Sierraden zijn van goede kwaliteit, verkleuren niet. Het pakketje was echt heel leuk verpakt, echt een cadeautje om uit te pakken. Ik had een armbandje waarvan het knoopje los liet, meteen contact o... See more
Company replied
Company replied
Ik heb nu voor de derde keer besteld en het is feestelijk ingepakt, waardoor het leuk is te geven.
Jo Louise – Tijdloze en Trendy Sieraden voor Jouw Stijl Jo Louise is hét sieradenmerk voor vrouwen die houden van stijlvolle, betaalbare en duurzame accessoires. Onze collecties zijn een perfecte mix van trendy en tijdloze designs, zodat je moeiteloos kunt afwisselen en jouw look elke dag uniek blijft. Wij geloven dat sieraden meer zijn dan alleen details – ze zijn een essentieel onderdeel van je uitstraling. Daarom bieden we hoogwaardige stainless steel sieraden die niet verkleuren en bestand zijn tegen het dagelijks leven. Of je nu gaat voor een subtiele ketting, gelaagde armbanden of statement oorbellen, Jo Louise helpt je om je persoonlijke stijl te versterken. Met een sterke aanwezigheid op Instagram, TikTok en Facebook inspireren we je met de nieuwste trends, exclusieve drops en eindeloze combinaties. Ontdek Jo Louise en draag sieraden die net zo veelzijdig zijn als jij. Jo Louise – Sieraden die blijven. Stijl die spreekt.
Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik heb onlangs een aantal sieraden besteld bij Jo Louise en ik ben oprecht onder de indruk. Het is vaak lastig om sieraden te vinden die zowel betaalbaar als van goede kwaliteit zijn, maar deze stukken hebben mijn verwachtingen overtroffen.
De sieraden voelen stevig aan en blijven perfect, zelfs bij dagelijks dragen. Ik vind het geweldig dat ze waterbestendig zijn, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over verkleuring. Mijn bestelling werd snel bezorgd en de verpakking was een erg leuke en persoonlijke toevoeging. Ik kom zeker terug voor meer.
makkelijk bestellen snelle levering,persoonlijk berichtje erbij 😉
Hele mooie sieraden, prachtige kleuren. Snel bezorgd. Echt een aanrader
De armbandjes zijn prachtig en ik draag ze dagelijks, ook onder de douche en ze blij en hun schitterende kleuren behouden
Wat toch ontzettend leuk om post te mogen ontvangen van jullie en dan ook nog wel op ons vakantie bestemming 😉 dank jullie wel en niet te vergeten, wat leuk verpakt 😃🤩
De oorbellen waren sneller dan verwacht binnen en het is zeker geen miskoop! Degelijke sluiting, klikt goed vast. Prachtige kleuren, stijlvol en ik krijg geen last van mijn oren zoals bij vele andere niet echt gouden oorbellen.
Het juweel is prachtig gemaakt, heel mooi , net wat mijn zomerlook nodig had! Supermooi en verzorgd ingepakt en snel verzonden !
Hele goede service! Was een armbandje kapot gegaan en heb gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen
De telefoon ketting was prachtig verpakt in een heel mooi doosje,boven mijn verwachting, en hij is heel mooi,ook van goede kwaliteit en een super snelle bezorging, zeker een aanrader,dikke tien.er komt zeker een volgende keer.
Mooie sieraden, prijs/kwaliteit.
Super netjes en mooi verpakt.
Snelle verzending
Ik ben er helemaal blij mee 😀
Hele snelle levering enzo leuk en persoonlijk ingepakt, heel erg leuk, kadootje voor mezelf
Alles was geweldig.
De snelheid, de prijs/kwaliteit verhouding. De presentatie vanuit het doosje was ook hartverwarmend.
Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Learn more about other kinds of reviews.