mollerbil.no Reviews 20

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vi hadde vår el bil på service. Denne hadde blitt lite brukt det året og dettte nevnte jeg da vi trengte nytt start batteri. Etter service ville de ha 7200kr for ett startbatteri dette er en helt s... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min eldre mor på 87 år ville ta eu- kontroll og årlig service på bilen sin. Hun bestiller time og er fornøyd. Får sjokk når hun henter bilen. Hun må betale 7500.- i service og så sier de at bilen... See more

1.9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

MØLLER BIL ASKER OG BÆRUM

I 2021 kjøpte jeg en demo kjørt 1 år gammel eGolf hos Møller Bil Asker og Bærum. Etter 4,5 år sluttet varmeapparatet å fungere og dette ble meldt inn som en reklamasjon. Møller Bil identifiserte feilen - som NAF mener er overrepresentert på denne modellen og aksepterte ansvar for utbedring om jeg dekket deler av kostnaden. Møller Bil mente jeg hadde ventet for lenge med å reklamere. Vi er sterkt uenige på dette punktet!!!!
Det overrasker vel ikke at mitt kundeforhold til Møller Bil Asker og Bærum er avsluttet og at jeg ikke kan anbefale dem til potensielle bilkjøpere!!
SKAMMELIG KUNDEBEHANDLING!!!🤮🤮

24 March 2026

Møller bil Kongsvinger

Dette gjelder kun Møller bil Kongsvinger, har hatt gode opplevelser andre steder:
I dag var det siste to års tredje forsøk på å kjøpe bil på nærbutikken, denne gangen Skoda. Tidligere har vi forsøkt å få kjøpt både Skoda Elroq og VW ID4 men endte opp med Mercedes EQB og Mercedes GLC kjøpt på Jessheim. I dag hørte jeg på selgeren som snakket med en potensiell kunde på telefon om fluidfilmbehandling versus Mercasol, voksenopplæring i understellsbehandling. 25 minutter!!! Sendte henvendelse om prøvekjøring via nettsiden tidligere på dagen, fikk kvittering men ingen respons. Skrev i irritasjon til Møller Jessheim og blir oppringt bare 7 minutter senere av Petter Tore Lien som allerede har booket tid for prøvekjøring og har et tilbud klart. Vanvittig forskjell og den tredje bilen tapt i salg på Kongsvinger bare fra oss. De selger åpenbart nok når de kan passivt avvise kunder på denne måten. Når salgsapparatet som mottar de store pengene ikke har bedre service å by på, hva da med verksted og ettermarked? Tør ikke tenke tanken engang, handler nok bil på lørdag, på Jessheim.

25 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Svært skuffende opplevelse hos Møller…

Svært skuffende opplevelse hos Møller Bil Outlet Skjetten.

Vi avtalte visning på en bil som på Finn var annonsert til 70 000 kr og oppført som diesel. På bakgrunn av dette kjørte vi ca. 30 mil tur/retur. Da vi kom frem, fikk vi beskjed om at det hadde vært «litt endringer». I realiteten betydde det at bilen plutselig var bensin, ikke diesel, og at prisen var økt til 85 000 kr.

Dette er ikke en bagatell eller en liten misforståelse. Pris og drivstofftype er helt sentrale opplysninger ved kjøp av bil. Når slike opplysninger endres etter at kunden har avtalt visning og reist langt, oppleves det som klart misvisende og useriøst.

Annonsen ble i tillegg satt som inaktiv, og dette ble først forklart med at bilen bare skulle få nytt batteri. Det gir et enda dårligere inntrykk når forklaringene endrer seg underveis.

Vi forventer at en stor aktør som Møller Bil forholder seg ryddig til grunnleggende krav om korrekte opplysninger i markedsføringen. Dette fremstår som villedende markedsføring og er en kundeopplevelse vi absolutt ikke anbefaler andre.

Dokumentasjon i form av skjermbilde av annonsen og SMS-dialog er lagret.

24 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Min eldre mor på 87 år ville ta eu-…

Min eldre mor på 87 år ville ta eu- kontroll og årlig service på bilen sin.
Hun bestiller time og er fornøyd.
Får sjokk når hun henter bilen. Hun må betale 7500.- i service og så sier de at bilen må repareres for 132.000. Og at den ikke blir eu godkjent.
Hvorfor ta service på noe som ikke kan brukes mer?
Utrolig simpelt gjort mot ei som har vært trofast kunde i mange år.

20 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Møller bil har elendig kundepleie!

Service hos Møller Bil er noe bortimot det dårligste jeg har opplevd. Oppdatering av programvare for Q4 måtte jeg vente over 1 måned på. Samme feil som ifjor vinter. Man blir sendt rundt i systemet til tilfeldige servicemedarbeidere som ikke har noe som helst eierskap til sine kunder. Ved garanti service på nybil blir man IKKE tilbudt noe "lånebil". Derimot leiebil fra Hyre. Da må man laste ned betalingskort via hyreappen. Belastet for brukt strøm, rengjøring, bompasseringer vet ikke hva. Egenandel forsikring 10-15 tusen kr. Kort sagt elendig kundepleie. Hadde BMW før. Der var det alltid tilgjengelig lånebil er i selskapet. Styr bare unna Møller Bil!

15 January 2026

Misfornøyd med lang ventetid

Vi kjøpte vår Skoda ny i 2022 av Møller. Den gangen hadde Møller egen avdeling på Hamar som forhandlet kun Skoda. Vi var svært fornøyd med dette valget av forhandler på alle måter.
Kort ventetid på verksted. 2 uker på det værste.

I ettertid har Skoda samlokalisert seg med resten av "Møller merkene" i Nydal. Å nå må man vente 2 mnd på verkstedtime! Vi har feil med webastoen på bilen, og får ikke time før midt i februar! Altså nesten hele vinteren uten fungerende dieselvarmer. Hva er vitsen i å betale masse for ekstrautstyr som ikke virker når man trenger det?
Dette med ekstrem ventetid er typisk Møller. Og har vært helt likt på alle tidligere VW jeg har hatt i jobbsammenheng. Uavhengig av hvilken forhandler jeg har kontaktet på østlandet.
Og en av hovedgrunnene til at VW var uaktuelt når vi kjøpte bil.

Skoda burde aldri vært samlokalisert med resten av Møller. Tilbudet ble dårligere for Skoda kundene av dette.
Selv om de ansatte prøver så godt de kan å hjelpe.
Vi kommer ikke til å kjøpe noen ny bil der med slike ventetider.

16 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi har i flere år kun brukt Møller bil…

Vi har i flere år kun brukt Møller bil til service på vår egolf. De to soste årene har service på Møller bil i Ski sunket betraktelig. Bilselgerne i skranken er mer opptatt av å snakke med hverandre eller bedrive helt private gjøremål enn å betjene kunder. Syns vi får langt bedre service ansre steder og også til en billigere pris.

9 December 2025

Tilliten er borte

Har en e-Golf kjøpt ny på Møller i 2017. Super bil og alle servicer og reparasjoner er tatt hos Møller inntil nå. Er imidlertid to saker jeg vil påpeke som gjør at tilliten til Møller nå er borte:

1. På periodisk kontroll tidligere i år ble det påpekt brudd i en fjæring og at begge derfor måtte byttes. Møller skulle ha ca 17.000 for jobben. Jeg synes det var dyrt og etter å ha sjekket viste det seg at andre pålitelige aktører (som f.eks NAF) kunne gjøre dette for under 10.000,-. Besluttet derfor ikke å gjøre dette hos Møller.

2. Bilen trenger nå «Liten service». Fikk beskjed fra Møller om at det kostet ca 2.500,-, men da bekreftelsen kom, var det lagt på skifte av pollenfilter med kr.1000,-. Spurte hvorfor og fikk til svar at filteret er inkludert i «Stor servicel» til ca 5,000, men ikke i «Liten service». Da bilen hadde «Stor service» var det ikke innenfor tidsintervall for filterskifte så det ble ikke gjort da, men vi betalte likevel full pris for «Stor service». Spurte derfor om det ikke da var naturlig at pollenfilteret ble inkludert i «Liten service» nå siden vi allerede hadde betalt for filterskifte ved forrige service. Men fikk beskjed om at det kunne de ikke gjøre.

At merkeverkstedet skal ta mer enn 70% høyere pris for en relativt enkel reparasjon og ikke trekker ut prisen på deler som ikke skiftes, mener jeg er drøyt. Det siste eksempelet er også etter min mening uredelig.

Dette dreier seg egentlig ikke om penger, men om tillit til Møller. Jeg sendte dette innlegget til Møller for en uke siden og skrev at det ville bli lagt ut på Trustpilot slik at de hadde mulighet til å imøtegå eller rette opp misforståelser. Men det kom ingen respons.

28 October 2025
Rated 2 out of 5 stars

Vi hadde vår el bil på service

Etter service ville de ha 7200kr for ett startbatteri dette er en helt sinnssyk pris. De mente også at bremsene måtte byttes men det stemte heller ikke de hadde overflate rust som forsvant etter en kjøretur . Den bedriften er ikke til å stole på og bør unngås. De ville ha 30k for å fikse alt men kjøpte start batteri for 1800kr og bilen gikk igjennom ei kontroll uten problemer. Vil aldri kjøpe eller sende bil på service her

22 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Var på utkikk etter ny bil

Var på utkikk etter ny bil, hadde sett på en Q4 e-tron. Tok turen til Møller bruktbil ved Hamar. Kom inn i lokalet der det satt 2 personer ved hver sin pc. Ikke gadd de hilse når jeg kom inn, så tok meg en runde på egenhånd. Etter 10 minutter i lokalet uten at noen kom for å hjelpe så gikk jeg ut igjen. Ingen gadd å se opp og si noe da heller. Mest bedritne servicen jeg har opplevd noen gang, så blir ikke kjøp der. For noen udugelige folk!!

18 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Håpløs kundebehandling ved bestilling av to plastdeksel

Bestilte to plastdeksel, henholdsvis til luke for å sette ned takstativ samt dørhåndtak bak til en Audi E-tron GT. Disse ble bestilt rett etter sommeren, med mailbekreftekse fra meg hvilke deler det gjaldt. Til tross for mailbekreftelsen fra meg, ønsket de allikevel at jeg skulle komme innom slik at de var helt sikre på delene. Jeg reiste innom kort tid etter, og en av de ansatte tok bilder for å finne riktige deler. Når timen for å sette på delene var bestilt viser det seg at delene ikke er bestilt. Jeg kontaktet de nok en gang, og da beklagde de, og sa at delene nå var bestilt, og at de skulle ringe meg så fort de fikk de inn. Etter en måned hører jeg ingenting før et salg av bilen er nært forestående. De blir så kontaktet av meg og ny eier for å høre hvordan delene ligger an. Da får vi nok en gang beskjed om at bilen må inn til de, slik at de får bestilt delene. Etter litt om og men viser det seg allikevel at delene faktisk har ligget hos Møller Bil Oslo Vest - avd. Audi i over en uke. Før de da kan gi ut delene, måtte de ta en ny runde på om det var en garantisak eller ikke, noe som de selv hadde avklart tidligere i prosessen. Hele saken resulterer i at de ønsker betalt både for delene og eventuelt arbeid, før delene i det hele tatt er mottatt. Betalingen for dette blir purret to dager på rad, og vedkommende krangler i telefonen direkte med meg vedrørende saken. Oppsummert elendig kundeservice og en håpløs kundegruppe der det ikke er noe å forholde seg til annet enn rot fra start til slutt. Enden på saken er at jeg selv henter ut delene, og monterer selv, samt betaler de for en svært lav kostnad for delene

3 October 2025

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, jeg leverte bilen inn til inspeksjon, jeg takket nei til oljeskift som del av inspeksjonen da dette var gjort av NAF noen mnd. tidligere. I følge kundeservice hadde jeg da takket nei til inspeksjon og kun bestilt tilleggstjenester. Når hele formåle med verkstedet var å få utført inspeksjon fremstår dette uforståelig for meg. At Møller Nestun i Bergen faktisk ikke har gjennomført inspeksjon fant jeg tilfeldigvis ut da jeg skulle levere bilen til elsjekk som følge av at den to år gamle bilen av ukjent årsak gikk tom for strøm i sommer. Og som om ikke dette var nok, så ble bilen diagnostisert før jeg hadde fått levert nøkkel, og det var nok min feil at batteriet hadde utladet da dørene på bilen som er rigget som en minicamper fra wolkswagen hadde blitt åpnet mer enn de blir gjort under daglig bruk. Jeg ble stående å diskutere med kundebehandler i 15 minutter før jeg valgte å tre tilbake. Tilliten min til verkstedet er totalt borte, og jeg velger for fremtiden andre mer seriøse verksted

19 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

IMPONERENDE KUNDESERVICE......

IMPONERENDE......

Jeg var på rejse fra Bergen til Oslo, med en enkelt dag i Oslo.
Da jeg ankommer til Oslo, klapper bilen sammen, batteri, generator eller lignende.
Via vejhjælp får jeg bugseret bilen til Møller Bil Ryan.
Meget tidlig næste morgen får jeg god dialog med service leder Gondal.

Han forstår situationen da jeg har en færge og må rejse næste morgen tidlig.

I løbet af dagen informere han om status, personer på bilen, skaffer reservedele der ikke er på lager.

Alt kommunikation flyder digitalt og underskrevet aftale inden opstart, super professionel.

Til fyraften informeres jeg om bilen er klar til afhentning næste morgen.

Jeg får derfor mulighed for at nyde mit ophold og være effektiv i Oslo til tråd for denne oplevelse med bilen vores Gondal og hans team.

Kæmpe ros til Gondal og hans team.

18 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har kjøpt en brukt BMW Grand Tourer…

Jeg har kjøpt en brukt BMW Grand Tourer 218d fra Møller Bil Alnabru i 05.03.25 og kjørt tilbake til Trondheim. Prisen var 188000 kr og finansiert. Etter et kort stund begynner jeg å få varsle om girkasse problem og meldt inn i 26.03. Jeg måtte pusher dem igjen og igjen via sms og epost og endelig få time til å få sjekke i verksted i 15.04. Etter to uke (29.04) ringte Fredrikfra Garanti avdeling og sa at girkasse må bytte. Pga stor kostnad, vil dem 'kjøpe tilbake'. Jeg kreve ikke å beholde bilen pga det blir stor kostnad til Møller Bil. Jeg kreve dem til å dekke min kostnad til å hente bil fra Oslo til Trondheim og betale forsinket rente pga heve kjøping (de kalles det tilbake kjøping). Men i dag fikk jeg svar fra Fredrik. Han sa at "det var ikke vår valg til å kjøpe bil fra annen by" og "Vi har ikke tatt høyde for fult trekk av bruk pga omstendighetene" som grunner til å nekte mine kravene og gi meg tidsfrist til12. 05 kl12 til å akseptere tilbud ellers vil de avslutte med saken. Etter det ringte jeg Fredrik og Henrik (som salgt bil til meg), men de svart ikke.

Det tok 34 dager fra meldt inn saken til å fa svar, men nå de bare tvang meg til å akseptere deres tilbudet og de ville ikke bruke ord "heve kjøping" en gang. Det er VELDIG urettferdig. Jeg håper at jeg kan få et rettferdig svar fra dem ASAP.

9 May 2025

Høye gebyrer

Hyggelig kundeservice, men kan nesten ikke bruke leasingbilen uten å bli flådd. Feks er rushtidavgift til Storlien på 9.20 kr. For denne legges det i fakturaen et påslag på 160 kr i behandlingsgebyr. Jeg har fått titalls av disse 160kroners-gebyrene deres. :/

4 November 2024

Erfaringer med Møller Bil, Trondheim

Bestilt en VW ID4 GTX i mai 2022 med beskjed om at den skulle produseres i uke 28. Da uke 28 var passert kontaktet jeg selger og fikk beskjed om at produksjonen var forskjøvet til uke 44/45. Jeg sa da at jeg ønsket å kansellere kontrakten men fikk som svar fra selgeren om at han skulle sjekke nærmere og fikk da beskjed om produksjon i uke 42. Litt ut i september kontaktet jeg selger på nytt og fikk da beskjed om produksjon i uke 46. Rundt denne tiden kontaktet jeg selgeren på nytt og får da beskjed om produksjon i uke 3- 2023 som heller ikke viste seg å stemme. Bilen ble levert i slutten av mars 2023. Hele forløpet har bestått av løgn og bedrag og er visstnok typisk for dette firmaet og jeg kan garantere dem at jeg har kjøpt min siste bil av dette merket. Selgeren garanterte at de ikke kom til å følge Tesla mht reduksjon av prisen på denne bilmodellen som nå viser seg å være enda en løgn da de er satt ned med ca 70000 kroner som betyr at jeg får et stort tap ved videresalg/avhending av bilen. Konklusjonen er som følger: Hold dere langt unna denne bilforhandleren!!!!!!!

14 July 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look