Jysk Bilvask & Pleje Reviews 15

4.5

Company details

1. Auto Chemistry Shop

Written by the company

Professionel bilpleje. Detalje og kvalitet er vores passion. Jysk kvalitet, jyske priser. Alt inden for bilpleje til de krævende kunder. Vi tilbyder bl.a. indvendig rengøring, sæderens og pleje, udvendig vask samt polering og coating. Vi ønsker KUN at have tilfredse kunder, hvilket også er derfor vi er enorm grundige i vores arbejde, så du får præcis det du ønsker, og gerne en smule til.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige fået min Mercedes B200 CDI…

Jeg har lige fået min Mercedes B200 CDI tilbage fra Lasse, det ser virkelig fint ud, og de aftaler vi havde lavet er alle udført som de skulle, Lasse gav en god gennemgang af det udførte arbejde, så stort tak til Jysk vask & Bilpleje, MVH. Jørgen Kristiansen

29 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi hentede vores bil i dag tror aldrig…

Vi hentede vores bil i dag tror aldrig den har skinnede så flot ....vores lygter som før var meget matte de strålende som nye..og vores lak var blevet kedeligt.. men nu stråler den så flot ...jeg skal helt sikker besøger dem igen når vores bil skal have en forårs rengøring indvendig vil varmt anbefale jysk bilvask & pleje og ikke forglemme kanon personale 👍🏼👍🏼👍🏼

8 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Da jeg kom for at hente kunne jeg ikke…

Da jeg kom for at hente kunne jeg ikke tro mine egne øjne . Den var skinnede som en hel ny bil . Både indvendig og udvendig. Troede jeg havde fået mig en hel ny bil . Kan varmt anbefale jysk bilpleje . Du får hvad du betaler for og mere til .kanon flot service og kundepleje.v

16 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Magen til perfektionisme skal man lede…

Magen til perfektionisme skal man lede længe efter!
Fårk han er dygtig og professionel!
Vi fik coated vores nye Tesla og den står nu kniv skarpt!
Jeg glæder mig til at vaske den efter anvisningerne og de lækre produkter.
Og tak for at redde lakken efter en virkelig dårlig klargøring!

17 September 2024

Fornemt bilpleje arbejde!

Lasse og co gør et super stykke arbejde med bilpleje. Både indvendig og udvendig. Jeg synes at jeg selv er god til at få bilen til at se pæn ud indvendig - men det blegner lidt i forhold til det arbejde de gør. Det er virkelig godt. Kan varmt anbefale.

15 September 2023

Jysk bilvask og pleje

Har lige haft begge vores biler til en indvendig rengøring hos jysk bilvask og pleje, og at hente dem igen er som at hente 2 næsten nye biler 👍. Det er ikke sidste gang vi benytter jysk bilvask og pleje, sikken en service, de får mine varmeste anbefalinger 👍

29 May 2023
Rated 5 out of 5 stars

Havde spildt en cola på mit…

Havde spildt en cola på mit førersæde..Lasse kom ud til mig næste morgen og fiksede det i løbet af er kvarter👍 Rigtig god service og fair pris, ingen slinger i valsen😉 Bedste anbefalinger herfra!

28 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super godt sted at få kærlighed til sin…

Super godt sted at få kærlighed til sin bil.
Nem og overskuelig hjemmeside, og nemt at booke tid.
Rigtig god service, havde bestilt til en lille bil da jeg troede det var en lille bil, men da jeg kom ind fandt jeg ud af at det var en mellem bil, men vi fandt en god løsning.
Kan varmt anbefale det her sted, det sidste gang jeg bruger Jysk Bilvask & pleje.

3 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super flot arbejde af indvendig…

Super flot arbejde af rengøring af min bil. Lækre rene sæder og autostol.
Fornemmelse af ny bil

24 January 2023

Reply from Jysk Bilvask & Pleje

Tusind tak for dine meget pæne ord, det sætter vi ekstremt meget pris på! Tak for tilliden.

Rated 5 out of 5 stars

De gør deres arbejde super godt.

De gør deres arbejde super godt.
Gennemgang af bilen inden opstart, gode råd og vejledning efterfølgende.
Ganske fornuftige priser

2 May 2022

Reply from Jysk Bilvask & Pleje

Tusind tak Henning. Vi takker mange gange for at du værdsætter vores arbejde, service og ikke mindst at kvaliteten også matcher prisen. Vi er glade for fortsat at kunne servicere og rådgive dig.

Rated 5 out of 5 stars

Flot vask og rigtig god service

Min bil blev vasket og plejet super flot. De er meget servicemindede og til at snakke med.

16 May 2022

Reply from Jysk Bilvask & Pleje

Mange tak for din flotte anbefaling Emil. Vi er glade for at høre at du oplever at vi også lever op til vores egne forventninger til service og kvalitet.

Take a closer look