Hjertegaver Reviews 227

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage før min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, nemt og lige til. Selv et lille kort med vejledning om at passer varen ikke til det forventede så ingen panik det sendes blot retur. Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer 😊

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition, og professionelt arbejde. Ved små justeringer på produktet bliver der hurtigt fulgt op, så ens design-selv-produkt bliver lige, som det skal være.

Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre... See more

1. Gift Shop
  2. Hobby Store

Written by the company

Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super behagelig og tale med

Super behagelig og tale med, hurtig respons på mail og hurtig levering.
Kan varmt anbefales.

14 February 2026

Reply from Hjertegaver

Tusind tak for den positive omtale af din købsoplevelse hos os - det betyder meget for os at få sådan en melding.

Super flot produktet

Super flot produktet. Hurtig levering.

8 February 2026

Reply from Hjertegaver

Tusind tak for den flotte anmeldelse og mange tak for alle stjernerne.

Super oplevelse

Super fint arbejde og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

25 January 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for anmeldelsen og stjernerne - dejligt at høre at vores service har været i orden.

God oplevelse

Så stilfuldt og perfekt pakket. God leveringstid og gode varer. Ikke sidste gang jeg får herfra ❤️

1 February 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for de venlige ord og ikke mindst stjernerne - dejlig at høre at din købsoplevelse har været i orden. Tak for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Fint udført

Fint udført
Hurtig betjening.

26 January 2026

Reply from Hjertegaver

Tak for den fine anmeldelse og ikke mindst stjernerne.

Hurtig

Hurtig, sød og god service tak

19 January 2026

Rigtig fine produkter og hurtig levering

Rigtig fine produkter og hurtig levering

7 January 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for anmeldelsen og stjernerne - dejligt at vores produkter er OK og at du har været tilfreds med leveringstiden.

Fantastisk service.

Fantastisk service.

Får hjælp til bestilling, selvom kl. er over 22.
Får bestilt, og kan nærmest hente dagen efter.

Kvaliteten af plakat er helt perfekt.

Der er ikke noget at sætte en finger på her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14 January 2026

Reply from Hjertegaver

Tak for de venlige ord og stjernerne - dejligt at du har været tilfreds med håndteringen og ikke mindst den leverede plakat.

Rated 4 out of 5 stars

Som forventet

Blusen var til min søn og han er tilfreds. Tak

7 January 2026

Reply from Hjertegaver

Tak for anmeldelsen og at du tog dig tid til at skrive omkring oplevelsen. Godt at høre at din søn er tilfreds med t-shirten.

Fantastisk!

Så flot et smykke vi har fået! Min datter er meget glad for den.
Der var lidt bøvl med betalingen og udsolgte smykker vi ønskede, men vi fandt en løsning og fik simpelthen den bedste og hurtigste service. Kun rosende ord herfra.
Det er helt klart ikke sidste gang vi handler her 🌸

14 January 2026

Reply from Hjertegaver

Tusind tak for de venlige ord. Glad for at vi fandt frem til en løsning, nu da ikke nogle af smykkerne var udsolgte og ikke var blevet opdateret på hjemmesiden (min fejl). Dejligt at få sådan en tilkendegivelse - det varmer.

Lynhurtigt.

Manglede et par personlige gaver, henvendte mig til hjertegaver og et par timer efter lå alt klar til afhentning, fantastisk service! De bedste anbefalinger herfra.

18 December 2025

Reply from Hjertegaver

Rigtig mange tak for de venlige ord og stjernerne - meget glad for at vi kunne hjælpe.

Kan kun anbefale hjertegaver ❤️

Kan kun anbefale hjertegaver ❤️
De var så fine de ting jeg havde bestilt.
Dog manglede der en ting som jeg ikke kan nævne da det er en julegave. Var i kontakt med Kaj, som var meget ked af det og meget empatisk og medfølende.
Jeg har i dag modtaget det der manglede og mere til. Tak Kaj den er perfekt. ❤️
Så kun positivt herfra og ét sted jeg vil handle igen.

16 December 2025

Reply from Hjertegaver

Tak for de smukke ord. Ja - jeg indrømmer gerne at jeg var meget bevæget af historien bag julegaven - det er en meget smuk tanke og fortælleing der binder det hele sammen. Tak for at være en lille bitte del af det - det giver mig så meget mening med det vi laver. TAK Heidi for at du havde tid til at skrive disse ord.

Kan klart anbefale Hjertegaver

Kan klart anbefale Hjertegaver. Super god service og super hurtig levering.

30 November 2025

Reply from Hjertegaver

Tak for de venlige ord og ikke mindst stjernerne. Glad for at høre at vores service har været OK.

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering, smukt arbejde

30 October 2025

Reply from Hjertegaver

Tak for den fine anmeldelse og stjernerne.

de bedste hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte nogen personlige julekugler med foto i😜De gjorde stor lykke hos modtagerne ❤️❤️En flot måde at mindes på.

30 October 2025

Reply from Hjertegaver

Tak for de venlig ord og ikke mindst stjernerne. Så godt at høre at din personlige gave blev vel modtaget.

Flotte vare

Flotte vare
hurtig forsendelse

2 November 2025

Reply from Hjertegaver

Mange tak for den flotte tilbagemelding og ikke mindst stjernerne.

Rated 5 out of 5 stars

Sendte efter bestilling 2 billeder af…

Sendte efter bestilling 2 billeder af samme ting, så man visuelt kunne se hvilke man kunne lide samt meget hurtig levering.

28 October 2025

Reply from Hjertegaver

Mange tak for din tilbagemelding og stjernerne - dem er vi glade for at modtage.

Take a closer look