Vanaf het eerste moment voelde het traject bij Ikstopwel heel professioneel en fijn aan. De webinars van Marcel Borst zijn ontzettend duidelijk, helder en inspirerend. Hij weet de juiste snaar te rak... See more
Company replied
De opbouw van de dagelijkse sessies deed mijn motivering enkel groeien. Zeer duidelijke woordkeuze en vergelijkingen die Marcel trok. Zeker een aanrader om zonder hulpmiddel te stoppen met roken. V... See more
Company replied
Ik vond het spannend (om niet te zeggen doodeng) om op deze manier en zonder nicotinevervangers te stoppen met roken. Alles precies gedaan volgens de duidelijke instructies en voila... bijna 3 weken o... See more
Company replied
Programma zit goed in elkaar. Logische opbouw. En het belangrijkste, nooit verwacht, maar ik ben verrassend redelijk gemakkelijk gestopt met roken. Iets meer persoonlijk contact had wel fijn geweest.... See more
Company replied
Ikstopwel.nl helpt rokers in één keer van hun rookgedrag af. Dat kan door die beroemde knop van de rookgewoonte, van het onbewust aangeleerde rookgedrag uit te schakelen. Ikstopwel.nl helpt je die knop te vinden én om te zetten. Zodat je geen enkele gedachte en behoefte meer hebt aan een roken, een sigaret of een vape. Vele duizenden rokers zijn je al voorgegaan met deze krachtige methode. Marcel Borst is als gecertificeerd hypnotherapeut volledig gespecialiseerd in stoppen met roken door de inzet van onbewuste verandertechnieken zoals hypnotherapie, NLP en visualisaties. Hij heeft in de afgelopen jaren een krachtig online programma ontwikkeld, het 4-3-2-1 systeem. Hiermee ben je binnen 14 dagen een niet-roker: Je hebt dan geen gedachte en geen behoefte meer aan roken. Na afloop van het programma is het mogelijk om nog 6 weken lang dagelijks nazorg te krijgen, waardoor de niet-roker die je dan al bent, steeds krachtiger zal zijn. Dit uitzonderlijke programma helpt je van de sigaret af, maar ook van de sigaar, pijp, e-sigaret, vape of joint. Jouw volledige onbewust aangeleerde rookgedrag wordt uitgeschakeld. Mocht je liever eerst nog wat meer informatie willen hebben, dan kun je het gratis webinar volgen dat Marcel regelmatig geeft. Meer informatie hierover vind je op zijn website.
van der Palmkade 32, 1051 RE, Amsterdam, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ga vandaag module 8 doen. Nog als roker. Ik heb er vertrouwen in omdat ik voel dat de knop aan het omgaan is en me dit gaat lukken.
Mijn start na het webbinnar had wat hobbels oa ict gerelateerd wat jammer is omdat het frustratie/stress opleverde. Maar ik heb vol gehouden en met een frisse (wat latere) start begonnen aan de 1234 methode.
Hier, hoe mijn iets wat twijfel toch in enthousiasme omging:
Uit nieuwsgierigheid de webbinar gevolgd. Ik herkende veel van andere stop methodes die ik gevold heb. Wat ik heel goed vind is dat deze methode veel uitleg geeft en echt in je brein gaat zitten waar het monster ook zit.
Ik moest even wennen aan de manier waarop Marcel praat en uitlegt. Maar de woorden die hij gebruikt zijn kloppend en als je blijft luisteren naar zijn filmpjes merk je dat je er in mee genomen word. Zoals hij uitlegt wat hypnose is, dat als je (als ik het nog goed zeg) in een concentratie zit je al een vorm van (zelf)hypnose zit.
Ik was eerst wat huiverig of dit niet alleen geld binnen harken zou zijn. Echter toch besloten (mede door trust pilot) me motivatie om te zetten in daden. Ik was al snel overtuigd dat dit goed in elkaar is gezet. Ik ben dan ook heel benieuwd na module 9 en 10 die pas na module 8 open gezet worden. Ik weet zeker dat dit de genade klap gaat geven aan het monster en ik een niet-roker ben.
Pakt dit anders uit is het fijn om te weten dat er een mogelijkheid is om de methode nogmaals te doen. Uit ervaring van een andere methode weet ik dat je dan meer hoort en het dan nog krachtiger word. Die methode was ook goed maar voor mijn te kort en de diep gang op andere vlakken was te sumier of niet aanwezig waardoor het me niet gelukt is een niet-roker te zijn. Met deze methode is die diepgang er wel en word er geregeld met als doel herhaalt. Dit vind het monster niet fijn waarmee je het monster kan verzwakken en verwijderen uit je brein.
Mijn doel:
Deze maand zal ik een niet-roker zijn.

Reply from Ikstopwel.nl
Ik moest stoppen met roken. Mijn vraag was: Hoe doe ik dat. Makkelijker gezegd dan gedaan. Dankzij Marcel Borst met zijn stoppen met roken programma ,Ik stop wel, ben ik nu al een jaar een niet roker.Dan je wel Marcel.

Reply from Ikstopwel.nl
Het programma was een echte eyeopener, na 50 jaar roken nu een niet roker. Zonder veel problemen. Met dank aan de handvatten,tips en tricks van Marcel

Reply from Ikstopwel.nl
Vorig jaar april de online cursus van Marcel gedaan
Nu alweer 1 jaar verder als niet roker!
Eigenlijk ontzettend meegevallen.
De cursus heeft me bepaalde inzichten gegeven en toen ik die eenmaal zag was het vrij helder. Roken is gewoon een gewoonte!
Dank jewel Marcel!

Reply from Ikstopwel.nl
Sinds begin augustus 2023 een niet-roker, na naar volle tevredenheid de training van Marcel Borst te hebben gevolgd. Met veel info die je ook rationeel zelf al weet, maar de combinatie van de informatie, én de geleide meditaties, zorgde er bij mij voor dat ik geen behoefte meer aan een sigaret heb gehad. Heerlijk!

Reply from Ikstopwel.nl
wanneer je stap voor stap de suggesties volgt stopt iedereen met roken. het is bizar eenvoudig, helder & duidelijk allemaal. ook wanneer je moeite krijgt na een aantal weken weet Marcel je wel weer met een aantal zinnen op het goede spoor te zetten. had ik dit maar eerder geweten....

Reply from Ikstopwel.nl
Marcel ik wil je bedanken voor je hulp om van mij een niet-roker te maken en het is gelukt!!!!!!! Mijn omgeving had er geen vertrouwen meer in omdat ik al zoveel pogingen had gedaan, maar ikzelf had er na het zien van het webinar alle vertrouwen in dat het me dit keer zou lukken. Al 46 jaar was ik een roker (ik rookte altijd en overal). Ik schreef me in en heb precies gedaan wat er van me gevraagd werd en heel eerlijk het viel me heel erg mee om m’n laatste sigaret te roken. Ik ben er vandaag 6 weken af en ben je dan ook eeuwig dankbaar!!!

Reply from Ikstopwel.nl
Het goede van deze methode is dat ik nu 1 jaar ben gestopt wat ik niet voor mogelijk had gehouden maar toch gelukt!

Reply from Ikstopwel.nl
Ik was de hoop verloren om te stoppen met roken. Sceptisch begonnen aan de cursus. Maar echt niet te geloven... nu ruim een jaar moeiteloos gestopt met roken. Mijn omgeving kon het niet geloven dat ik zo gemakkelijk gestopt ben met roken!!
Dank je wel Marcel, ik ben je voor eeuwig dankbaar!!

Reply from Ikstopwel.nl
Het programma van Marcel is fantastisch. Ik ben na 22 jaar fanatiek roken met redelijk gemak gestopt met Marcels online programma en ben sindsdien fitter, relaxter, vrolijker, gezonder en zorgelozer. Gewoon goed en eerlijke vent die zegt waar het op staat en je de ogen opent.

Reply from Ikstopwel.nl
Sinds 28 dec 2023 gestopt met behulp van het programma, en nog steeds rookvrij (na meer dan 50 jaar stevige roker te zijn geweest). Soms best moeilijk omdat ik de rookmomentjes mis (waardoor echt sombere buien soms), wordt nu wel beter. ECHT de neiging om een sigaret op te steken heb ik niet meer gehad.
Nazorg is TOP. Door de besloten facebook pagina en de mogelijkheid persoonlijk contact op te nemen met Marcel Borst.

Reply from Ikstopwel.nl
Eerst was ik sceptisch, zelfs tijdens de eerste modules ook nog..
Inmiddels 51 dagen een niet-roker, en wauw wat ben ik blij! M’n gezondheid, het voorbeeld dat ik gaaf aan m’n kinderen, ik stink niet meer, het geld dat ik bespaar! Alleen maar voordelen! Zelfs met een feestje (en een borrel) niks geen moeite! Ik rook nooit meer, beste keus ooit!

Reply from Ikstopwel.nl
Na 31 jaar eindelijk gestopt met roken!
Ik ben een niet roker!
Ik ben Marcel Borst eeuwig dankbaar.
Na veel stop pogingen gaat het nu zo makkelijk met hulp van de online cursus ikstopwel.nl
Geen behoefte meer aan die rot sigaret!
Mirjam Keiman

Reply from Ikstopwel.nl
Na jaren roken eindelijk gestopt, echt ik kan het nog steeds niet geloven en begrijpen maar de behoefte is inderdaad helemaal weg!! Ik had alles al geprobeerd niks hielp, zo raar maar waar, het kan echt, geloofde er niet in maar super blij dat ik dit gedaan heb, nu jullie nog.🙏🙏

Reply from Ikstopwel.nl
Ik nu meer dan 1 jaar gestopt en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo makkelijk gestopt ben. Het advies doe het!! Het werkt echt!!

Reply from Ikstopwel.nl
Ik ben nog elke dag blij dat ik met de methode van Marcel al ruim een jaar een niet-roker ben.

Reply from Ikstopwel.nl
Wist niet dat het zo makkelijk kon zijn! Raad het iedereen aan!

Reply from Ikstopwel.nl
Voor mij de beste methode om te stoppen met roken!
Nu 6 weken een trotse niet-roker💪🏻
En ik weet zeker dat ik door de methode van Marcel nooit weer ga roken!!
Bedankt Marcel, op naar heel veel jaren goede gezondheid zonder die regerende peuk!
Groet,
Anja

Reply from Ikstopwel.nl
De cursus was het dubbel en dwars waard. Alles gevolgd zoals aangegeven en inmiddels al een jaar gestopt met roken!! Zonder veel moeite, het was meer gewenning. Super blij en trots om een niet roker te zijn! De kosten aan de cursus al meerdere keren terug verdiend door niet meer te roken. Aanrader voor iedereen. Mvg Femke

Heel
Goed en duidelijk programma met veel inzichten.
Het werkt ,