No history of asking for reviews
Virkelig højt service - og fagligt niveau
God, venlig og hurtig Service udover det sædvanlige. Alt fra den super venlige tone når man ringer (hvor man måske har svært ved at forklare ens problem er) og de bare fanger det med samme med et “det skal vi da havde kigget på, er der et tidspunkt i dag eller i morgen, der passer jer bedre end andre?” - til en venlig sms aftenen før om at de måske bliver en my forsinket pga en anden kunde. De var hurtige til at diagnosere hvad problemet var og finde en simpel løsning, samt gennemgå hvad fejlen var opstået af og at man bare kan ringe hvis der er der mindste.
Oprigtig venlige, faglige og service mindede 👍
Vil helt klar bruge dem igen
Vil helt klar bruge dem igen. God kommunikation, fleksibel og professionelt udført. Han hjalp mig med mit projekt og jeg er 100% tilfreds med resultatet.
Mortens VVS var en del af holdet bag en…
Mortens VVS var en del af holdet bag en totalrenovering af vores badeværelse og der er simpelthen ikke andet end positivt at fortælle om den oplevelse!
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi havde Morten ude og lave noget hos os. Stor anbefaling herfra. Sød, smilende, imødekommen, serviceminded og leverede en fremragende service. Vi vil helt sikkert ringe til Morten igen, såfremt vi har behov for det!
God og professionel service
Vi kom i akutte problemer tre gange på en uge, og alle gange kom de med få timers varsel. De var venlige og professionelle. Det er ikke sidste gang vi bruger dem, hvis behovet skulle melde sig.
Engageret, flittig og ordholdende
Mortens VVS v/ Morten Helle Aagesen har fungeret som underentreprenør til TBJ-Byg v/ Thomas B. Johansen i færdiggørelsen af vores 2-plans 165 kvm. træhus i energiklasse 2020 med overdækket carport, værksted og terrasse beliggende i Gl. Rye i Søhøjlandet.
Det er kompliceret at bygge et hus i energiklasse 2020 - der er store krav og små tolerancer for fejl. Og det gør det kun endnu mere kompliceret, når man skal overtage et igangværende projekt fra et konkursbo.
Morten er en engagegeret, dygtig og flittig VVS mester med et serviceniveau, der er langt højere end standarden i byggebranchen. Og Morten har sammen med sine folk løst opgaven yderst tilfredsstillende. Morten bliver nemlig bare ved og ved indtil kunden er glad og tilfreds - også selvom der stilles store krav.
Mortens VVS og Morten giver vi vores uforbeholdne og varmeste anbefalinger.