Company details
- monsboutique.nl
Replied to 60% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Schandalig klantonvriendelijk
Bestelling gedaan en ik wilde het artikel retour sturen. Dit ging meerdere keren verkeerd en kwam meerdere keren terug bij mij (wel 2x verzendkosten betaald). Dit bedrijf deed geen moeite om het op te lossen en gaf de schuld aan PostNL. PostNL wijst naar het bedrijf. Ze bleven volhouden dat ik het terug moest sturen met een zelf betaald verzendlabel. Reacties van het bedrijf duren meerdere weken. Schandalig hoe klant onvriendelijk dit bedrijf is en zijn/haar klanten niet helpt en het zorgt voor heel veel onnodige kosten die ze niet zelf willen betalen.
Snelle levering, minimale contactmogelijkheden, problemen met retourverwerking
Snelle levering maar geen telefoonnummer bekend dat is jammer. Het contactformulier werkt niet, reageren niet op DM, enkel op e-mail.
Bij de volledige retour die ik had gedaan waren de oorspronkelijke verzendkosten niet retour gestort. Nadat ik had gemaild werd dat opgelost.
Mooie artikelen,fijne prijs.
Snelle verzending en goede kleding
Snelle verzending en goede kleding! Erg blij mee, 3 dagen voor kerst besteld en nogsteeds optijd en prachtig 😁
Nou opzich prima levering maar afhandeling belachelijk
Nou opzich prima levering. Alleen alles was te klein. Is allemaal gemaakt voor one size of hele kleine m maatjes. Dan breng je het op eigen retour kosten terug. (Via postnl was dat 8,75.) En dan zijn ze bij Monsfasion nog zo brutaal 5,75 in rekening te brengen voor de retour...
Na deze review heb ik mijn retourkosten zonder bericht terug ontvangen. Erg netjes opgelost. Vandaar mijn 1 ster nu 3 sterren.
Pakketje teruggestuurd
We hadden een pakketje teruggestuurd omwille van de maat, maar we kregen geen nieuws van het pakketje dat het aangekomen was. Contact opgenomen via mail met Memali, binnen de 24u. een mail terug dat ze het zouden nakijken. De dag erna een bericht dat ze de centen op onze rekening zou terugstorten. En effectief na 2 dagen stond het erop. Snelle reactie en service! Goeie kwaliteit van het aangekochte kleedje.

Problemen met retour
Ongedragen en ongewassen blouse geretourneerd, geen reactie over retour ontvangen, pas nadat ik meedere keren contact heb opgenomen over mijn retour en retourgeld, wordt er gezegd dat de blouse een geur van zweet en parfum heeft en dat ze het retour niet kunnen accepteren. Ze dragen zelf de kleding voor hun portfolio, ik ruik niet alle kleding die ik bestel, want als me kledingstuk niet bevalt qua stof dan pas ik deze niet eens.
De blouse heb ik niet gedragen want deze beviel me niet, jurk beviel het wel dus deze heb ik gehouden.
Ik ken mijn rechten en ga ik deze incident verder melden.
Jammer dat het op zo manier moet.

Reply from Mons Fashion Boutique
Leuke kleding van goede kwaliteit
Leuke kleding van goede kwaliteit! Snelle verzending.

Reply from Mons Fashion Boutique
Erg slechte kwaliteit & geen klantenservice
Een leren jurkje besteld, alleen een keer gepast. Toen wilde ik het jurkje aandoen voor een feestje en hij was nog niet aan of de rits ging al kapot. Een rits die kapot gaat voor je een kledingsstuk draagt moet natuurlijk echt niet kunnen. Per mail of DM op Instagram wordt niet gereageerd. Erg slechte zaak.
Deze webshop verkoopt leuke kleding
Deze webshop verkoopt leuke kleding. Paar weken geleden een bestelling geplaatst, levering was snel. Helaas paste ze mij niet. Heb het teruggestuurd helaas. Het was ergens anders bezorgt dan had moeten zijn, contact gehad met ze en de retour is netjes verwerkt. Fijne klantenservice.
Maria Hanna

Reply from Mons Fashion Boutique
Ik vertrouw deze winkel niet
Ik vertrouw deze winkel niet. Geen adres, geen btw nr te zien op de website, geen e-mailadres… er staat op de website voor 15:00 besteld morgen dragen, dit is totaal het geval niet . Ik heb 5 dagen moeten wachten en dan had ik nog schrik of ik mijn producten wel ging ontvangen. Voor de zekerheid bestel ik hier niet meer. Je krijgt via mail een bevestiging en als je naar het e-mailadres kijkt is deze ook zeer verdacht ….

Blouse besteld en geretourneerd
Blouse besteld en geretourneerd, maar verzendkosten niet gecrediteerd gekregen, terwijl dat wettelijk gezien wel moet. 3x over gemaild, maar noch reactie ontvangen, noch de verzendkosten retour. Voor mij nooit meer.

Vreselijke klantenservice
Vreselijke klantenservice. Defect artikel ontvangen en er wordt niet gereageerd om een oplossing te vinden. Meerdere keren gemaild maar krijg geen reactie meer. Het enige antwoord wat je krijgt is dat er nog niet eerder problemen met dit artikel zijn geweest en dat klanten er blij mee zijn dus je geen geld terug krijgt of een nieuw artikel. Jas heeft binnen 3 weken de hele binnenvoering eruit liggen na een enkele keer dragen. Niet bij dit bedrijf bestellen!! Ik wacht nog steeds op een oplossing voor mijn jas van 50 euro die ik weg heb kunnen gooien.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.