Lusado Reviews 41

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kwaliteitsvolle producten en goede opvolging achteraf. Snel en goed verpakt geleverd. Deze beoordeling gaat over de kwaliteit van het product van Lusado en niet over de kwaliteit van levering door p... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig produkt ontvangen met zorg ingepakt! Extra veel informatie erbij , mooie kaart met uitspraak en een prachtig fuchsite erbij kado gekregen. Dank je wel Lusado.

Rated 4 out of 5 stars

Hallo, het pakketje werd snel geleverd, perfect verpakt en als verrassing een cadeautje. De steen die ik kocht was/is erg mooi.

Company replied

Company details

Written by the company

Alleen het beste is goed genoeg. Bij Lusado.nl vind je uitsluitend hoogwaardige producten die ik persoonlijk heb geselecteerd en ingekocht. Mijn missie is om enkel de beste kwaliteit en eerlijke producten aan te bieden. Dit geldt niet alleen voor natuurproducten zoals Shilajit en Chaga, maar ook voor diverse mineralen en handgemaakte Boeddhabeelden. Kwaliteit zie je terug in zowel de producten als de verpakking. Zo wordt bijvoorbeeld de Chaga verpakt in stralingsvrije zakken, en de Shilajit in speciale, UV-bestendige zwarte glazen potten. Het violet glas van deze potten blokkeert het volledige spectrum van zichtbaar licht, waardoor de houdbaarheid en effectiviteit van de producten worden verlengd.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Lusado is echt een aanrader!

Lusado is echt een aanrader als je op zoek bent naar prachtige bijzondere edelstenen van goede kwaliteit.. Het contact verloopt altijd soepel en je merkt dat alles met liefde wordt gedaan, wat voor mij echt een belangrijke is.. De edelstenen worden altijd met zorg ingepakt, snel verzonden en ik trof er laatst een prachtig extra cadeautje bij..
Keep up the good work 👏.. En heel graag tot een volgende keer 🤗..
Lieve groet, Angela

23 April 2026

Met zorg en aandacht!

Geweldig produkt ontvangen met zorg ingepakt!
Dank je wel Lusado.

8 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering. Goede informatie bij het product ontvangen.

2 May 2026

Reply from Lusado

Fantastisch om te lezen dat je tevreden bent! Dankjewel voor je review.

Rated 5 out of 5 stars

Kwaliteitsvolle producten en goede…

Deze beoordeling gaat over de kwaliteit van het product van Lusado en niet over de kwaliteit van levering door post NL. Het pakket lag hier even goed gewoon op de grond op de oprit, zonder aanbellen.

Reply from Lusado

Heel erg bedankt voor je mooie review 😊 We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Producten van hoogwaardige kwaliteit

Lusado en zijn team kiezen zorgvuldig hun producten uit dit ter ondersteuning van gezondheid en welzijn met de daarbij horende duidelijke uitleg hoe te gebruiken!
Hun producten zijn puur en van hoogwaardige kwaliteit waarvoor dank!

Reply from Lusado

Dankjewel voor deze prachtige review! Het doet ons goed om te horen dat alles naar wens was. We staan graag weer voor je klaar 💛

Fijn produkt

Fijn produkt, mooi verzorgde verpakking en accurate levering

Reply from Lusado

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en product. Daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Super toffe berichtjes en mail

Super toffe berichtjes en mail. De producten zijn reuze. Heel vlotte bestelling.

2 May 2026

Reply from Lusado

Dit tovert meteen een glimlach op ons gezicht 😊

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering met een leuke attentie…

Snelle levering met een leuke attentie en een hartverwarmend kaartje erbij

Reply from Lusado

Super bedankt voor je mooie woorden! We doen elke dag ons best om onze klanten blij te maken, dus dit betekent echt veel voor ons🙌.

Aanrader.

Snelle levering.
Uitstekend verpakt met een speciale verrassing!
Topprodukten!
Aanrader!

Reply from Lusado

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten. Jouw feedback maakt echt het verschil en daar zijn we ontzettend blij mee! ⭐

Fantastisch!

Hele goede service, fantastische producten van zeer hoge kwaliteit!

Reply from Lusado

Hier worden we oprecht blij van 😊 Dankjewel voor je vertrouwen en voor deze mooie beoordeling

Rated 5 out of 5 stars

Bestelling altijd op tijd binnen!

Bestelling altijd op tijd binnen!
Dus TOP!!

6 April 2026

Reply from Lusado

Wat ontzettend fijn om jouw review te lezen. Bedankt voor het vertrouwen en voor het delen van je ervaring, dat waard ik enorm! 😊

Bijzonder tevreden!

Persoonlijke benadering, denkt in oplossingen en goede kwaliteit!! O ook mooie verpakking!! ☀️

9 April 2026

Reply from Lusado

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze service als de producten. We waarderen je vertrouwen enorm.

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden! Ik bestel al sinds lange tijd heel…

Ik bestel al sinds lange tijd heel graag producten bij Lusado.
Hoge kwaliteit producten. Ik ben heel tevreden. Bewust, eerlijk en betrouwbaar.

8 March 2026

Reply from Lusado

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊 Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Daar doen we het voor!

zeer goede service

zeer goede service, snel geleverd, met track and trace vriendelijke man mooie stenen dat hij verkoopt

2 April 2026

Reply from Lusado

Frank, bedankt voor je positieve review en de fijne woorden over onze service en producten. We stellen je feedback zeer op prijs en blijven ons best doen om dit niveau te behouden.

Rated 5 out of 5 stars

De produkten die Lusado aanbiedt zijn…

De produkten die Lusado aanbiedt zijn van zeer hoge kwaliteit en voorzien van een vriendelijke prijs. Ze worden veilig verpakt en verzonden. Een aanrader wanneer je bijzondere items wilt aanschaffen.

3 April 2026

Reply from Lusado

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent over onze service en producten. We waarderen het enorm!

Goede service van Lusado

Lusado levert snel, en schenkt bij iedere bestelling een leuk en verrassend cadeautje 💎🎁🪨🐚🪸 !!!

11 March 2026

Reply from Lusado

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊 Fijn dat alles naar wens is.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look