Nefkens Groep Reviews 97

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Breng mijn Peugeot 408 naar Nefkens Amersfoort, dezelfde dag krijg ik bericht dat er na het vervangen storings meldingen zijn. Moet zelf constant bellen voor een update. ze zijn slecht bereikbaar tone... See more

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht koop er nooit een auto Mijn smart for two van 2017 op basis van 25 foto op de iPad in geruild bij Nefkens Amersfoort. Op moment van ophalen van de nieuwe auto maakte de verkoper een probl... See more

Rated 1 out of 5 stars

3008 gekocht na garantie periode terugroep actie distributieriem. 2 maanden later amper 13.000 kil gereden op 2 jaar , motorstoring hoop gedoe wat blijkt motor moet vervangen worden. Nefkens Den Bosch... See more

Company details

1. Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Motor Vehicle Dealer

Information provided by various external sources

Verkoop en leasing van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. En tevens voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan deze auto's volgens de officiële fabriekseisen. Met 26 officiële Peugeot en 6 Opel vestigingen in Nederland.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Eerste contact met Nefkens Eindhoven.

Eerste contact met Nefkens Eindhoven.
Werd zeer onplezierig te woord gestaan. Een abnormaal onvriendelijk en geirriteerde verkoper die met moeite antwoord gaf op mijn vragen en me ronduit schofterig behandelde. Praatte erg hard en bot. Misschien had hij een zeer slechte dag of heeft hij erg veel moeite met buitenlanders ...?Maar dat neemt niet weg dat hij de klanten op deze manier te woord staat. Zal hier zeker geen nieuwe auto kopen !!

23 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Blijf weg van deze bedrijf, je wordt opgelicht waar je bijstaat

Auto gekocht vorige jaar bij Nefkins Amersfoort, 2019 Peugeot 108 prijs: E9260,-. Er was bij aanschaf Bovag garantie aanwezig. BInnen 4 maanden viel het op dat de motor trilde bij stilstaan. Direct contact opgenomen met Nefkins Amersfoort. Er werd gezegd dat hun dit nooit hebben gehoord en dat de wachttijd 3 maanden was. Ik vroeg direct als het niet schadelijk was of ik kon wachten voor zijn beurt die ik zou doen bij me werk bij hun vestiging in Nieuwegein. Hierop werd gezegd geen probleem. Op 05-08-2025 was een afspraak gemaakt bij Nefkins Nieuwegein met de melding over de trillende blok, hier zat overigens een wachttijd over de maanden. 2 weken voor de afspraak had ik gebeld naar het nummer onderaan de afspraak mail om te vragen of mijn opmerking ook genoteerd was, persoon vertelde mijn dat ik geen afspraak had. Dus naar de vestiging gegaan en mijn afspraak stond er wel en ik werd verteld dat ik gewoon de verkeerde vestiging gebeld had. Daarnaast vertelde de onvriendelijke medewerker dat ik mijn auto niet in Amersfoort moest kopen wat ik overigens vreemd vond. Ik kreeg toevallig een mail van Nefkins Amersfoort of de auto beviel, ik heb direct mijn klacht gemaakt hoe ik behandeld werd in Nieuwegein, hierop is geen enkel maatregel getroffen. Auto gebracht naar Nieuwegein Nieuwegein en de medewerker begon gelijk over nieuwe bougies en dat het minimale bedrag op E750,- kwam en dat het nog gaat oplopen. Dus voordat er iets gedaan was wist hun zogenaamd dat er meer kosten komen. Uiteindelijk hadden hun de filter/bougies/olie vervangen en gaven aan dat mijn remblokken/schijven versleten waren. Mijn banden zouden ook slecht zijn en aan vervanging toe zijn (2.6mm voorbanden). Bedrag zonder de banden kwamen op E1371,50. Ik gaf aan dat ik niet eens was met de remmen omdat het nog binnen de garantie was. Er werd als argrument aangegeven dat ik over de 10000km zou zijn. Ik moest nogmaals 2 maanden wachten. Ik heb direct een klacht gemaakt op de Google review. Er werd contact opgenomen met mijn door een medewerker van Nefkins Nieuwegein. Na volledige uitleg te hebben geven is er besloten om 50% van het bedrag af te halen van alleen de remmen, echter het probleem van de trillende motor niet opgelost. Hij had wel een asfpraak gemaakt voor in amersfoort om het weer na te laten kijken. In Augustus naar Nefkins Amersfoort gegaan, ik kon erop wachten. Een mevrouw van de vestiging in Amersfoort kwam naar mijn toe en had mijn vermeld dat mijn wielklem voor vervangen moest worden, weer bijna 300 euro. Ik gaf aan dat nog geen 3 weken ervoor alles los was gehaald en dt dit gezien had moeten zijn als dit klopte. Ik gaf ok duidelijk aan dat ik me opgelicht voelde. Inmiddels met nieuwe banden en de klem over de 2000 euro onkosten binnen een jaar na aankoop. Mevrouw gaf aan dat ik met hun contact op had moeten nemen en niet met Nieuwegein, ik gaf duidelijk aan dat ik dit al gedaan had. In de middag de auto opgehaald en gaf mevrouw aan dat olie vervanging/ filter etc. niet eens nodig was geweest omdat dit voor de verkoop al gedaan was. Daarnaast werd er aangegeven dat de banden nog makkelijk mee konden met 2.6mm en was er mee eens dat het onzin was dat ik de remmen had moeten betalen. Ook komt het erbij dat ik duidelijk tegen mevrouw zei dat het niet eens kan dat de wielklem de trillende motor kan veroorzaken omdat het probleem stilstaan optrad, hier kon zij geen reactie op geven. Direct contact opgenomen met een manager en die negeerde mijn email. Vorige week een herinnering gestuurd en nog steeds geen reactie.

19 August 2025

Offerte voor een jonge auto laten maken

Offerte voor een jonge auto laten maken
Toen ik besloot accoord te gaan belde ik de garage
Ze lieten weten dat het die dag niet kon om hem te verkopen want ze hadden nog een afspraak staan voor een proefrit
Die wilde niet afzeggen
Na twee dagen auto toch gekocht en moesten vijf werkdagen wachten zodat ze hem in orde konden maken inclusief twee nieuwe voorbanden
Aflevering stond gepland en een uur voor de aflevering belde ze op dat de auto niet klaar was
Hij stond op de brug en hadden geen sleutel voor de slotbouten
Heeft nog een week geduurd voor hij afgeleverd kon worden
Er zou standaard ook een accu test rapport bijzitten Nee dus
Onbegrijpelijke gang van zaken
Dus daar nooit meer een auto

19 September 2025

Gebrekkige organisatie en service

4 maanden geleden een nieuwe jeep gekocht bij Nefkens in Baarn. Helaas werkt nu het electrisch opladen al niet meer. 2 maal gebeld waarbij een terugbelverzoek gedaan, deze worden helaas niet intern opgevolgd. Een derde keer wel iemand aan de lijn en dan mag je 4 weken wachten voor dat ze een keer tijd hebben om naar de auto te kijken...en daar mag je nog blij mee zijn ook aldus Nefkens zelf. Verkopen doen ze graag (alhoewel het daar ook al misging (geen laadkabel en geen witte kentekenplaat). Maar afterservice is ver te zoeken.

2 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Heb inmiddels mijn 5de auto gekocht bij…

Heb inmiddels mijn 5de auto gekocht bij Nefkes pieterbergsweg Eindhoven perfect en vriendelijk geholpen door de verkoper Farid benija En zeer goede service op al mijn auto’s gehad en nog steeds mooie inruil vergoeding Farid benija bedankt en tot de volgende keer
Aanbevelen?
Ja

25 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb 31-01-2025 een Peugeot 2008 met…

Ik heb 31-01-2025 een Peugeot 2008 met garantie bij Nefkens in Tilburg gekocht.
In juni 2025 terug geweest om dat de koppeling zwaar in te trappen was. Met 15 min kwam de adviseur van de receptie buiten tegen mij zeggen dat er niks mis mee was. Achter af bleek dat er wel iets mis was bij een andere Peugeot garage.
Vandaag 25-08-2025 ging de auto niet van het slot dus had ik er al een nieuwe batterij in gedaan maar ook dat werkten niet.
Dus ik vandaag naar Tilburg gereden met de vraag op ze even naar het slot konden kijken. De adviseur zei toen dat de sleutels opnieuw moesten uitlezen en dat ik daar een afspraak voor moest maken. Dit was nu de tweede keer dat ik zomaar weg gestuurd word. Ik vind dat geen service dat ze niet even kijken waar het precies aan ligt. Ik ben toen naar een andere peugeot garage gegaan die mijn wel vriendelijk hielp. en het was binnen 2 min gebeurd.
Het vertrouwen in Nefkens is bij mijn helemaal weg !!!
De oplossing voor deze slechte service is de eerst keer een auto gekocht bij Nefkens in Tilburg maar ook de laatste keer
En zal het onderhoud voortaan bij de garage laten doen die mijn vandaag wel meteen geholpen heeft. De sleutel was binnen 2 min opnieuw uitgelezen.
Ik zal ook iedereen afraden om daar nog een auto te kopen .
Slecht zeer Slecht. !! En geen service en onvriendelijk receptie personeel.

25 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vandaag hebben we een Peugeot 3008…

Vandaag hebben we een Peugeot 3008 hybride gekocht bij de garage Nefkens Nieuwegein. We zijn gastvrij ontvangen door Dhr Chenani. Afgelopen dagen hebben we andere garages bezocht. Maar deze garage steekt met kop en schouder boven andere garages uit. Dhr Chenani adviseerde ons oprecht en kwam heel betrouwbaar over. Hij wist waar hij over sprak en we kregen van hem deskundig advies. Hij toonde oprecht interesse in onze vragen. Zijn deskundig advies heeft ons doen besluiten de auto te kopen. Zo’n verkoper wens je elke garage toe. Alle 5 sterren meer dan verdiend. Meneer Chenani, nogmaals onze dank
Willem Janssen Matthieu Derksen
Nijmegen

22 August 2025

Oplichterij

Bestelbus van 2 jaar oud die een jaar geleden bij Nefkens gekocht was, binnen gebracht voor onderhoud, APK en een knak aan de onderzijde vooraan.
Werd na de diagnose gebeld met de afkeurpunten en een kostenopgave van ruim € 1.500,00. Ook een dringend advies om de remschijven en blokken te vervangen. nog eens bijna € 900.00.
De knak die erin zat konden ze niet horen en er zat nergens geen speling op volgens de monteurs. De knak was al hoorbaar na een halve meter gereden te hebben.
Uiteraard geen toestemming gegevens voor deze reparaties.
De bus opgehaald na verschillende keren bellen omdat ze hem niet klaar wilden zetten. Dus ze laten je ruim een halve dag wachten voor je je eigendom op kunt halen. Vervolgens moet je ook nog betalen voor een computer update waar je geen toestemming voor hebt gegeven.
Ben vervolgens naar een andere garage gegaan en wat bleek, van de
waslijst met afkeurpunten door Nefkens was werkelijk geen 1 punt ook maar terecht.
Het erge van alles is dat de knak veroorzaakt werd door een kapotte fusee kogel. Dit was dus wel reden voor afkeur.
Door Nefkens werd dit echter niet geconstateerd. Aangezien er een
jaar garantie op de bus zat, krijg ik hierdoor het idee dat ze dit niet 'konden' vinden om ook onder de garantie uit te komen.

Kortom...pure oplichterij

9 July 2025

Top-ervaring!

Zorgen om niets, de OBC werd netjes voor garantie vervangen!

Na alles negatieve publiciteit (o.m. in Kassa) over kapotte OBC's (On Board Charger) van Peugeot en andere Stellantis merken, sloeg ons de schrik om het hart toen de e208 van mijn vrouw thuis niet meer wilde bijladen. Proef op de som genomen bij een snellader, en het was meteen duidelijk dat de OBC kapot was. Met de bedragen die bij Kassa genoemd werden (tot wel 4.500 euro) in het achterhoofd, waren wij allerminst blij. Bovendien was onze Peugeot net 4 jaar en 2 maanden oud . . . dus ook de genoemde 4 jaar coulance-periode voorbij.
Bij het eerste telefoontje met de Peugeot dealer in Eindhoven stelde de uiterst vriendelijke en professionele receptionist ons echter al meteen gerust. 'Laten we niet op de zaken vooruit lopen, komt u rustig langs, dan kijken we wat er precies aan de hand is en hoe we het op gaan lossen . . . "
Afspraak was snel gemaakt en voordat we voor een weekje op vakantie gingen, hebben we de auto gebracht. Nog voordat we terug waren van vakantie kregen we bericht dat de auto gemaakt was. Kosten? Slechts 109,25 euro voor uitlezen storing en gebruik testapparatuur. De kosten voor de OBC van 1.759,30 ex. BTW en de de- en montage vielen onder verlengde garantie.
Super opgelost door Stellantis en de Nefkens vestiging Eindhoven.
Jammer dat deze positieve geluiden geen aandacht krijgen bij Kassa en op diverse auto blogs . .
Wij zijn in ieder geval prima geholpen.
Chapeau!

13 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Tijdens het online aanmelden kon ik…

Tijdens het online aanmelden kon ik geen reparaties aanvinken voor in de winkelwagen deze waren vooraf al ingevuld sommige dingen hoeft voor mij niet bijvoorbeeld de airco checken , bij de Peugeot balie vertelde ze me dat dat nodig is , voor een basis onderhouds beurt kwam ik al snel op een totaal van 1000 euro , daarna toen ik thuis was kreeg ik een mail dat mijn remschijven voor en remblokken versleten waren kosten nog eens 650 euro plus nog tal van andere dingen , mijn auto was 2 weken geleden elders gekeurd en er waren geen gebreken de onvriendelijke man bij de balie vertelde mij bij apk testen ze alleen de werking en niet de dikte van de remblokken 🤔 ik heb de reparatie niet doorlaten gaan en een afspraak gemaakt elders ,

5 August 2025
Rated 2 out of 5 stars

Niet al te beste ervaringen

Niet al te beste ervaringen. Levering nieuwe auto duurt 5 maanden langer dan beoogd. Kostte enorm veel moeite om überhaupt info te krijgen daarover. Schuiven schuld af aan distributeur en dat deze ook geen info verstrekken, maar wat voor relatie heb je dan met de importeur als Dealer? geen?
Servicebeurten volgen elkaar snel op, maar hun telefonisch te pakken krijgen is niet te doen, tenzij je elke keer 10-15 minuten wilt wachten. Kan ook online, maar heb vragen, dus dan wil je bellen. Overigens kan je beurt pas na 6-8 weken ingepland worden. Super klantgericht.
Voor problemen na sluitingstijd wordt de telefoon (na 17 min.) nog wel opgenomen, maar niemand heeft er nog mandaat om ook maar iets voor je te regelen, dus je kunt dan net zo goed de telefoon niet meer opnemen denk ik dan.

15 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Na afwijzing in Uden bij deze lokatie geweldige service

Na een zeer ontevreden ervaring bij de vestiging in Uden bij de aankoop en garantie verdiend Eindhoven een pluim.
Na een boze brief benaderde de directeur van Nefkens Eindhoven ons.
Zij hebben het olie probleem opgepakt en in samenspraak met Peugeot Nederland kosteloos een motor revisie uitgevoerd. Hij loopt weer als een zonnetjes. Alles top gecommuniceerd en ik heb vertrouwen in deze vestiging

30 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Er moeilijk te benaderen door de verre…

Er moeilijk te benaderen door de verre automatisering en stadaardisering. Het blijkt onmogelijk een spoed reparatie te plannen wanneer je citroen met rode alarm lichten op het dashboard aan de kant van de weg staat.

11 July 2025

Koning van de verkoop!

Ik heb bij Nefkens Utrecht een zeer mooie Peugeot 308 gekocht en ik ben door Mathijs Kouwijzer echt heel erg goed geholpen. En zeer nette man met zeer goed gevoel voor service. Heel erg prettig in de omgang en denkt zeer goed met je mee.

5 June 2025
Rated 2 out of 5 stars

peugeot 208 GTline gekocht januari 2025

peugeot 208 GTline gekocht januari 2025
€18.950,-
nu 5 maanden verder , zag ik een mooie peugeot 208 GT-line met meer PK kosten €22.000,-
bleek mijn 5 maanden oude peugeot €5.950,- in waarde te zijn afgenomen , gaven er nog maar €13.000 bij inruil voor terug
jezus wat gaat dat hard daar , €1150,- per maand afschrijving , snap ik het of ..............ken er alleen maar mee lachen , triest

30 June 2025

Nefkens Nooit Meer

Zeer slechte service, laat deze autogarage links liggen! Op mijn Citroën C4 zat een terugroepactie vanuit de fabriek voor een kosteloze update aan het motormanagement systeem. Met Nefkens Valkenswaard een afspraak gemaakt om dit uit te laten voeren. Vervolgens wordt mij € 109,25 in rekening gebracht omdat ik "opdracht had gegeven" om het storingsgeheugen uit te lezen! Dit stond nou eenmaal op hun werkorder. Hier heb ik echter nooit opdracht toe gegeven en ik was verrast door de kosten. Na een heel erg onaangenaam telefoongesprek met medewerker Bob werd ik terug gebeld met dezelfde mededeling: wij kunnen niks doen, u heeft opdracht gegeven en letterlijk: "U komt hier straks naartoe en u gaat gewoon 109,25 betalen!". Aangekomen bij de balie in Valkenswaard heb ik mijn ongenoegen geuit naar de drie heren achter de balie maar deden alsof ik lucht was en ik kreeg letterlijk geen enkele reactie. Als dit de manier is zoals Nefkens klanten een poot uit wil draaien dan neigt dat voor mij naar oplichting en als dit de service is waar ze zo prat op gaan... Laat deze garage links liggen of laat ze van te voren duidelijk aangeven wat ze gaan doen en welke kosten ermee gemoeid zijn (voordat ze gaan starten) want ze deinzen nergens voor terug en brengen het gewoon in rekening. Zorg ervoor dat u het zwart op wit heeft, of een offerte/prijsopgave. Note: ik heb de heren en medewerker Bob aangegeven dat ik deze review zou gaan plaatsen maar ook daar kwam geen enkele reactie op. Nefkens Nooit Meer.

19 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Service. Persoonlijke aandacht. Behulpzaam. Netjes.

Ik ben naar de vestiging in Den Bosch geweest.
Hele fijne garage. En ze hebben een super grote werkplaatst! Heel fijn dat ze me snel konden helpen met een onderhoudsbeurt en APK. In tegenstelling tot andere garages waar je minimaal 6 weken moet wachten voor dezelfde service verlening. Wat ik ook heel prettig vond dat ze van te voren aangeven dat er gebreken zijn gevonden. Met een foto erbij. En mij de keuze gaven of dit gelijk gerepareerd kon worden. Inclusief de kosten. Niet dat het achteraf ineens als verrassing op de factuur staat. Dus heel transparant. Zonder vreemde verassingen op de factuur. Heel fijn. Tot de volgende keer!

18 June 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look