MN Kantoormeubelen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prima prijs/kwaliteitverhouding, goede staat van het meubel, en helemaal vanuit nijkerk naar rdam gebracht en op zijn plek gezet

Rated 5 out of 5 stars

Het bedrijf vond ik zeer klantvriendelijk. Telefonische zeer goed geholpen . De meneer was zeer vriendelijk. De bezorging was zeer goed . De archiefkast is in huis gebracht. Fantastisch. Ik bevee... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat ik onhandig vond is dat er geen iDeal betaling mogelijkheid was bij afrekenen. Alleen een bank overschrijving. Dat geeft toch wat vrees. Het duurde toch weer drie dagen voordat de betaling akko... See more

Company details

1. Office Furniture Store
  2. Office Equipment Supplier

Written by the company

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de in- en verkoop van tweedehands en nieuw kantoormeubilair. Kom langs in onze showroom in Nijkerk of bezoek onze webshop: www.mnkantoormeubelen.nl. Van enkele werkplekken tot een grote kantoorinrichting.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

63 reviews in the last 12 months

Write a review

Klantenservice is top!

Zeer tevreden over de klantenservice! Ik moest helaas onverwacht een bestelling annuleren, maar alles werd snel, correct en professioneel afgehandeld.
Fijn om te zien dat klanttevredenheid bij MN Kantoormeubelen zo belangrijk is! Mocht ik in de toekomst weer iets nodig hebben, dan bestel ik zonder twijfel opnieuw bij deze winkel.

27 May 2026
Unprompted review

Prettige ervaring

We kwamen in de showroom een bureaustoel kopen. Er werden verschillende modellen getoond waar degene die er op moest werken kon gaan zitten om te bepalen welke het best zat. Ook werd de stoel aan een bureau gezet om te kijken hoe dat ging. Zo konden we een goede keus maken. We werden prettig te woord gestaan.

17 April 2026
Rated 4 out of 5 stars

Nadat ik vragen had gesteld welke stoel…

Nadat ik vragen had gesteld welke stoel ik voor mijn lengte 1.95 cm het beste was. Kreeg ik snel antwoord.
Heb stoel besteld en binnen 10 dagen netjes geleverd.
Daar werd ik ook weer van op de hoogte gehouden.
En de stoel zit geweldig en is helemaal instelbaar.

8 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Producten kwamen overeen met omschrijving. Levering op door ons gewenst moment, en tot binnen afgeleverd. Een klein probleem met de sloten dat we na de levering ontdekten, werd keurig en supersnel afgehandeld.

7 April 2026

Goed service en correct

ik kreeg gewoon waar voor me geld zeer tevreden mee binnen kort denk ik nog een kast bestellen en werd keurig op zijn plaats gezet ,de chauffeur was zeer correct en keurig op tijd voor mijn gewoon een 10

7 April 2026

Keurig geleverd behulpzame chauffeur

Duidelijke website.
Eerlijk, staat al aangegeven levering tussen 2 en 10 dagen.
Toen de eerste levering niet uitkwam, is er netjes een nieuwe afspraak gemaakt. Chauffeur heeft heel netjes geholpen het bureau op zijn plaats te zetten. Bureau ziet er netjes uit!

16 February 2026

Goede prijs/kwaliteit

Prettig bedrijf en goede service. Groot aanbod aan spullen die makkelijk een tweede leven kunnen krijgen. Zeker als je geen perfecte staat en de volgende dag levering verwacht is de prijs/kwaliteit zeer goed.

Ik had een hoekbureau besteld, waarvan er twee online stonden met elk hun eigen aandachtspunten. Bij levering bleek het verkeerde bureau geleverd. Ik vond het zonde om dit om te laten wisselen dus het andere bureau geaccepteerd. Het verschilbedrag heb ik netjes teruggekregen.

Vriendelijke mensen, goede service. Kom hier zeker terug als ik nog eens iets nodig heb!

2 February 2026
Unprompted review