KB Motorservice Reviews 32

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

har været kunde ved KB i en del år nu da jeg har gammel Virago som skal have lidt nye dele i ny og næ. de har altid være behjælpelige med at finde dele og få dem hjem indenfor kort tid ca en uge so... See more

Rated 5 out of 5 stars

Venligt personale og meget serviceminded. Købte en mc som udviklede en fejl efter 2 måneder. KB motor tilbød at lave det uden beregning, men da jeg bor ret langt væk foretrak jeg at lave det se... See more

Rated 1 out of 5 stars

Føj for en opførsel!!! Og af selv ham der ejer stedet!! Min far fik efter en reparation( det var ikke lavet ordentligt!! )hvor han kommer igen med hans mc og vide om det var ikke bedre han kørte l****... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har længe søgt efter de helt rigtige MC-støvler. Finder dem på KB Motorservice i Skive. Tager derop ( 75 km ) og får en udsøgt service. De ringer til deres importør og skaffer støvlerne hjem i “min” f... See more

4.0

3-star
2-star
1-star

Dejlig og skøn betjening

Dejlig og skøn betjening, selvom det foregik over telefonen.

Dejlig hurtig svar på spørgsmål og fik endda fremskaffet en hjelm som egentligt ikke kunne fås mere.

Bestemt et sted jeg vil handle igen.

mvh

Jeff Thomassen

15 September 2019

Super firma

Har handlet med dem flere gange Aka "min kawa pusher"

Altid god service, forholdsvis hurtigt levering på reservedele og fornuftige priser

Absolut et firma jeg vil anbefale

31 May 2019
Rated 5 out of 5 stars

Super service. Blev ringet op 2 gange, først for at høre om min ordre var rigtig, anden gang for at høre om jeg ville have hele ordren samlet eller de skulle sende det de havde på lager straks.

12 March 2019

Flot udvalg

Flot udvalg, masser af motorcykler og dygtige folk.....kan kun anbefale KB Motorservice. Åbnede værkstedet for mig på en Lørdag selvom de havde lukket- super fedt.

25 February 2019
Rated 1 out of 5 stars

Absolut sidste gang jeg handler hos dem.

Skulle bruge nogle dele til en Motorcykel, ringede og forhørte om priser og fik oplyst en del priser. skulle lige have en snak med min datter da det var til hendes mc. Hun giver mig grønt lys og jeg ringer og bestiller delene, ingen problem her. Da stumperne ankommer ringer de og fortæller at stumperne er ankommet på nær et ting som vil komme en uges tid senere, vi står og skal på ferie og kan derfor ikke afhente stumperne når den sidste del er ankommet, det er de lidt træt af da de så skal vente med pengene. Beder dem derfor sende en faktura, som jeg så vil betale og evt. få afhentet de dele de har fået hjem. Da fakturaen så ankommer, er priserne meget anderledes end dem jeg fik oplyst i telefonen. Dette er så starten på en del MEGET ubehagelige samtaler med nogle MEGET UFORSKAMMEDE personer. Ringer til dem og beder om en forklaring og får at vide at det er da en selvfølge at oplyste priser er + moms. Jeg er på intet tidspunkt gjort opmærksom på at dette skulle være tilfældet hvilket jeg også forholder mig til og samtidigt gør dem opmærksom på at de overtræder loven ved at oplyse priser uden moms til en privat person, hvilket de totalt overhører og kun kommenterer at det er da den måde man altid gør. Må tilsidst spørge om de vil overholde de priser jeg har fået oplyst pr. telefon eller ikke. De bliver ved og forsøger med at så må vi jo dele, hvilket jeg så absolut ikke vil, de går tilsidst med til at sælge delene til oplyste priser dem vil jeg afhente et par dage senere. Meget ubehagelig samtale.
Kommer så for at afhente delene, bliver mødt af en meget lidt smilende kvinde, som igen forsøger med " vi må jo dele momsen " Fortæller så at hvis jeg ikke får de dele til aftalte pris er jeg gået igen.
SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DE FUSKERE .FØJ.

19 October 2016

Perfekt handel

Bestilte en vare som blev leveret efter et par dage.
Prisen var dog lidt pebret, men det var originalt udstyr og de var nogle af de eneste der lå inde med varen.

Varen var rigtig godt emballeret da den ankom, og der var lidt til den søde tand med i forsendelsen.

Mails besvares også hurtigt (i mit tilfælde, efter blot 17 minutter).

7 August 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig levering!

Skulle bruge en lidt speciel vare. En refleksvest som kan lynes på min jakke. De bestilte den hjem - prøvede den på en jakke i butikken - sendte den til mig som brev, så jeg kunne spare lidt porto :-)
Alt i alt - utrolig god service!

11 April 2014

Is this your company?