JolouiseReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Sierraden zijn van goede kwaliteit, verkleuren niet. Het pakketje was echt heel leuk verpakt, echt een cadeautje om uit te pakken. Ik had een armbandje waarvan het knoopje los liet, meteen contact o... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

De oorbellen waren sneller dan verwacht binnen en het is zeker geen miskoop! Degelijke sluiting, klikt goed vast. Prachtige kleuren, stijlvol en ik krijg geen last van mijn oren zoals bij vele andere... See more

Rated 5 out of 5 stars

De telefoon ketting was prachtig verpakt in een heel mooi doosje,boven mijn verwachting, en hij is heel mooi,ook van goede kwaliteit en een super snelle bezorging, zeker een aanrader,dikke tien.er kom... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb nu voor de derde keer besteld en het is feestelijk ingepakt, waardoor het leuk is te geven.

Company details

1. Jewelry Store

Written by the company

Jo Louise – Tijdloze en Trendy Sieraden voor Jouw Stijl Jo Louise is hét sieradenmerk voor vrouwen die houden van stijlvolle, betaalbare en duurzame accessoires. Onze collecties zijn een perfecte mix van trendy en tijdloze designs, zodat je moeiteloos kunt afwisselen en jouw look elke dag uniek blijft. Wij geloven dat sieraden meer zijn dan alleen details – ze zijn een essentieel onderdeel van je uitstraling. Daarom bieden we hoogwaardige stainless steel sieraden die niet verkleuren en bestand zijn tegen het dagelijks leven. Of je nu gaat voor een subtiele ketting, gelaagde armbanden of statement oorbellen, Jo Louise helpt je om je persoonlijke stijl te versterken. Met een sterke aanwezigheid op Instagram, TikTok en Facebook inspireren we je met de nieuwste trends, exclusieve drops en eindeloze combinaties. Ontdek Jo Louise en draag sieraden die net zo veelzijdig zijn als jij. Jo Louise – Sieraden die blijven. Stijl die spreekt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb het product nooit gekregen

Ik heb het product nooit gekregen .

24 April 2025

Reply from Jolouise

Hi Wilma. Wat een vervelend bericht. Ik zie alleen niet dat je contact hebt opgenomen, zodat ik het even kan uitzoeken. Klopt dit? Zo ja, zou je via het contactformulier even contact op willen nemen, dan zoek ik het graag voor je uit! Dank.

Rated 5 out of 5 stars

Top kwaliteit en snelle service

Sierraden zijn van goede kwaliteit, verkleuren niet.
Het pakketje was echt heel leuk verpakt, echt een cadeautje om uit te pakken. Ik had een armbandje waarvan het knoopje los liet, meteen contact opgenomen en dezelfde dag al was er een nieuwe opgestuurd. Dat is echt super service. Ik ga hier zeker vaker wat bestellen

23 April 2025

Reply from Jolouise

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de artikelen! Gelukkig kon ik snel een nieuw exemplaar opsturen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een knoopje loslaat, bedankt dat je dit liet weten. En heel erg bedankt voor je lieve review. Veel draag plezier!

Hele snelle goede bezorging

Hele snelle goede bezorging, en up to date mails. En een onwijs prachtige ketting. Bijzonder ontwerp. Ga zeker nog naar andere sieraden kijken.

18 April 2025

Reply from Jolouise

Hi, wat een lieve review, bedankt! Heel fijn om te horen dat je er blij mee bent! Veel draag plezier!

De oorbellen zijn geweldig

De oorbellen zijn geweldig! Ik ben er super blij mee.

7 April 2025

Reply from Jolouise

Wat fijn on te horen dat je er blij mee bent! Graag gedaan en veel draag plezier💖

Mooi pak

Mooi pak, past prima
Netjes ingepakt

27 March 2025

Reply from Jolouise

Goed om te horen. Veel draag plezier!

Wat een mooie sieraden

Wat een mooie sieraden , en zo netjes ook verpakt , in een mooi net doosje , ,me kleindochter is er heel blij mee , en het blijft ook zo mooi !!

22 March 2025
Unprompted review

Reply from Jolouise

Hi Corrie, wat leuk om te horen dat je kleindochter er blij mee is!! Bedankt voor je lieve woorden!

Rated 5 out of 5 stars

De bestelling was heel makkelijk… goede kwaliteit !

De bestelling was heel makkelijk geplaatst!
De levering was heel vlot.
Ik ben net terug uit Bonaire en heb mijn oorbellen iedere dag in gehad.
In de zee en in het zwembad!
Ze zien er nog als nieuw uit!
Super blij mee!
De sluiting van de oorbellen zijn ook heel fijn.
Ik ben benieuwd naar de volgende collectie !

7 February 2025

Hi Evelien, Bedankt voor je lieve review en fijn dat je er blij mee bent! <3

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring

Recent een bestelling gedaan voor mijn vrouw en die is er heel blij mee. Goeie kwaliteit en snelle bezorging. Ik kom vaker terug voor sieraden bij Jolouise !

1 March 2025

Reply from Jolouise

Hi Mehmet, bedankt voor je lieve review en leuk om te horen dat je vrouw er blij mee is!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie sieraden en uitstekende service

Super blij met de twee kettingkjes die ik besteld heb , precies zoals op de website afgebeeld en zeer tevreden over de snelle levering , ik raad deze webshop zeer zeker aan !

1 March 2025

Reply from Jolouise

Hi Anne, Bedankt voor de lieve review en fijn om te horen dat je er blij mee bent!

Snelle levering, mooie producten

Snelle levering! Mooie producten. Super blij met mn armbanden van Jo Louise!

1 February 2025

Reply from Jolouise

Fijn dat je blij bent met je sieraden! Veel draag plezier!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look