Vanaf het eerste moment voelde het traject bij Ikstopwel heel professioneel en fijn aan. De webinars van Marcel Borst zijn ontzettend duidelijk, helder en inspirerend. Hij weet de juiste snaar te rak... See more
Company replied
De opbouw van de dagelijkse sessies deed mijn motivering enkel groeien. Zeer duidelijke woordkeuze en vergelijkingen die Marcel trok. Zeker een aanrader om zonder hulpmiddel te stoppen met roken. V... See more
Company replied
Ik vond het spannend (om niet te zeggen doodeng) om op deze manier en zonder nicotinevervangers te stoppen met roken. Alles precies gedaan volgens de duidelijke instructies en voila... bijna 3 weken o... See more
Company replied
Ikstopwel.nl helpt rokers in één keer van hun rookgedrag af. Dat kan door die beroemde knop van de rookgewoonte, van het onbewust aangeleerde rookgedrag uit te schakelen. Ikstopwel.nl helpt je die knop te vinden én om te zetten. Zodat je geen enkele gedachte en behoefte meer hebt aan een roken, een sigaret of een vape. Vele duizenden rokers zijn je al voorgegaan met deze krachtige methode. Marcel Borst is als gecertificeerd hypnotherapeut volledig gespecialiseerd in stoppen met roken door de inzet van onbewuste verandertechnieken zoals hypnotherapie, NLP en visualisaties. Hij heeft in de afgelopen jaren een krachtig online programma ontwikkeld, het 4-3-2-1 systeem. Hiermee ben je binnen 14 dagen een niet-roker: Je hebt dan geen gedachte en geen behoefte meer aan roken. Na afloop van het programma is het mogelijk om nog 6 weken lang dagelijks nazorg te krijgen, waardoor de niet-roker die je dan al bent, steeds krachtiger zal zijn. Dit uitzonderlijke programma helpt je van de sigaret af, maar ook van de sigaar, pijp, e-sigaret, vape of joint. Jouw volledige onbewust aangeleerde rookgedrag wordt uitgeschakeld. Mocht je liever eerst nog wat meer informatie willen hebben, dan kun je het gratis webinar volgen dat Marcel regelmatig geeft. Meer informatie hierover vind je op zijn website.
van der Palmkade 32, 1051 RE, Amsterdam, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dit is het beste progamma wat ik heb gevolgd en ik heb er wat gedaan om te stoppen met roken en het is gelukt dankzij marcel

Reply from Ikstopwel.nl
Ik ben nu gewoon een niet roker en heb er ook geen zucht naar. Al een jaar helemaal clean ;-) zo dat scheelt een hoop lucht en money ;-)

Reply from Ikstopwel.nl
Marcel Borst geeft je kracht, zelfvertrouwen via een plezierig programma om te stoppen met roken . Het is mij gelukt, ik ben op 9 maart 2025 een jaar een-niet-roker

Reply from Ikstopwel.nl
Top cursus. Ben nu een maand gestopt en gaat redelijk makkelijk. Oude gewoontes afleren en dan komt het gewoon helemaal goed! En zoals marcel zegt, die ene sigaret bestaat niet!

Reply from Ikstopwel.nl
Contact blijven houden en altijd een reactie op mijn mailtjes.

Reply from Ikstopwel.nl
Toen ik de cursus begon was ik ook in de veronderstelling dat het niet zo eenvoudig was, maar Marcel had het daar wel over. Ik ben laat begonnen door diversen omstandigheden met ziekte van mijn vrouw maar dat is toch nog op tijd goed gekomen. Heb al zijn filmpjes en hypnose filmpjes goed beluisterd, was echt onder de indruk hoe het op mij over kwam. Het was inderdaad heel eenvoudig voor mij, vooral de hypnose filmpjes deden mij veel goeds. Kan nu met een gerust hart zeggen "Ik ben een niet roker", dankzij Marcel die mij daarmee geholpen heeft, zelf mijn vrouw die nog rookte is ook gestopt met wat ze gelezen heeft. De pdf bestanden afgedrukt en in een boekwerk gedaan, en aan mijn vrouw gegevenen. Samen heb ik met haar de hypnose filmpjes gedaan.
Dank je Marcel "wij zijn beide nu niet rokers". Kan het iedereen aanraden.

Reply from Ikstopwel.nl
Vandaag ben ik al 6 weken een NIET Roker!
Super trots op mijzelf en heel blij dat ik het programma van Marcel online tegenkwam.
Vanaf dag 1 heb ik die rot sigaret niet gemist en ben ik verbaasd/verrast over hoe makkelijk het is gegaan. Daarom raad ik dit ook iedereen die wil stoppen aan! Ik heb ruim 30 jaar gerookt en ben nu een NIET Roker!

Reply from Ikstopwel.nl
Programma zit goed in elkaar. Logische opbouw. En het belangrijkste, nooit verwacht, maar ik ben verrassend redelijk gemakkelijk gestopt met roken. Iets meer persoonlijk contact had wel fijn geweest. Al is het maar 1 mailtje, telefoontje of videocall. Desalniettemin wel altijd het gevoel gehad dat alle stof speciaal voor mij gemaakt is en aan mij gericht was.

Reply from Ikstopwel.nl
Dit is het programma, of moet ik zeggen de cursus, die mij geholpen heeft om te stoppen met roken!!!
Na 55 jaar stoppen met een domme gewoonte is geen gemakkelijke stap zou je zeggen. Met dit programma is het mij gelukt en ik rook nu al meer dan een jaar niet.
Natuurlijk zijn er van die gekke momenten dat ik mijzelf moet zeggen dat ik niet rook en al een jaar niet rook want dan kom ik in een situatie waarin het 'gewoontedier' in mij even overneemt. Maar dat is maar een korte gedachten of een seconde dan is het weer over en ik steek natuurlijk niet op.
Kortom, ik beveel het programma Ikstopwel.nl zeer zeker aan bij iedereen.

Reply from Ikstopwel.nl
Met deze begeleiding kom je er achter dat stoppen met roken echt makkelijk is. Het is namelijk zoals Marcel zegt echt een gewoonte! In 2 weken cursus aan de hand genomen worden alvorens op vakantie te gaan en zodoende uit je dagdagelijkse flow te komen. Natuurlijk moeilijke momenten gehad. De kunst om juist dan iets anders gaan doen.
Gr Berry

Reply from Ikstopwel.nl
Een goede uitleg, de boodschap wordt op veel verschillende manieren herhaald. Zo komt de informatie op veel verschillende niveaus binnen! Goed opgebouwd en overnagedacht.
Ook de nazorg is fantastisch. Het helpt je om bij de les te blijven, door te gaan! Ook op de dagen dat je het moeilijk hebt.

Reply from Ikstopwel.nl
De kracht van niet roken is een prachtige ervaring van je eigen zijn met het Ik stop wel boek en het hypnose programma van Marcel Borst. Een kleine moeite een groot resultaat, ik ben een levenslange fan en weet nu dat het een eenvoudige weg is, gewoon doen het geeft een verlichting en is een opluchting voor de rest van je bestaan

Reply from Ikstopwel.nl
Dank zij jullie heb ik een probleem dat ik altijd voor mij uit schoof in één keer kunnen oplossen. Ik rookte al 40 jaar (+/-5 sigaretten per dag), maar stoppen leek mij een onmogelijke opgave. Ik begrijp het nog steeds niet, 5 dagen na het begin van de cursus ben ik gestopt met roken. We zijn nu 2 maanden verder. Ik heb nooit meer gerookt. Ik heb wel nog vaak moeilijke momenten van craving maar ik weiger hieraan toe te geven. De voordelen als niet-roker zijn veel groter dan het gemis van de laatste sigaret voor het slapengaan. Thanks aan jullie en aan mezelf!!

Reply from Ikstopwel.nl
Op de 3e dag van het programma gestopt met roken. Nu al meer dan een jaar gestopt samen met mijn man. We hebben totaal geen moeite gehad met het stoppen en ook geen drang gehad om ooit nog één sigaret op te steken.
Ik raad het iedereen aan die wilt stoppen met roken! Kleine investering met een groot resultaat. Je bent het waard!

Reply from Ikstopwel.nl
Onvoorstelbaar Marcel! Bijna 1,5 jaar later en ik ben nog steeds een niet-roker. Nergens last van dat ik ben gestopt. Had ik de online cursus maar eerder ontdekt. 300 euro is niks voor wat je ervoor terugkrijgt.

Reply from Ikstopwel.nl
Na heel veel pogingen nu eindelijk succes en al meer dan een jaar een niet roker!! Het werkt als een duw in de rug en daardoor maakt het het makkelijker de weg naar stoppen met roken te maken.
Mijn dam in mijn hoofd zorgt er voor om niet meer te roken. Dankjewel Marcel

Reply from Ikstopwel.nl
Ik ben nu ruim een jaar rookvrij. Na 50 jaar gestopt, ik voel me goed. Heel fijn!

Reply from Ikstopwel.nl
Na bijna 50 jaar en de laatste jaren een pakkie shag per dag programma gevolgd en de laatste uitgemaakt…..nu ruim een jaar later voel ik me geweldig en blij dat ik het gedaan heb.

Reply from Ikstopwel.nl
Ongelofelijk, dankzij ikstopwel.nl gelukt. Trots opmijzelf en dankbaar voor de coaching. Al jaren lang een niet roker na dik 40 jaar gerookt te hebben. Ik ging er sceptisch in omdat ik al zoveel geprobeerd had. Nu 4 jaar geen roker.

Reply from Ikstopwel.nl
Heb het programma met grote interesse gevolgd. Oke, je moet er voor openstaan , maar eens je mee bent en de modules nauwgezet volgt en de instructies uitvoert helpt het echt ! Na 27 jaar 30 sigaretten per dag ben ik al 17 dagen een niet roker en heb er ook geen zin meer in ! Aanrader !