Nalia CPH’s secret serum er virkelig lækker. Den giver synligt fugt, glans og masser liv til håret, og har en fantastisk duft. Andre serummer jeg har prøvet, har gjort mit hår virkelig fedtet, og haft... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk oplevelse hos Nalia CPH! Jeg har netop fået lavet hårlaminering hos Nalia CPH, og det var en super oplevelse fra start til slut! Nalia var ikke bare utrolig sød og imødekommende, men... See more
Bedste produkter 😍 Jeg har virkelig kruset hår som har været virkelig svært at arbejde med, men efter brug af hårserum, hårshampoo og hår maske fra Naliacph har jeg det nemmeste hår at arbejde med... See more
Company details
Written by the company
Vi tilbyder produkter til skønhedsentusiasten, som værdsætter kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med vores passion for skønhed og hårpleje stræber vi efter at levere de mest innovative løsninger inden for skønhedspleje til vores kunder i Danmark og Europa.
Æbleparken 38 1 sal , 5270 , Odense , Denmark
- Info@naliacph.dk
- naliacph.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Verdens bedste frisør og butik!
Jeg har aldrig i mit liv fået bedre behandling end hos Natalia! Hos Nalia beauty får du hvad du ønsker! De er så professionelle og opfylder dine behov! De har de bedste produkter som passer lige til ens hår. Jeg er kommet her mange gange og jeg skal aldrig have en anden frisør til at lave mit hår! Da jeg startede her, var mit hår ødelagt og Natalia har reddet det! Derudover er hendes serum en drøm for ens hår! Kan varmt anbefale hende til alle! :)
Fantastisk oplevelse og virkelig søde…
Fantastisk oplevelse og virkelig søde mennesker derover. 🥰
Jeg fik en kollagen behandling hos Natalia. Mit hår er blevet sundere og velplejet. De er dygtige og udføre deres arbejde fuldt ud.
Vil varmt anbefale det til alle, som ønsker en ordentlig og professionel hårbehandling med omhu.
Bedste frisør!
Jeg har været inde ved NaliaCph en del gange nu, og det skuffer aldrig. Jeg har været såå glad for mit hår, og jeg skal helt klart derind masser af gange igen! Jeg har fået lavet protein behandlinger et par gange og WAUW, hvor er det bare så en fantastisk oplevelse hver gang. Hun giver virkelig den bedste service. Kan varmt anbefale hende.
Fantastisk oplevelse med det bedste hårtips 🥰
Jeg fik en protein behandling hos Natalia. Mit hår er blevet sundere og velplejet. Er virkelig forelsket i mit hår. Jeg værdsætter hendes vidunderlig arbejde ❤️ Hun er så dygtig og udføre sit arbejde fuldt ud 🙏 ❤️
Vil varmt anbefale hende til alle, som ønsker en ordentlig og professionel hårbehandling med omhu. Hun er den bedste frisør 🥰
Odenses bedste salon
Rigtigt god service. Rigtig ærlig omkring hvad der er bedst for dit hår, lytter til en og gøre sit bedste fo det du ønske. Rigtigt sød kvinde og hendes ansatte. Kan klart anbefales
Lad dig ikke narre af et…
Lad dig ikke narre af et øjebliksbillede!
Denne frisør smadrer dit hår, medmindre du selv har styr på samtlige teknikker, før du sætter dig i stolen. - Noget som hun ellers med sin uddannelse burde at skulle og kunne rådgive dig i.
Mine første to ture fra Århus til Odense for at besøge denne kvinde var gode.
Vi startede ud i sommeren 2024 med en proteinbehandling. - Sikkert dem du er blevet anbefalet eller har set på Instagram.
Det gik godt og jeg fik et vanvittigt fint resultat deraf.
Jeg rådgives til ikke at farve på det i de efterfølgende 3 måneder.
Derfor kommer jeg retur sidst i november 2024 og får farvet mit hår.
Jeg booker tid til februar for at få farvet en balayage og tilsender billeder af det ønskede. Dette acceptere hun at lave.
Da jeg for 3. Gang sætter mig i stolen, går det galt.
Jeg sætter mig i stolen 9:00
Her har vi en dialog frem og tilbage, da hun pludselig ikke mener at kunne bundfarve mit hår med den teknik, som hun ønsker at bruge. Hvad ved jeg?
Jeg har et ønske om dette resultat, og hun fortæller mig at det nok ikke bliver helt så lyst som ønsket i første omgang. - Dog mener hun, at solen kommer til at hjælpe det på vej mv. - Dette stoler jeg selvfølgelig fuldt på. Hun er den med uddannelsen.
Da klokken bliver 12 og jeg har siddet med dette i håret i 2,5 timer, begynder jeg at blive urolig og giver udtryk herom.
Hun mener ikke at der sker nok osv. så jeg får lov til at blive siddende til 13:30 før det vaskes ud.
Altså har jeg siddet med et blegende produkt i håret i 4 stive timer.
Da det vaskes ud og styles, er jeg skuffet med det samme. Jeg har fået en lille bitte smule spil i håret, men på ingen måder noget der ligner en balayage.
Hertil svarer hun mig så, at det er hårets skyld og at det ikke vil tage i mod og hun ved ikke hvorfor osv osv. men at mit hår ikke er beskadiget af denne behandling.
Jeg trængte IKKE til at blive klippet da jeg ankom i stolen, men går med til at hun tager 5 cm af, da hun pludselig mener at 10-12 cm er nødvendigt. - Måske for at dække over den hærværk hun havde lavet i mit hår?
Det forholder sig nemlig sådan, at jeg efterfølgende opsøger hende igen, fordi jeg er komplet utilfreds.
Jeg bliver tilbudt yderligere blegning til en reduceret pris.
Herefter besøger jeg flere frisører for at få dem til at se på mit hår.
De har alle over 20 års erfaring imod hendes knap 3 år.
De mener uafhængigt af hinanden, at håret burde have været afrenset inden og at man ikke kan/må lave denne type behandling oven på en udglattende behandling(proteinbehandling).
Tilmed har de sjældent set noget så ødelagt hår fra en anden frisør og de mener, at hun har brændt mit hår af.
Dette afslår hun fuldstændigt som værende en mulighed, idet hun aldrig har hørt om det.
Hendes manglende viden om de teknikker hun tager i brug, ødelægger dit hår i længden.
Mange kommer til hende langvejs fra, fordi de ser gode resultater af 1 behandling.- Men hun ikke kender krydsningerne af hendes behandlinger.
Jeg står tilbage med en efterregning på 4600,- af dét hår som KAN reddes. Resten er faldet/knækket og yderligere 15 cm er blevet klippet af.
Jeg kan nu ikke få mit ønskede resultat, før ALT det hår hun har behandlet på, er vokset ud igen.
Tilmed kommer der løbende udgifter på ekstrem pleje for at redde det sidste
Hun ønsker ikke at kompensere dette efter dialog eller forståelse om hvorfor jeg ikke ønsker at sætte mig i hendes stol igen, for at lade hende ødelægge mit hår yderligere.
Mit hår og min pung har betalt prisen.
Find et andet sted. Der er så mange dygtige frisører.
- Som i øvrigt byder dig mere end 2 kopper instant kaffe i dit lange ophold i stolen, som burde tage 2,5 timer i stedet for 6. 😊

Reply from Naliacph
I gjorde det muligt at jeg kunne…
I gjorde det muligt at jeg kunne opfylde svigerdatterens julegave ønske :) Ankom hurtigt, tak
Altid god service
Altid god service. Hårolien er af meget god kvalitet. Mine bedste anbefalinger 👌🏼
Proteinbehandling
Jeg har fået en proteinbehandling ved en elev hos Natalia.
Mit hår gik fra at have krøller og bølger, til at være lækkert blødt og glat.
Sindsyge gode produkter
Sindsyge gode produkter. Jeg er specielt glad for masken. Når jeg bruger den i mit hår, så behøver jeg ikke en børste til at rede mit hår.
Servicen er i top og hurtig svar ved spørgsmål. Kan klart anbefales! Så professionelt.
Verdens bedste produkter
Verdens bedste produkter.
Jeg har før haft SÅ TØRT OG SLIDT HÅR.
Nalias produkter har gjort mit hår silkeblød igen. Intet bedre. Ville ønske jeg kunne give 1000 stjerner ❤️❤️
Kæmpe anbefaling!🙌🥰
Jeg har købt jeres serum da jeg ønsker sundere hår og er så glad for den da den gør mit hår så blødt og glansfuldt
jeg putter den i hele håret fra top til bund fedter på ingen måder og gør ik at ens hår bliver hurtigere fedtet!
Har købt en mere hjem så jeg altid har en på lager🙌😍
Jeg har os købt jeres shampoo og hår maske som jeg ik kan vente med at prøve🫶
Serum
Har prøvet serummen fra Nalia Beauty, den er virkelig god, fedter ikke og giver ens hår en utrolig fin glans og gør håret dejlig blødt. Kan varmt anbefales. :)
Serum
Jeg har prøvet den nye serum fra Nalia Beauty og jeg kan i hvert fald anbefale den.
Har aldrig oplevet noget lignende som gør mit hår så glansfuldt og blødt. Har brugt den et par gange nu og kan allerede mærke og se stor forskel. Stor anbefaling her fra❤️.
Jeg vil varmt anbefale shampoo og serum…
Jeg vil varmt anbefale shampoo og serum til alle, da de giver mit hår fantastisk volumen, har en skøn duft, hjælper med skæl, og får mit hår til at skinne. Efter at have brugt dem, føler jeg mig virkelig godt tilpas og selvsikker med mit hår. Disse produkter har virkelig gjort en forskel for mig, og jeg er sikker på, at andre også vil nyde godt af dem.
Enorm god kundeservice, og gode produkter
Enorm god kundeservice, svare hurtigt og er fleksibel! Enorm sød! Og har købt en hair mask, og hair serum! Og de er simpelthen guld værd!
Jeg har nu været kunde hos Naliacph for…
Jeg har nu været kunde hos Naliacph for anden gang. Igen gik jeg ind med masser af tillid til min sødeste frisør og er gået derfra med det største smil. Hun er den eneste frisør der ikke har kigget på mit naturlige, sorte asiatiske hår og sagt “det kan jeg ikke gøre lysere” hvor jeg har oplevet gang på gang mange andre frisører har sagt denne sætning..oveni føles mit hår aldrig skadet og brændt efterfølgende. Samtidig har jeg brugt hendes nye serum i et par dage nu og den føles meget let i håret og synes at den trænger dyb i hårsækkene og efterlader ikke et fedtet/olieret lag men nærmere et glansfuld look. Mega dygtig frisør! kæmpe anbefaling herfra :D
Har købt shampoo og serum og er super…
Har købt shampoo og serum og er super tilfreds. Effekten af serum ses allerede efter første gang.
5 ***** til produkterne og service herfra