Jeg er helt igennem utilfreds med dette firma, hvor kundeservice er lig 0! Efter varmepumpetilsyn har vi efterspurgt en attest på tilsynet, de har aldrig sendt en eller vendt tilbage på mail. Forleden... See more
Company replied
Det gamle anlæg stod af ved 12minus grader! Vi blev mødt med hurtigt, venligt & en professionalisme fra start til slut. Processen igennem forberedelse, projektstyring, installering af håndværker, der... See more
Company replied
En rigtig god oplevelse. Den rare unge mand var meget omhyggelig og professionel i sin fremtræden. Så tak for besøget.
Company replied
Har ikke oplevet andet en bøvl med dette firma. Får 3 fejl på anlægget og har snart ikke haft varme I hverken rør eller radiatorer i en uge, bliver spist af med at de ikke kan komme ud pga. Tra... See more
Company replied
HeatSave A/S leverer effektive energiløsninger med fokus på luft til vand varmepumper, solceller og energilagring. Vores "HeatSave Energi" systemer kombinerer smart teknologi med grøn energi og gør det muligt at eliminere dine energiomkostninger gennem egen energiproduktion. Med os får du integrerede løsninger, der sikrer både opvarmning og energistyring til private og virksomheder alt sammen med fokus på en bæredygtig fremtid.
Helge Nielsens Alle 7B, 8723, Løsning, Denmark
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Varmepumpen er sikkert ok, har ikke haft den længe nok til at vide det. Styreboksen er ulogisk og svær at finde rundt i - at man ikke kan trykke på 'ikonerne er da helt baglæns, jeg er ikke tilfreds med den ikke viser aktuelt kw/h forbrug! (ja - kan da godt regne det ud, men så skal man ind i menuerne for at finde tallene)
Til gengæld er det da helt til grin at app'en kun findes til android - og web login myheatpump.com - er da nærmest ligegyldig!
Angående min anmeldelser i går kan jeg da sige at der står Heat save på min faktura så er den da købt igennem jer.
I kunne jo bare møde op med en montør i stedet for at man hele tiden skal have en forklaring over en tlf bedre at stå foran anlæget.
Hvad nu hvis jeg har stået uden varme julen over med minus 15 grader og i ikke gider ringe tilbage som man hele tiden får en sms på.
Det er ingen hjælp at hente hos jer når lokummet virkelig brænder.
Valgte lokal montør da min tålmodighed er brugt op jeg er en kunde som alle andre.
Det kører rigtig fint, og veludført montage af Svend fra Tempcon.
Som udgangspunkt er jeg tilfreds med produktet, vi fik varmepumpe og eltavle sat op og det virker som det skal.
Men grundet dårlig kommunikation, tog det meget længere tid at få afsluttet monteringen, vi havde et kraftkabel liggende fra vores eltavle ud til vores badeværelse i 2 uger, da heatsave først kontaktede dem der skulle bygge vores eltavle 2 dage inden aftalt monteringsdato.
Derudover måtte vi selv få varmepumpen til at virke som den skulle med temperaturer indstillinger, fremløbshastighed af pumpe, og trods installatøren påstod det, var der ikke nogen alarm eller fejlkode med at filteret var tilstoppet, så det var først efter flere dage, at det slog mig at det måske var derfor der ikke kom noget varmt vand rundt.
Efter vi har fået renset filteret et par gange og tilpasset indstillingerne, virker produktet upåklageligt.
God forhåndsinformation og god efterfølgende installation af yderst kompetent venligt personale - vi er yderst tilfredse
Har haft anlægget 5 dage. Virker upåklageligt - også sammen med kalorifær varme. Skal dog bestå sin prøve, når det bliver vinter igen.
Har nu bestilt 2 varmepumpe ved Marcus fra Heatsave, begge gange har det været god vejledning og rådgivning om det bedste valg til mig behov🙂
God montør der sætter en ære i at udføre et pænt stykke arbejde og samtidig forklarer en om brug af varmepumpen 🙂
Hold jer væk, med mindre i selv 100 % har styr på en varmepume selv.
vores luft til vand har nu ikke vil varme i 1 år og vi sidder tilbage med en skyhøj elregning.
vi har 4 gange haft folk fra firmaet ude og kigge på den som roder lidt rundt der nede og så sker der så ikke mere. for første gang i går kom en vvs mand fra heatsave, det første rentfaktisk kompetente mand ud og kiggede på det, det tog ham 2 min det viser sig det var lukket for tilførelse af gulvvarme, det vil sige at pumpen har arbejdet på højtryk med at varme vand op og har måtte smide det ud igen.
i dag snakker jeg så med Claus fra heatsave, som mener det er vvs manden det har installeret den sin fejl, hvilket det vel også er at han ikke har åbnet dem, men det siger lidt om deres faghed at der skal 4 mand til rent faktisk at finde så simpelt et problem som det er for en vvs mand. derudover holder de absolut ikke hvad de lover, vi blev lovet en leasing aftale og service aftale men har aldrig set papir på det!! vi er også blevet lovet en gennemgang af hvordan maskinen virker hvilket vi heller aldrig har fået før i går, et år efter. hvis vi havde fået denne gennemgang af en der rent faktisk viste hvad de snakker om så var fejlen nok også blevet opdaget.
vi bude allerede være sprunget fra da der stod denne unge sælger i vores hus og fakrisk ikke kunne forklare os om maskinen, som kun kunne vise billeder. men vi var desperate og uden varme kilder i december månede.
vi står nu tilbage sure og skuffet og skylden bliver fra heatsaves side bare tørret af på vvs manden der installeret det, selvom de selv har været ude og kigge på den 3 gange uden at kunne selv konstatere fejlen!
Jeg kan kun rose Heatsave for god service og venlighed.
Det er et kvalitetsprodukt og lever helt op til mine forventninger feks meget lyd svag, nemt at forstå/regulere og god stabil varme.
Jeg fik for godt 1 måned siden opsat luft/vand pumpe, og har hele vejen igennem følt mig tryg.
Fik professionel og venlig betjening fra start til slut.
Dumme spørgsmål fandtes ikke, alt blev svaret på, og altid i en venlig tone 😃😃
Ligeledes var deres installatør professionel og hurtig, og på 1 dag var anlægget oppe og køre.
De allerbedste anbefalinger herfra.
Vi er super overraskende tilfreds med vores amber k12 luft til luft varmepumpe. Vi havde en toshiba varmepumpe ras-13pkvp før det er det værste skidt i forhold med amber har vi den på 23 grader og varmer lyn hurtigt op hvor imod toshiba stor på 27 grader og der blev ikke en dag over 22 grader herhjemme. Håber den er lige så god til vinter. Det var vores toshiba bestemt ikke 😪😪
Beste service og hurtigt levering kan klart anbefales 😁
Den 29. januar, fik vi installeret vores luft til vand varmepumpe af firmaet HeatSave A/S.
Hele processen, fra kontakten med Marcus Rønnow på en messe i Horsens, dialoger undervejs indtil valget af HeatSave´s produkt, til den færdige installation udført at to flittige og dygtige håndværkere, kan vi kun være fuldt tilfredse! Vi glæder os til at se vore varmeregnskab når det første år er gået.
Super tilfreds! Rigtig god service! Vi fik sat en luft til luft varmepumpe op for 1,5 mdr siden. Opsætningen skete lynhurtigt efter bestilling og alt kører upåklageligt! 😊
Kan varmt anbefales til andre!
Desværre er ventetiden på reservedele fuldstændig uacceptabel. Det kan godt være at det tager nogle uger at shippe dele fra Kina, men så må man overveje at have et lager, eller få enkelte dele fløjet ind.
3 måneders leveringstid på essentielle reservedele er slet ikke godt nok!