medgravyr.se - Personliga presenter på nätet Reviews

TrustScore 5 out of 5

5.0

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Knivarna är sylvassa och såååå snygga, det tog 2 dagar att få hem och den lilla gravyr texten vara bara så pricken över i. Blev helt perfekt det kändes lite mer lyxigt med skylten man kunde sätta i oc... See more

Rated 5 out of 5 stars

Så otroligt god service! Här är varför: • Väldigt enkelt att beställa och göra det personligt • Glasen kom efter 2 dagar • Dom motsvarade bilden • De var inslagna i silkespapper i färgen guld för... See more

Rated 5 out of 5 stars

Brukar inte skriva recensioner men tuckte de va konstigt att de näst intill bara hadde 5 stjärnor här. Men efter att jag köpt en julklapp till min bror sista sekunden och fick varan samma vecka som ju... See more

Company replied

Company details

1. Interior Designer

Written by the company

Hos medgravyr.se hittar du 100-tals presenttips. Vi har personliga presenter med gravyr för alla tillfällen. Välkommen in och bli inspirerad.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fina produkter och mycket snabb…

Fina produkter och mycket snabb leverans. Rekommenderas

8 December 2020

Reply from medgravyr.se - Personliga presenter på nätet

Vi ber så mycket om ursäkt för det sena svaret!

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du rekommenderar oss vidare! Det värmer verkligen att höra att du blev så nöjd med både produkterna och den snabba leveransen.

Varmt välkommen åter till oss nästa gång det är dags för en personlig present!

Bästa hälsningar,

Kundtjänst Medgravyr.se

Supernöjd!

Jag beställde två varor med tryck och kunde inte varit nöjdare. Trycket ser så proffsigt ut och är välgjort så det kommer nog att hålla bra. Uppfyllde verkligen mina förväntningar och lite till. Utöver detta så fick jag varorna galet fort, beställde tisdag kväll och varorna skickades redan på onsdag. Rekommenderar starkt dessa!!

9 November 2020

Hej Malin

Vi är väldigt tacksamma för att du tagit dig tid att lämna ett 5-stjärnigt omdöme

Roligt att läsa att du uppskattade produkterna och leveranstiden.

Rated 5 out of 5 stars

Köpte ett förkläde i present till min…

Köpte ett förkläde i present till min vuxna son, den blev så uppskattad! Nöjd kund kommer åter!

8 November 2020

Hej Carina

Tack för ditt fina omdöme.

Roligt att presenten blev uppskattad.

Vi hoppas att du hittar tillbaka till oss nästa gång det är dags att köpa personliga presenter.

Rated 5 out of 5 stars

Precis som förra beställningen är jag…

Precis som förra beställningen är jag väldigt nöjd. Man får det man förväntar sig. Snyggt, personligt och prisvärt. Tusen tack!

6 November 2020

Hej Hanna

Tack för ditt 5-stjärniga omdöme.

Väldigt roligt att läsa att du uppskattar oss och våra produkter.

Varmt välkommen tillbaka till oss nästa gång det är dags att köpa personliga presenter.

Rated 5 out of 5 stars

Superfina produkter och supersnabb…

Superfina produkter och supersnabb leverans. Dessutom fick man en egen present.

24 July 2020

Hej Tuvali

Stort tack för det 5-stjärniga omdömet.

Roligt att läsa att du gillade produkterna och vår leveranstid.

Med vänlig hälsning

Väldigt bra

Nu har jag beställt igen och är lika nöjd som förra gången.
Väldigt bra.

9 December 2019

Hej Birgitta

Tack för ditt 5-stjärniga omdöme.

Nöjda kunder är det bästa vi vet och vi blir väldigt glada när vi får feedback på vårt arbete.

Kundtjänst

supernöjda!

Vi har nu köpt totalt 5 serveringsbrickor och både vi och de som har fått dem som present har blivit supernöjda.

5 December 2019

Hej Helén

Stort tack för det 5-stjärniga omdömet.

// Teamet på medgravyr.se

Rated 4 out of 5 stars

Snygga ölglas, snabb leverans

Snygga ölglas, enkelt att beställa och snabb leverans. Beställde söndag hämta ut dem tisdag. Blev en mycket uppskattat present till min man. Enda negativa att man inte kan förhandsgranska texten innan man beställer och att texten var mindre än man trodde, väldigt liten text, därav 4/5.

17 November 2019

Så otroligt god service

Så otroligt god service! Här är varför:
• Väldigt enkelt att beställa och göra det personligt
• Glasen kom efter 2 dagar
• Dom motsvarade bilden
• De var inslagna i silkespapper i färgen guld för en lyxig känsla och hade en snygg kartong de låg i med skydd så de inte skulle gå sönder.

9 November 2019

Världsklass

Snabb hantering, presenter i världsklass och snabba leveranstider! Har beställt ifrån medgravyr ett flertalet gånger nu och är aldrig besviken! Produkterna är av bra kvalitet, med fin gravyr. Kul att ha möjligheten att ge personliga presenter!

31 October 2019

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look