2.4

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Usaklig bortforklaring av negativ anmeldelse.

Dette er min andre anmeldelse av hemmetshjarta.no. Den første gjaldt ulovlige kjøpsbetingelser. Denne går på butikkens svar og sammenblanding av forhold.

Jeg har aldri hevdet at jeg har vært kunde. Jeg påpekte ulovlige vilkår på nettsiden, helt i tråd med Trustpilots retningslinjer. At eier trekker inn min kones kjøp for å fremstille anmeldelsen som hat(!) og hevn, er en avledningsmanøver for å unngå å svare på kritikken. Min kones kjøp er en egen prosess, men her korrigeres likevel: Butikken framstiller den som en reklamasjon der de har gått ut over sin plikt, mens det i virkeligheten var en angrerett-retur der hun måtte purre for å få det hun hadde krav på.

Eier lister opp lovbestemmelser uten å kommentere de konkrete påstandene om at han går ut over bestemmelsene. Butikken har fjernet bestemmelsen “Angrerett og åpent kjøp gjelder ikke røde priser”, jf. mitt punkt 1. En erkjennelse av at kritikken er riktig, som eier har unnlatt å kommentere i svaret.

De andre punktene er like gyldige som punkt 1, og står ved lag. Jeg trekker dem ikke tilbake og jeg ber ikke om unnskyldning.

27 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Returen vi sendte til Sverige ble ikke…

Returen vi sendte til Sverige ble ikke hentet ut av dem. Da ble den tilbakesendt oss igjen. Nå er returen tilbake på det lokale postkontoret. Har vært i kontakt med Klarna. Anbefaler de og kanselere avtalen de har med dette elendige firma.

21 November 2024

Hei Anbjørg og Stig Rune
Når dere ønsker å benytte dere av deres angrerett så gjelder Norsk Angrerettlov, og den samme loven gjelder i ALLE land innenfor EU/EÖS, dvs. at i alle disse landene så praktiseres samme angrerettlov som er at 14 dager etter du har mottatt din vare så kan du melde til selger at du ønsker å benytte deg av din angrerett, da har du nye 14 dager på deg til å returnere varen til selgeren for egen kostand og risiko.
Denne loven er laget med tanke på at det å handle online skal oppleves på lik linje som om man handler i en fysisk butikk, angrer du et kjøp i en fysisk butikk så er det du som kunde som skal frakte varen tilbake til butikken på egen kostnad og risiko, uansett hvor butikken ligger i forhold til hvor du bor.
Når en pakke sendes fra Norge til hvilket som helst land, men i dette tilfellet Sverige så må alle pakker fortolles, pakken skal eksport deklareres ut av Norge og import deklareres inn i Sverige. Deres pakke ble stoppet på et tollager i Sverige som ligger 22 mil fra vårt lager, der ble den liggende til den gikk i retur til avsenderen som er dere. Er ikke pakken korrekt sendt så vil den av en eller annen årsak ikke gå igjennom tollen. Og det er ikke mottakeren sitt problem, det er avsenderen sitt ansvar at pakken kommer helt fram til mottakeren.
Alt dette er dere blitt forklart skriftlig.
Det er vel helt urimelig når vi sender en pakke til en kunde hvor som helst nedover Europa og pakken hadde kommet på avveie til et helt feil land eller by, så har vi henvist problemet til mottakeren. Dette får mottakeren løse for vi har sendt pakken til rett adresse så da har vi gjort vårt. Og samtidig hengt ut kunden i offentlige rom som om at det er mottakeren som er idioten.
Det jeg har problemer med å se deres moralske kompass i denne casen. Dere er 2 godt voksne mennesker som klarer i felles samtale å komme fram til at det er vårt ansvar som mottaker at dere skal klarer å sende en pakke fra Norge til Sverige korrekt, og selv om jeg var så dumsnill at jeg krediterte dere alle deres kostnader med returfrakten, så klarer dere å registrere 2 anmelderes her på Trustpilot + anmeld casen hos Klarna som selvfølgelig ble avist av Klarna. Klarna forholder seg til angrerettloven, og igjen…. det er dere som avsender som skal bære kostnaden og risikoen når man benytter sin angrerett.
Men hele casen er printet ut og henger nå på vår vegg som heter WALL OF SHAME, og vil bli påminne hvor galt ting kan bli selv om vi behandler kunden langt utenfor våre forpliktelser.

Rated 3 out of 5 stars

Blandede følelser

Positivt:
- Stort utvalg av fine varer
- Ingen ekstra avgifter
- Varene jeg fikk var godt pakket og utrolig fine

Negativt:
- Frakten tok LANG tid. Regnet med forsinkelse pga. bestillingsvare, men tok nesten 3 uker selv etter pakken var sendt.
- Man har kun én uke på å hente ut pakken før den går i retur, og butikken tar hele 800,- kr for uavhentet pakke. Man får ikke mulighet til å forlenge hentefrist, noe som er en stor ulempe da ting kan komme i veien for at man får hentet pakken før fristen noen ganger.

I alt: Vet ikke om jeg kommer til å handle her igjen. Syntes frakten tok for lang tid og utrolig dårlig at man kun har 1 uke på seg før pakken går i retur med 800,- kr i avgift. Det gode utvalget og fine varene gjør at jeg muligens vil handle der igjen men kommer ikke til å bli en butikk jeg handler ofte fra.

25 February 2024

Reply from Hemmetshjarta

Her må jeg bare beklage hvis det har tatt hele 3 uker etter vi har sendt pakken, dette er ikke noe vi opplever ofte. Det som kan skje på svensk side er at hvis en av pallene med pakker kommer på avveie eller blir forsinket på sin reise fra vårt lager til fortollingen i Göteborg så må de andre pallene vente på toll lageret for at de samlet skal sendes over til Norge.

Når det kommer til disse 7 dagene så er det en ting som Bring har endret sin praksis i Norge og Danmark. De endret liggetiden på utleveringsstedet fra 14 til 7 dager, og det er en endring vi ikke setter pris på, men lite vi kan gjøre noe med. Men ifølge Bring så skal det være enkelt å forlenge denne liggetiden til 14 dager i Appen deres. Eller hvis ønskelig å få pakken levert på døren hjemme for et tillegg som mottakeren betaler.

Når det kommer til disse 800.- for uavhentet pakke. Dette er alltid kjedelig når vi opplever at pakker går i retur som ikke uthentet. Det som skjer, er at transportøren tar først en avgift for å endre transportoppdraget til «retur ikke uthentet». Som avsender så blir vi belastet denne avgiften + vi blir belastet returfrakten.
Siden alle våre fraktavtaler med transportørene er basert på et volum som sendes fra vårt sentrallager i Sverige så blir avtalen vår når det kommer til returer over hele Europa ikke basert på volum, det blir basert på samme prisnivå som en privat person ville betale, i tillegg så kommer kostandene på fortollingen fra Norge tilbake til Sverige. Her må vi betale for en singel fortolling for en pakke og det blir dessverre en dyr kostnad, i forhold til at når vi fortoller pakker inn til Norge så ligger mange pakker på paller og alle disse pakkene blir samfortollet som en sending. Da blir den kostnaden fordelt på mange pakker. Og derfor har vi i dag bare 99.- i frakt uansett størrelse på ordren.
Når man legger sammen alle disse kostnaden vi blir belastet med så hender det litt for ofte at disse 800.- ikke dekke våre kostnader når det kommer til at en pakke ikke blir uthentet i Norge. Men vi har en forståelse for at det lett blir en frustrasjon hos mottakeren. Men man skal ikke legge skjul på at når Bring endre liggetiden fra 14 til 7 dager så sparer de penger ved at de betaler litt mindre leietid hos utleveringsstedet + at de har skapt en inntjening på at flere pakker går i retur som ikke uthentet.

Vi takker for at du liker vårt vareutvalg, og vareutvalget vårt har ekspandert så voldsomt at vi måtte fordele utvalget til 2 andre butikker som heter lager-66.no og maison1855.no. Og det er planer for at vår nisjebutikk for den industrielle og rustikke stilen også kommer til Norge.

Svarer ikke på mail

Fant en vare hos dem jeg dessverre var interessert i å kjøpe. Må si dessverre for jeg har elendig erfaring med levering og kundeservice hos dem fra før. Derfor sendte jeg en mail med produktspørsmål før jeg la inn ordren. Den mailen ble sendt 25.september, og i skrivende stund er det 5.oktober og har jeg har fortsatt ikke hørt et ord tilbake fra dem. De er åpenbart ikke interessert i salg eller gode omtaler.

Det er latterlig dårlig kundebehandling, og mht tidligere opplevelse med denne "butikken" så får de 1 stjerne. Skulle gitt dem 0, men det er ikke et valg.

25 September 2023

Hei igjen irritert kunde 36
Nå har jeg manuelt sett gjennom alle våre mailadresser og spamfilter. Jeg klarer dessverre ikke å finne noe mail fra en kunde som har en forespørsel om en vare på gjeldende dato 25 september. Jeg har også sett 3 dager før og etter denne datoen så jeg kan bare beklage at du ikke har fått respons på din henvendelse, vi pleier å svare samme arbeidsdag eller dagen etterpå. Er det helg eller helligdager så svarer vi påløpende arbeidsdag. Men generelt så vi har ingen nytte av å ikke svarer på kundehenvendelser, det er på grund av alle kundene vi eksisterer.

Rated 5 out of 5 stars

Super service og produkter!

Veldig fornøyd med varene jeg bestilte i desember. Passer bildene fra nettsiden, veldig rask frakt og alt var nøye pakket for at det ikke skal bli ødelagt under leveransen, pluss raskt svar på mail når jeg lurte på noe. Kunne gått bananas om jeg hadde penger, har lyst på alt!

12 January 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet her 3 ganger bare den…

Jeg har handlet her 3 ganger bare den siste mnd :-) Alle bestillingene har kommet fram i tide og alle varer var hele og fine. Supert vareutvalg... passer meg veldig bra og min erfaringen er veldig bra så de fortjener 5 stjerner fra meg. Og hadde det vært 10 stjerner så hadde de fått det også. Det kommer en ny bestilling på nyåret :-) hvis det ikke blir i mellomjulen :-) Takk.

18 December 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look