Lindtbergh B.V. Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Manufacturer

Written by the company

Lindtbergh is een Nederlandse fabrikant van elektrische kwaliteitsfietsen en e-bikes. U bestelt uw e-bike direct bij bij de fabrikant. Lindtbergh combineert kwaliteit, comfort en uitstekende rijeigenschappen met een eigentijds design en sportieve looks. Al onze elektrische fietsen zijn verbonden met uw mobiele telefoon en voorzien van de nieuwste technologie, zoals anti-diefstal, gps, autolock, valdetectie en nog veel meer. Bij Lindtbergh willen wij ervoor zorgen dat u de beste ervaring hebt met uw nieuwe elektrische fiets. Daarom worden al onze Lindtbergh fietsen 100% rijklaar bij u thuis afgeleverd. Na een korte uitleg over de verschillende functionaliteiten kunt u meteen genieten van de ongekende rijeigenschappen. En mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan zijn met onze elektrische fietsen, biedt Lindtbergh een ruimhartige garantie.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb jaren op een Koga e-bike gereden…

Ik heb jaren op een Koga e-bike gereden maar de kwaliteit van de motor gaven me aanleiding om een ander merk te kopen. Na de nodige testritten op verschillende e-bikes heb ik gekozen voor Lindtbergh. De Lindtbergh Vergo. De middenmotor geeft een krachtige en fijne ondersteuning. De fiets is prachtige afgewerkt en de prijs is zeer aantrekkelijk voor wat je er allemaal voor krijgt. Inmiddels heb ik de eerste jaar 4000 km gefietst en ben super tevreden.

14 March 2025

Heerlijke fiets

Vrijdag de E-Bike Challenge in de Jaarbeurs bezocht. Proefrit op een Lindtbergh gemaakt en was blij verrast. Heerlijke fiets met krachtige middenmotor. Vandaag een Vergo besteld.

16 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg tevreden ovEen stijlvolle en degelijke e-bike van Lindtbergher mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Lindtbergh. Het uiterlijk van de fiets is prachtig – strak, modern en met oog voor detail. De afwerking straalt kwaliteit uit, en dat past perfect bij de degelijke bouw van de fiets. Ook de actieradius is indrukwekkend; je merkt dat er echt is nagedacht over zowel prestaties als comfort.

Wat ik daarnaast erg waardeer, is dat je eerst een proefrit kunt maken. Dat gaf mij de kans om de fiets goed te ervaren voordat ik een beslissing nam. Alles bij elkaar voelt Lindtbergh als een betrouwbare en stijlvolle keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve elektrische fiets.

14 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Prima fiets voor dagelijks gebruik.

Twee weken geleden online een Lindtbergh Vergo besteld. Binnen 3 werkdagen werd de fiets rijklaar bij mij thuis afgeleverd! Goede en snelle service! De Vergo fietst fantastisch, schakelt soepel en wat een krachtige motor. Elke heuvel kom je moeiteloos op. Dankzij het in hoogteverstelbare stuur zit je zeer comfortabel en de brede banden en vering zorgen ervoor dat je op een bobbelige weg weinig merkt van de oneffenheden. Echt een fiets voor om iedere dag te gebruiken.

30 July 2025

Mooie, praktische kwaliteits fiets

Ik was de weg kwijt in het aanbod toen ik ging zoeken naar mijn eerste electrische fiets. Bij toeval kwam ik Lindtberg tegen. Nu gaat het bij een fiets al snel over de specificaties en prijs kwaliteit verhouding en die zijn al super aantrekkelijk, maar ook vindt ik het een hele mooie fiets, geen lelijke lasnaden, en kabels bij het stuur mooi weggewerkt. Het oog wil natuurlijk ook wat.

Nu ruim 4 maanden mee gefietst en echt super blij met deze aankoop! Mooi, sterk en praktisch.

26 July 2025
Rated 2 out of 5 stars

На сайте компании нет необходимой информации

На сайте компании нет информации о моделях прошлых годов, как будто их и нет( Не возможности скачать руководство пользователя со страницы руководств. Нет информации о конструкции передней вилки, которая гремит и стучит уже после 100 км пробега. Не рекомендую к покупке этих велосипедов. Техподдержка не отвечает на письма. Я не получаю никакой компенсации за этот отзыв. Пользуюсь моделью Endugo Vergo 2023 года. Пробег 170 км.

28 April 2025

Persoonljke Lindtbergh verkoopservice top

Afspraak voor proefrit was snel gemaakt voor dezelfde dag nog. Uitgebreide beantwoording van mijn vragen en uitleg over de fiets. Fijne proefrit kunnen maken naar eigen inzicht. En nog een kortere tweede proefrit gemaakt op een ander model.
Na de bestelling is er een afspraak gemaakt voor de bezorging thuis, daarbij uitleg gekregen over de app. Handleidingen per mail gekregen. Top service.

22 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Voor iedereen die een topfiets wil…

Voor iedereen die een topfiets wil kopen met persoonlijke benadering en super service. Na een proefrit ter plaatse besloten in januari de fiets aan te schaffen. Hier zeker geen spijt van. Nu 550 km gefietst en iedere dag een feestje om te "mogen" trappen. Mijn vriend heeft de specificaties uitgezocht en de motor is zeer sterk en in vergelijking met andere e-bikes heel krachtig. Helaas had ik een klein mankement wat heel snel bij mij thuis werd verholpen. Mocht je een e-bike willen aanschaffen dan zou ik zeker geen beslissing nemen voordat je een proefrit hebt gemaakt op een Lindtbergh.

12 March 2025

Fantastische fiets!

Fantastische fiets. Aflevering door beide eigenaren persoonlijk was ook zeer prettig en goede uitleg.
Goede motor en batterij. Zelfs met fietskar met 2 kids erin, nog moeiteloos fietsen en meer dan genoeg batterij om lange afstanden te fietsen.

5 February 2025

Heerlijke fiets

Heerlijke fiets! Drie maanden geleden mijn ebike (Enduro Zodiac) gekocht en al 950 km mee gereden. Erg tevreden over de sterke motor en accu en vergeleken met andere ebikes een stuk goedkoper. Zeker gezien alle hoogwaardige onderdelen. Vond het in het begin wel spannend om online te bestellen, maar de fiets werd keurig afgeleverd en afgesteld. Klasse!

22 January 2025

Top service!

Arjen en Paul nemen serieus de tijd voor je, waar ze ook vandaan moesten komen (en dat was in ons geval van ver) laten je de app downloaden en leggen alles haar fijn aan je uit! Helemaal Top!! (De fietsen trouwens ook ha ha)

14 December 2024
Lindtbergh B.V. logo

Reply from Lindtbergh B.V.

Dank voor jullie mooie complimenten.

Wat een leuk bedrijf

Wat een leuk bedrijf, goede fietsen maar vooral ook leuke eigenaren. Ze kwamen zelf onze fietsen brengen.
Geweldig.
En super snel!