See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nalia CPH’s secret serum er virkelig lækker. Den giver synligt fugt, glans og masser liv til håret, og har en fantastisk duft. Andre serummer jeg har prøvet, har gjort mit hår virkelig fedtet, og haft... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik en protein behandling hos Natalia. Mit hår er blevet sundere og velplejet. Er virkelig forelsket i mit hår. Jeg værdsætter hendes vidunderlig arbejde ❤️ Hun er så dygtig og udføre sit arbejde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hos Nalia CPH! Jeg har netop fået lavet hårlaminering hos Nalia CPH, og det var en super oplevelse fra start til slut! Nalia var ikke bare utrolig sød og imødekommende, men... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedste produkter 😍 Jeg har virkelig kruset hår som har været virkelig svært at arbejde med, men efter brug af hårserum, hårshampoo og hår maske fra Naliacph har jeg det nemmeste hår at arbejde med... See more

Company details

1. Beauty Products Wholesaler

Written by the company

Vi tilbyder produkter til skønhedsentusiasten, som værdsætter kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med vores passion for skønhed og hårpleje stræber vi efter at levere de mest innovative løsninger inden for skønhedspleje til vores kunder i Danmark og Europa.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft den bedste oplevelse hos…

Jeg har haft den bedste oplevelse hos min frisør! Hun er utrolig dygtig til sit fag og forstår virkelig at lytte til mine ønsker og give professionel rådgivning. Hver gang jeg går derfra, føler jeg mig fantastisk tilpas og super tilfreds med resultatet.
Ikke nok med det, så anbefalede hun nogle produkter, som jeg købte med hjem. De har virkelig gjort en stor forskel! Mit hår føles sundere, og jeg kan virkelig se en forbedring. Produkterne er af høj kvalitet og værd hver en krone.
Kan varmt anbefale hende til alle, der søger en dygtig frisør, som er opmærksom på kvalitet og detaljer. Jeg ser frem til mit næste besøg!

10 November 2024

Virkelig lækre hårprodukter

3 Virkelig lækre hårprodukter! De efterlader håret silkeblødt og velplejet.
Produkterne føles luksuriøse og lever fuldt ud op til forventningerne. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker et kvalitetsboost til deres hår!

10 November 2024

Lækreste produkter!!!

Hos Naliacph finder man de lækreste produkter! Der er betjening i særklasse med hurtig svartid og den bedste service! Især deres egen serum er FANTASTISK!! Kæmpe anbefaling!!

9 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig respons, super service.

Har lige modtaget min pakke.
Fra jeg bestilte, til den blev sendt var der lidt misforståelse. Jeg tog kontakt til NaliaCPH, der var hurtig respons, en god forklaring og en super god service. Jeg har nu modtaget pakken og er super glad for indholdet og den uovertrufne service.
Kan varmt anbefale NaliaCPH og deres produkter.

30 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse - Håret har aldrig føltes bedre!

Naliacph.dk gør et fantastisk stykke arbejde med at tilbyde kvalitetsprodukter, der lever op til deres beskrivelser. Ingredienserne føles milde men effektive, og det er tydeligt, at produkterne er lavet med stor opmærksomhed på kvalitet og resultater. Jeg er virkelig begejstret for, hvordan mit hår føles, og jeg kommer helt sikkert tilbage for at købe mere!

30 October 2024

Hårmasken er fantastisk

Hårmasken er fantastisk!
Hvis man gerne vil have noget lækkert og blødt hår, kan jeg klart anbefale hårmasken, da man kan se resultat lige efter brug😍😍
Derudover er servicen og kundetilfredsheden i top!

27 October 2024

Fantastisk service og produkt

Deres service er fantastisk uanset hvor mange gange man kontakter dem. De havde en serum til 295 med fragt som de desværre ikke har mere da de har fået en anden en. Den de havde til 295 med fragt blev jeg utrolig glad for. Mit hår var rigtig gruset og uglet men efter jeg brugte den var mit hår glansfulgt. Jeg elsker at man kan bruge et produkt som kan få ens hår til at være glansfuldt og at der er beskyttelse i den som man kan glatte sit hår og føntørrer sit hår. Selvom man holder en lang pause fra produktet så bliver ens hår ikke som det var før man brug. Det er ikke sidste gang jeg køber produkter der❤️

10 March 2024

Sødeste frisør❤️

Sødeste frisør❤️
Fantastisk service og kvalitets produkter. Hendes hår maske og hår serum er de to bedste hår produkter jeg nogensinde har brugt i mit hår. Derudover holder produkterne utroligt længe og er til en virkelig god pris.
Varmeste anbefalinger herfra 🙏🏽

25 October 2024

Produkter af højeste kvalitet

Højeste kvalitet af produkter
Jeg har prøvet mange produkter i mange år. Men de her produkter: shampoo, masken, kondition og serum har bare overgået, alle dem jeg har prøvet. Tip top kvalitet.

7 October 2024

Bedste serum nogensinde!

Du vil ikke fortryde denne serum! Denne serum har gjort mit hår blødt, skinnede og glat på trods af jeg har tabt hår pga. graviditen. Jeg har fået så mange komplimenter på mit hår, siden jeg købte serummen. Jeg plejer heller ikke at føntørre håret, alt hvad jeg gør er at påføre serummen i vådt hår og så vente til det tørre. Resultatet er blødt og skinnede hår. Så den er perfekt til en travl mor, som gerne vil passe på sit hår men ikke har overskuddet.

24 October 2024

Fantastisk til exstensions

Disse produkter giver et fantastisk hår .! Mine exstensions holder dobbelt så længe som før jeg prøvede dette . Fantastisk god service, flot design. Jeg er TOP fan 😍

23 October 2024

Bedste produkter 😍

Bedste produkter 😍
Jeg har virkelig kruset hår som har været virkelig svært at arbejde med, men efter brug af hårserum, hårshampoo og hår maske fra Naliacph har jeg det nemmeste hår at arbejde med! Kan helt klart anbefale det 😍
Derudover var deres webshop mega overskuelig og ddt gjorde oplevelsen en hel del bedre! Nem og god handel

22 October 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look