See what reviewers are saying
Nemt at bestille og super hurtig levering. Varen lever til fulde op til det forventede. Kun roser herfra🤩
Hasn’t replied to negative reviews
Bestiller en cardigan på hjemmesiden…
Bestiller en cardigan på hjemmesiden d.24/11-25. Og den er stadig ikke klar til afhentning i butik, det er under al kritik. I har alle hverdage til at få styr på ordre der kommer ind. Da i jo kun har åben i butikken fredag, lørdag og søndag.
Jeg har skrevet mail til 2 mailadresser og har haft ringet til kundeservice (hvor man ikke traf nogen), får ingen respons. Den sidste mail jeg skreg i fredags, hvor jeg vil annullere min ordre, da jeg ikke gider og vente mere efter snart 14 dage, da får jeg heller ikke svar på....det er simpelthen dårlig stil. Kommer aldrig til at handle der mere
Rigtig flot butik med stort udvalg og…
Rigtig flot butik med stort udvalg og god betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har modtaget en kjole ( efter lidt…
Jeg har modtaget en kjole ( efter lidt tid) den blev returneret da str var forkert, så jeg bestilte en ny. Jeg skulle betale igen .
Nu afventer jeg at få pengene retur for den kjole jeg returnerede. Den 30 juni fik jeg mail om at kjolen var modtaget ved jer men i dag har jeg stadig ikke fået pengene retur
Er lang tid om at retunere penge
Er lang tid om at retunere penge, for returneret varer, men ellers hurtige til at levere
Super god og hurtig kundeservice
Super god og hurtig kundeservice. Ikke sidste gang jeg handler hos dem🌸
Dårlig service og dårlig kvalitet
Dårlig service og dårlig kvalitet. Jeg har skrevet til dem vedr. reklamation og de har ikke reageret på det.
Super kvalitet varende god pris og…
Super kvalitet varende god pris og hurtig levering levede helt op til forventningerne det er ikke sidste gang jeg køber👌👍
Hold jer langt væk!
Jeg bestilte 3 trøjer, og tænkte at give Klædeskabet en chance, trods anmeldelserne. Det var imidlertid en kæmpe fejl! Leveringen var længere end forventet, uden at jeg blev opdateret om dette. Jeg måtte selv kontakte dem førend, at mine vare blev sendt afsted. Da jeg endelig modtog dem, var kvaliteten utrolig ringe! Jeg måtte sende den ene trøje tilbage, da det simpelthen var for dårligt. Returnering skal man selv betale for (39kr). Min ordre blev returneret d. 26/10 og var hos Klædeskabet d. 30/10. Men jeg har endnu intet hørt fra dem eller modtaget mine penge. Det er simpelthen for dårligt! Så hold jer hellere langt væk og shop fra et andet sted - her bliver man kun svindlet!
Dårlig kvalitet!
Jeg har købt en strikbluse, som er ringe kvalitet og pasformen forfærdelig. Tjekkede desværre ikke trustpilot, inden mit køb,for returnering et gjort meget besværligt. Jeg har sendt en mail og bedt om, at i tømmer min kurv, for det kan jeg ikke selv. Hvorfor er den ikke blevet det ved salg?
Har købt en strikjumper d 29/11 pengene…
Har købt en strikjumper d 29/11 pengene blev trukket med det samme dog har jeg stadig ikke set skyggen af den, har handlet der før, men nok sidste gang desværre 😭
Så absolut en af de værste tøjbutikker…
Så absolut en af de værste tøjbutikker jeg har handlet i. Bestilte en kjole som de slet ikke havde på lager, nu det 6 dage siden de skrev de ikke havde den og jeg har endnu ikke fået mine penge. Hvor svært kan det være at straksoverfører som mange andre kan.
Hurtig levering og ingen problemer
Super hurtig levering
Super hurtig levering Og tak fordi I har lavet T shirt til vognsmandsblokaden
Ikke helt i top
Købte en termodragt som viste sig at være alt for stor. Tjekkede igen med størrelsesvejledningen og gik en størrelse ned, denne passede nogenlunde på kroppen men ærmerne var superkorte - så alt i alt en vare helt ude af proportioner ( jeg synes selv jeg er helt normal i kropsform ). Da jeg skriver til kundeservice vil de ikke dække min anden returfragt, ærgeligt for det havde været god service.
Men levering og svar på mail der var de hurtige, så alt i alt 3 stjerner.
Følte mig ikke velkommen i butikken
Følte mig ikke velkommen i butikken. Der blev ikke sagt hej fra de to unge piger der stod alene uden kunder ved kassen, da jeg kom ind.
Stadig ingen vare
Bestilte i søndags men ingen pakke endnu og har skrevet til dem men intet svar. pengene har de trukket
Hurtig og nemt at handle online
jeg handlede online.
nem hjemmeside og god information om varens vej.
Hurtig fremme
Super service meget hurtig levering
Nemt at bestille og super hurtig…
Fantastisk service
Helt fantastisk service og hurtig levering! Klar anbefaling herfra!