Company replied
Hurtig levering, nemt og lige til. Selv et lille kort med vejledning om at passer varen ikke til det forventede så ingen panik det sendes blot retur. Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer 😊
Company replied
Hurtig ekspedition, og professionelt arbejde. Ved små justeringer på produktet bliver der hurtigt fulgt op, så ens design-selv-produkt bliver lige, som det skal være.
Company replied
Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.
Spurvevej 3, 9575, Terndrup, Denmark
Hurtig levering, nemt og lige til.
Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer 😊

Reply from Hjertegaver
Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage før min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med telefontid), som noterede rettelsen med det samme. Allerede dagen efter var min pakke på vej. Super service, virkelig venlig service via telefonen, og et produkt som lever fuldt op til forventningen. Ikke sidste gang jeg handler hos hjertehaver.dk

Reply from Hjertegaver
Fik god service og hurtig levering, og et fint produkt! Kan kun være tilfreds!

Reply from Hjertegaver
Nem at navigere på hjemmesiden, hurtig afsendelse og modtagelse. Super fint produkt.

Reply from Hjertegaver
Det recept fint man først for et forslag og så kan man ændre på det.
God service og hurtig levering

Reply from Hjertegaver
Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre om de kunne nå at lave billedcollagen. Jeg fik svar på mail indenfor få timer og orden blev godkendt og sat i gang med det samme, så nu sidder jeg her i god tid og har modtaget den fineste gave med posten i dag. Tusind tak for verdens bedste kundeservice og et rigtig flot produkt. Det blir ikke sidste gange jeg handler hos jer🥳

Reply from Hjertegaver
Super god kommunikation, hurtig levering og rigtig fin lampe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Hjertegaver
Den bedste kundeservice jeg har oplevet. Jeg ville bestille en vare der desværre blev meldt udsolgt. Efter en mail til dem gik der ikke lang tid inden der kom en besked om at varen lige var lagt ind i systemet og jeg kunne bestille den. Efter meget få dage var min pakke ankommet og taget i brug. Vil absolut bestille hos Hjertegaver.dk igen

Reply from Hjertegaver
Fantastisk service og kommunikation. Varmeste anbefalinger herfra

Reply from Hjertegaver
Jeg afhentede smykket selv og blev behandlet med dyb respekt.

Reply from Hjertegaver
Bestilte de smukkeste glas med gravering - super hurtig og fantastik service.

Reply from Hjertegaver
Hurtig forsendelse. Ok kvalitet uden at være prangende. Pris ok. God kontakt da vi havde brug for eftersendelse af faktura

Hurtig forsendelse.
Venlig,personlig betjening
Virkelig flot kort jeg fik