Super leuke kleding Altijd alles is met liefde ingepakt en ze geven fijne maatadvies🩷 zeker een aanrader als je opzoek bent naar leuke kleding. De live streams zijn altijd gezellig om naar te kijk... See more
See what reviewers are saying
Mooie kwalitatieve kleding! Veel afwisseling door de verschillende collecties die wekelijks worden uitgebracht! Mega gezellig en goeie uitleg doormiddel van lives! Heb je twijfels over lengte of maat... See more
Super fijne klantenservice. Snelle reactie en er wordt fijn meegedacht. Ik had helaas een defect product door productie fout. Dit werd goed en fijn opgelost! Daarnaast is de kwaliteit van de kleding... See more
Gisteren besteld en vandaag was het pakketje er al! Top service dus! Enorm blij met de kledij en zal zeker nog bestellen bij deze webshop!! Dikke 10/10 voor verpakking het is altijd fijn om je kledi... See more
Company details
Written by the company
Don’t deliver a product, deliver an experience
Contact info
Samsonweg 28, 1521 RM, Wormerveer, Netherlands
- Info@le-mody.nl
- le-mody.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
helemaal HAPPY
helemaal blij met mijn nieuwe glitterbroek die ik voorbij zag komen in de live op tik tok van Le Mody
snel geleverd en netjes verpakt! THANKS
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring, snelle levering mega leuk ingepakt
Mega blij met alle items!💞
Gr
Super leuke webshop met erg leuke…
Super leuke webshop met erg leuke meiden die je altijd graag helpen met advies. Ook is de service altijd top. Zeker een aanrader 😁
Echt geen vriendelijke eigenaar
Echt geen vriendelijke eigenaar. Blokt iedereen in de live als ze commentaar krijgt. Personeel draagt de kleding tijdens het werken (Niet een half uur maar echt lang) En dit wordt daarna gewoon nog wordt verkocht. Niet echt heel schoon. Daarnaast geven ze aan even lang geen korting of sale te doen. En vandaag weer 10% korting. Oneerlijk voor de mensen die er bij de nieuwe collectie meteen bij zijn. Niet aan te raden.

Reply from Le Mody
Fantastisch!
Super leuke meiden! Nog nooit een artikel retour gestuurd, altijd erg tevreden geweest. Mooie kwaliteit kleding, origineel en helemaal mijn smaak! Geven duidelijk advies en ook dit staat goed op de site aangegeven bij de kleding zelf. Ik blijf zeker vaker bestellen! 😍
Beste en leukste website/items 🫶🏼🫶🏼
Ik heb nu al 3 keer besteld en ben echt super tevreden met alles en met het advies op elke live. Mel en meiden ga zo door! ❤️❤️
Altijd weer een feestje om een…
Altijd weer een feestje om een bestelling van Le Mody te ontvangen! Super service en snelle verzending! Le Mody is 1 van de weinige webshops waar ik online nog kleding bestel. De meiden zijn super betrokken bij het bedrijf, helemaal niets op aan te merken. Ik kan me daarom ook niet vinden in de negatieve reacties die hieronder geschreven staan.
Jullie zijn 1 voor 1 allemaal super harde werkers, geven altijd persoonlijk advies en het is super tof om te zien dat het bedrijf zo erg aan het groeien is. Keep going on girls! ✨
Echt mijn favo webshop
Echt mijn favo webshop! De eigenaresse is zo eerlijk en oprecht en hierdoor shop ik hier elke maand weer mijn nieuwe kleding opnieuw! Ik raad iedereen Le-mody aan! ❤️
Megaaa leuk bedrijf
Megaaa leuk bedrijf! Jullie doen het super goed meiden, laatst een leuke top besteld die snel binnen was. Ik ga sowieso veel vaker bestellen! Bekijk ook vaak jullie live op tiktok, hele leuke vriendelijke meiden. Ga zo door. 😍
Mijn favo webshop
Mijn favo webshop. Heel veel leuke kleding gericht naar de trends en het seizoen. Ik bestel hier regelmatig en dat is met een reden :)!
Hele goede ervaringen met deze webshop
Hele goede ervaringen met deze webshop. Kleding is van mooie kwaliteit. Mijn 2 favoriete broeken heb ik hier kunnen scoren en daarnaast ook mijn kerstoutfit! De lives zijn altijd leuk om te zien en geven mij een warm positief gevoel :)
Ik bestel hier al lang en ben altijd…
Ik bestel hier al lang en ben altijd heel tevreden ook geeft ze goed en eerlijk advies via lives op TikTok en insta dm daarnaast is ze een super lieve en spontane meid. Nooit wat te klagen als ik wat bestel hier!💕
Jaja
Ik bestel hier veelste vaak 😂. hele leuke kleding en net even anders. Goeie service en snelle verzending
Toppp!!!
Ik bestel graag bij Le Mody en ik kan mij in de slechte recensies totaal niet vinden. Helaas zijn er altijd misgunners bij.
Top meiden, ze doen het erg leuk in hun lives op TikTok. En de leukste collecties lanceren ze!
Deze webshop is echt een aanrader
Melody is een superleuke & klantvriendelijke meid die heel hard werkt voor haar webshop. Ze heeft altijd mooie collecties en haar spullen zijn van goede kwaliteit. Echt een aanrader om hier je kleding te kopen en haar te volgen op social media!
Ik shop altijd graag bij Lemody
Ik shop altijd graag bij Lemody. Melody is altijd heel eerlijk en behulpzaam. Wanneer je iets koopt weet je dat het product van goede kwaliteit is en dat je het veel zult dragen.
Fijne online webshop!
Ik heb al enkele keren bij Le-Mody besteld. De reviews hieronder herken ik dan ook absoluut niet. Ze levert goede kwaliteit, denkt altijd mee, geeft advies en heeft een uitgebreide collectie. Een lieve meid die hart voor haar eigen onderneming heeft. Daar heb ik alleen maar lof voor.
Top webshop
Melody is echt een topper! Ze geeft altijd de eerlijkste maat adviezen en de kleding die ze verkoopt is ook echt geweldig. Ik ga zeker nog veel vaker bestellen! 😍
Super webshop en vriendelijk personeel
Deze webshop blijft mijn vaste! Elke maandag zit ik weer klaar voor de nieuwe collectie. Deze meiden runnen deze webshop op zo’n leuke manier; gaan vaak live, hebben leuke live-sales. Pakketten worden snel verstuurd. Ze zijn mega vriendelijk en meedenkend! Ik heb nooit een slechte ervaring met hen gehad. In één woord; top! Ik blijf zeker een vaste klant van jullie
Fantastische kleding en service!
Fantastische meiden! Leuke kleding en goede service! Go Mel en haar team 😘
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.