkocht. We konden wel thuis nog op de site kijken of er iets anders te vinden was. Wel Heren van Nefkens. Als je de eerste afspraak die we ooit gemaakt hebben niet nakomt. dan komt er echt geen tweede meer.

7 August 2024

Nefkens, vergane glorie

Nefkens Veendam, toen dat nog bestond, was een ' nette zaak' waar op een eerlijke manier zaken werdt gedaan. Bij Nefkens Amersfoort lopen arrogante luie kwezels rond, die niets van de business snappen. Slechter dan daar vindt je alleen bij wijkopenautospuntnl.... wat een rampen zaak.

13 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Slechte klant behandeling en probleem niet opgelost.

Mijn recente ervaring bij autogarage Nefkens in Den Bosch was ronduit teleurstellend.

Allereerst was de wachttijd belachelijk lang. Ik had mijn auto ingeleverd voor een probleem met de wegligging en het duurde dagen voordat er überhaupt iets gebeurde. Om het nog erger te maken, moest ik zelf meerdere keren bellen om te vragen of mijn auto al klaar was. Telkens werd mij verteld dat hij nog niet gereed was.

Toen ik de auto eindelijk kon ophalen, bleek dat het probleem met de wegligging helemaal niet was opgelost. Dit na het betalen van een veel te hoge rekening. De prijzen bij deze garage zijn belachelijk hoog voor de matige service die je krijgt.

Tot slot was het personeel in de werkplaats erg onvriendelijk. Toen ik om een technische uitleg vroeg, werd ik op een neerbuigende manier behandeld. Het leek wel alsof mijn vragen hen alleen maar irriteerden.

Ik zal nooit meer teruggaan naar Nefkens in Den Bosch en ik raad iedereen sterk aan om een andere garage te zoeken waar ze wel weten hoe ze met klanten moeten omgaan en hun werk goed doen.

4 July 2024

Voor mij geen Nefkens meer

Voor mij geen Nefkens meer , van klantvriendelijkheid hebben ze daar nog nooit gehoord , je krijgt eerder het gevoel dat je als klant maar blij moet zijn dat ze je ooit gaan helpen. Vandaag weer een bijzonder onprettige situatie meegemaakt aan de werkplaatsbalie in Uden ( waar ik een afspraak had gemaakt omdat Den Bosch me pas over 2 maanden kon helpen), maar door de opstelling van de baliemedewerker ben ik weer vertrokken en ga ik op zoek naar een andere dealer met hopenlijk meer oog voor de klant .

21 June 2024

Het is geen ster waard

Het is geen ster waard, wat een waardeloze service, een afspraak gemaakt voor de apk in Eindhoven woensel en navigatie Update.
de auto staat om 12.00 ingepland.
om 16.00 wordt er gebeld.
dat de niet goed is gekeurd.
want er moet een ruitenblad en een keering gemaakt worden.
ik geef de opdracht, wordt me verteld dat het vandaag niet kan ,dat de werkzaamheden morgen kunnen hervatten, en de navigatie update werd ook niet uitgevoerd.
ik zeg de afspraak is de auto keuren als er werkzaamheden zijn. zou er gebeld worden, wanneer bellen ze me om 16.00. wat is tussen 12. en 4 uur gebeurd, er is helemaal niets aan de auto gedaan. ik liet de auto ergens anders repareren, de remmen waren bijna versleten, dat heeft tie over het hoofd gezien, als je de auto afkeurt moet je vooral als het om de veiligheid gaat?? de remmen nakijken.
ik heb nog nooit zon amateuristisch bedrijf meegemaakt.
dit noemt zich een dealer.
schaam je
knudde cijfer 0

3 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Voor de tweede keer en laatste keer zwaar teleurgesteld!

Vandaag had ik een afspraak bij Nefkens te Nieuwegein om een proefrit te maken met een fiat 500 automaat. Dit had ik geregeld via Fiat NL.

Echter bij aankomst in de showroom waar geen enkele andere klant aanwezig was sprak niemand mij aan.

Ondanks het feit dat enkele medewerkers heen en weer liepen en mij zagen staan. De verkoper kwam niet uit zijn hok terwijl hij mij zeker 3 keer aan keek. Na circa 15 minuten en tevens in diverse auto's te hebben gezeten en; deuren open en dicht te hebben gedaan was ik zo boos dat ik de showroom heb verlaten.

Schandalige behandeling van potentiële en tevens bestaande klant. Zelf ben ik namelijk ook klant bij Henri & Herman/Nefkens Utrecht.

Dit is al de tweede keer dat dit mij overkomt bij de Nieuwegeinse vestiging en tevens de allerlaatste.
Ook heb ik deze ervaring inmiddels telefonisch doorgegeven aan Fiat NL.

7 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Communicatie en klantenservice niet wat je zou mogen verwachten.

Onlangs waren we bij Peugeot Nefkens in Eindhoven om ons te oriënteren op een wagen met schuifdeuren en brede bagageruimte. Er was alleen in Den Bosch een auto die iets voor ons zou kunnen zijn.
We konden niet eerder dan 2 april daar naar toe voor een proefrit. S zaterdags gebeld om zeker te zijn dat we dan een proefrit konden maken. Reactie uit Den Bosch was dat dit eigenlijk geregeld had moeten worden door de verkoopadviseur in Eindhoven. Op dinsdagochtend gebeld, daar ik online gezien had de auto verkocht was.
Men wist niets van een afspraak voor een proefrit.
Ik zou teruggebeld worden, wat helaas niet gebeurd is.
Vandaag door Peugeot Nefkens Eindhoven gebeld, waarom wij niet naar Den Bosch waren geweest, er stond daar ook nog een andere auto klaar voor een proefrit, deze was om een idee op te doen hoe deze rijdt.
Wij wisten van niets, Den Bosch wist van niets.
Om dan ook nog te horen te krijgen dat hij hier wel veel werk in gestoken had, vond ik niet zo fijn.
Was het inderdaad de tijd, lees:zijn werk, of de bonus die hij daardoor misloopt.
Jammer om op eind van gesprek nog een sneer te krijgen.

4 April 2024

Kijk uit bij Nefkens!

Mijn Peugeot is hier voor een onderhoudsbeurt geweest waarbij de remschijven en blokken vervangen moesten worden en een nieuwe sleutel besteld moest worden omdat deze niet meer werkte. Dit alles bleek onjuist te zijn! Mijn schijven en blokken bleken nog 80 % goed te zijn en mijn sleutel bleek gewoon en nieuwe behuizing nodig te hebben met een nieuwe batterij. Ik voel me voor de tweede keer enorm voor de gek gehouden door Nefkens! Verkeerde diagnoses en geldklopperij mijns inziens. Ik denk dat als je de juiste mensen op de juiste plaats inzet, dat je meer service kan bieden dan alleen maar vervangen en factureren. Dit bedrijf heeft mij nu al meerdere malen teleurgesteld alsmede kennissen van mij. Gemiste kans.

15 January 2024

Niet eens goedemiddag

Vandaag naar de Jeep Avenger wezen kijken. Leuke auto maar aan de kleine kant. Maar daar gaat deze review niet over. 4 personeelsleden gebogen achter een computerscherm. Tot 3x tie oogcontact geprobeerd te maken. Geen boe of bah. Niet eens goedemiddag er komt zo iemand aan. Niets, ze keken niet eens op. Dus na uitgebreid de auto te hebben bekeken. Deuren open en dicht, kofferbak open en dicht. Voorin zitten achterin zitten. Paar keer rond de auto gelopen maar de showroom uitgelopen. Jammer, had een paar vragen om mezelf te overtuigen om gezien de aantrekkelijke prijs voor de Jeep te gaan. Een ding is zeker. Bij deze dealer zullen ze mij nooit meer zien…

4 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Het vervolg op mijn review van Nefkens Pietersbergweg Eindhovenvan 20…

Het vervolg op mijn review van 20 februari 2024 over Nefkens Pietersbergweg Eindhoven.
Ik heb mijn auto weggehaald bij dit oplichtersbedrijf maar moest wel voorbereidende APK kosten betalen...€142 anders kreeg ik mijn auto niet mee
Heb hem nu naar auto First in Eindhoven gebracht voor een tweede opinie en wat ik al wist is door hun bevestigd alles wat er volgens Nefkens aan moest gebeuren(kosten +-1.500)was klinkklare onzin op een remlichtje na en de ruitewissers vervangen
Ben nu helemaal klaar met een pechhulp er bij voor hetzelfde bedrag wat Nefkens vroeg voor een voorbereiding en tot slot hebben ze het diagnose rapport ook nog verwijderd uit de mail
Bewijsvernietiging noemt men dat!!

27 February 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look