Lisaendorienkinderboeken Reviews 19

1. Book Publisher
  2. Book Store
  3. Gift Shop

Written by the company

Lisa & Dorien Kinderboeken, uitgeverij. Wij maken voor jou de mooiste, gepersonaliseerde voorleesboekjes. We gaan véél verder dan enkel een naam veranderen.Nee, samen mét jou gaan we alle personages omtoveren tot herkenbare personen en situaties. Dit doen we met veel liefde voor kids die pas geboren zijn, voor een doopsel, een verjaardag van een kleine rakker, maar evengoed voor een geweldige dame of kerel van 40 bijvoorbeeld die een heel uniek verjaardagscadeau verdient. Ook voor pleeg- en adoptiekindjes kunnen wij iets heel bijzonders maken. Of wil je iemand bedanken voor een stage op een eigenzinnige wijze? Of wil je een romantisch sprookje op papier over je geliefde en jou? Ontdek ook onze leesboekjes, voorleesboek, prentenboeken, boeken volgen leesniveau (AVI-Niveau), en zo veel meer.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geweldige service!

Ik liet een kinderboekje maken voor de nieuwste telg in de familie; een naam voor de prins. Door de vragenlijst wisten Lisa en Dorien genoeg voor hun leuk verhaal en verkregen we een origineel kado/boekje om later voor te lezen!

6 December 2021
Rated 4 out of 5 stars

Een boek op maat

Ik bestelde het boekje "De avonturen van de sexy koning Denkdatis" als verjaardagskado straks voor mijn man. Van te voren kreeg ik een flinke vragenlijst wat mij al het idee gaf dat het boek behoorlijk persoonlijk zou worden. En dat is het ook geworden. Het is zo leuk om je eigen persoonlijke situatie te zien terugkomen in een boek! Het verhaal op zichzelf van koning kikker Denkdatis, is al erg leuk en grappig, maar het boek is ook nog eens mooi uitgevoerd. Een glanzende harde kaft omvat het verhaal dat is gedrukt op stevig papier. Op deze manier kun je ook jaren later nog genieten van dit gepersonaliseerde verhaal dat er dan nog steeds even mooi uitziet als nu.

Lisa en Dorien leveren een mooi boek af en ik ben er reuze blij mee!

3 April 2021

"Wow!" 😮 *slik-snotter*

"Wow!" 😮 *slik-snotter*... Dat was mijn eerste reactie toen ik het boek voor het eerst had gelezen. Ik liet Lisa en Dorien een uniek en origineel verhaal maken voor mijn soulmate. Dat het in orde zou zijn, had ik wel verwacht... maar zoiets intiems en intens? Chapeau! Lisa en Dorien, jullie beseffen toch dat jullie méér doen dan personaliseren? Jullie verbinden! 🙏

19 March 2021
Rated 5 out of 5 stars

Next level gepersonaliseerde boekjes ...

Wat is het fijn samenwerken met deze dames ... Het verhaal wordt helemaal afgestemd op de gekozen personen , wat het unieker maakt dan andere gepersonaliseerde boeken . En het eindresultaat mag er zeker wezen . Onze kindjes (en wijzelf) zijn alvast laaiend enthousiast !! Ideaal ook als geboortecadeau ...

24 February 2021

Reply from Lisaendorienkinderboeken

Het was echt een leuk boekje om te schrijven! We hebben nachten aan stuk van VW auto’s moeten dromen:)

Een cool geboortegeschenk!

Zo cool om een gepersonaliseerd boekje als geboortegeschenk te kunnen geven! Het was een fijne beleving hoe we samen tot een gepersonaliseerd verhaal gekomen zijn. Zelfs de tekeningen kregen een personal touch. De samenwerking was gewoon top! Zeker een aanrader! Katia

Reply from Lisaendorienkinderboeken

Dank u:) telkens een pagina in het Frans en dan in het Nederlands voor een tweetalige familie! Wat een uitdaging! On a adoré ce projet!

Leuk gepersonaliseerd concept

Wat een leuk concept om een origineel, one of a kind, cadeautje te geven. Voor de geboorte van mijn petekind hebben we dan ook een gepersonaliseerd boek besteld. Ze bieden een heel goede en vlotte service met veel overleg om echt heel gepersonaliseerd te werken. Iedereen blij met het resultaat.

Het ultieme verjaardagscadeau!!

Onze kleinzoon vond het de max om zoveel bekende personages in zijn boekje "Ik droom" te ontdekken. Het was zowel voor de schenker als voor de jarige een feest.
We houden de site in de gaten zodat we nog meer kinderen kunnen laten genieten van deze unieke boekjes. Lisa en Dorien zijn zeer gedreven om de bestelling tot in de puntjes af te werken.
Nog veel succes met dit mooie initiatief.

Rated 5 out of 5 stars

Supermooie boekjes met een zeer…

Supermooie boekjes met een zeer persoonlijk verhaal, telkens ondersteund met prachtige prentjes. Een origineel geschenk om te geven én te krijgen. Wij zijn zeer blij met onze boekjes. 😄😊🥰

Meesterlijk maatwerk

Een origineel top cadeau, een plezier om te krijgen én om te geven!
Voor elk thema (verjaardag, geboorte, trouw, eigenlijk eender welk speciaal moment dat je wil vieren,...) ontwerpen Lisa en Dorien meesterlijk maatwerk met hun geweldige boekjes!

Originele boeken

Super leuke gepersonaliseerde boekjes! Wij zijn zeker fan. Leuke verhaaltjes en tekeningen! Zowel voor de eigen kids als voor origineel cadeau.

Wij zijn topfans

Wij zijn topfans! Geen idee of het de mama of de kinderen zijn die het liefst lezen ! Zàlig!

Reply from Lisaendorienkinderboeken

Dank U! Zeer fijn om te lezen!

Schitterend!

Als kleuterleidster kocht ik het boekje “een buitengewoon jaar”. De tekeningen zijn zeer mooi, origineel, creatief, gedetailleerd en spreken de kleuters enorm aan. Dat je deze boekjes kan laten personaliseren en zo als cadeau kan geven, is zeker een pluspunt!

Reply from Lisaendorienkinderboeken

Super! Dat is fijn om te lezen!

Fantastisch!

Fantastisch!
Wij kochten het gepersonaliseerde boek "The power club en de Kerstman". Wat een geweldig boek! En niet enkel de gewenste namen worden er in verwerkt, ook de persoonlijke karaktertrekken worden er in weergegeven. De kinderen (5 en 8 jaar) zijn er dol op! Een echte aanrader als je op zoek bent naar een origineel cadeau! Dank u wel.

Reply from Lisaendorienkinderboeken

Hi hi! Dit was een spannend boekje om te tekenen! Een echte sportieve familie!

Mooie boekjes🦖🦕

Mooie boekjes, hebben er ondertussen 2 in de boekenkast, alleen spijtig dat de oudste zoon niet graag leest :-) maar mss onze jongste wel en dan kopen we zeker nog een paar boekjes.

Reply from Lisaendorienkinderboeken

Dank U! Ik ben blij dat we een plaatsje hebben in je boekenkast:)

Supers livres personnalisés

Supers livres personnalisés. Lisa en Dorien se plient en 4 pour vous satisfaire 😉

Reply from Lisaendorienkinderboeken

Merci! On fait de notre mieux! J'ai adoré vous dessiner! (Lisa)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look