Jeg er helt igennem utilfreds med dette firma, hvor kundeservice er lig 0! Efter varmepumpetilsyn har vi efterspurgt en attest på tilsynet, de har aldrig sendt en eller vendt tilbage på mail. Forleden... See more
Company replied
Det gamle anlæg stod af ved 12minus grader! Vi blev mødt med hurtigt, venligt & en professionalisme fra start til slut. Processen igennem forberedelse, projektstyring, installering af håndværker, der... See more
Company replied
En rigtig god oplevelse. Den rare unge mand var meget omhyggelig og professionel i sin fremtræden. Så tak for besøget.
Company replied
Har ikke oplevet andet en bøvl med dette firma. Får 3 fejl på anlægget og har snart ikke haft varme I hverken rør eller radiatorer i en uge, bliver spist af med at de ikke kan komme ud pga. Tra... See more
Company replied
HeatSave A/S leverer effektive energiløsninger med fokus på luft til vand varmepumper, solceller og energilagring. Vores "HeatSave Energi" systemer kombinerer smart teknologi med grøn energi og gør det muligt at eliminere dine energiomkostninger gennem egen energiproduktion. Med os får du integrerede løsninger, der sikrer både opvarmning og energistyring til private og virksomheder alt sammen med fokus på en bæredygtig fremtid.
Helge Nielsens Alle 7B, 8723, Løsning, Denmark
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Medarbejdere er responsive og flinke, men produktet og prissætningen er meget utilfredsstillende.
Jeg ønsker adgang til mit udstyr via netværk, og kan ikke få det, og bare at kunne se data koster kr +5000 om året :(
Hvis man kontakter dem på vagt telefonen er det en telefonsman bliver mødt af. Jeg indtaler en besked og venter at blive ringet op men intet sker, heller ikke efter opkald nr. 2. Jeg kontakter dem dagen efter og får st vide at der ikke er problemer med pumpen. ???? Okay, hvorfor siger i det så ikke ???

Reply from HeatSave A/S
Virkelig nem at betjene, og rigtig nemt at oprette service aftale med 12 års fuld garanti, god oplevelse.
HeatSave har været meget imødekommende ved henvendelser.
Forsøger at afhjælpe problemer ved personlig kontakt.
HeatSave skal sikre sig at forhandler er opdateret om de produkter der sælges, samt kan udføre den nødvendige service.
Tina Munkebo Jensen hos Heatsave fik reddet varmen hos os efter vi var blevet snydt så vandet drev af et andet luft/vand varmepumpefirma.
Vi skylder hende stor tak for hendes empati og snarrådighed.
Med flere mennesker som hende ville verden være et bedre sted. Tusinde tak.
Joan og Peter Sødring
2840 Holte
God forklaring til anlægget. Virker enkelt. Svend arne og Bjarne
Vi fik tilbud 50.000 kr. billigere hos Thorsen og Pedersen end vores lokale. Og alt fungerede efter planen.
Hver gang jeg har kontaktet heatsave har jeg mødt flinke og behagelige medarbejdere som er særdeles kundevenlige og ikke mindst professionelle
Har serviceaftale gennem Heatsave, på min varmepumpe, hvilket giver os en tryghed i hverdagen.
Venlig betjening når man kontakter dem på telefon.
HeatSave er altid hurtig til at svare og guide mig videre.
De hjalp med at løse vores problem, og var meget imøde kommende og hjælpsomme.
Jeg har fået sat en luft til vand punpe op onsdag!
Men vi kunne ikke få anlægget til at køre som det skulle .. ringet til dem for at få hjælp, jeg og de prøvet at over tlf og netværk til pumpen. ringet og sms sammen med dem til kl 22 om aften uden vi kunne klare det.. Men deres chef kom forbi dagen efter og fandt problemet, som var en defekt pumpe, som de sendte dagen efter igen som var en fredag.
Pumpen blev monteret kl 18 og jeg kunne ringe til en medarbejder der fik anlægget til at spille, så vi kunne få varme på! :)
Har ikke oplevet bedre kundeservice andre steder!!!
Aldrig brug Heatsave. Du betaler for en service som de bestemt ikke overholder. Har ud over det man betaler for i service ikke får også skrevet over 60 mails de sidste 9 mdr. anlægget er monteret forkert og har brugt alt for meget strøm. De har indrømmet at det er monteret forkert og at el patronen har varmet alt mit vand op men de mener ikke de har noget ansvar. Hvis nogen er i tvivl så fremviser jeg gerne alle mails hvor man tydeligt kan se at de ikke svarer og frasiger ansvar selvom de har indrømmet i tidligere mail, at det er monteret forkert. Samt 2 af deres montører har 2 forskellig svar til hvordan den skal være monteret. Alt i alt den dårligste oplevelse at handle med dem. Derud over bruge deres montør 2 mdr på at montere den da han skulle ud 8 gange for at ændre ting der var forkerte plus han ødelagde den første udedel ved at montere forkert - som svar på Heatsaves svar på ovenstående så har jeg gjort opmærksom på alt ovenstående over 12 gange i Decmber og januar, samt igen i sommer her. Heatsave kommer seæv personligt id med deres direktør som kan se det er forkert sat op og ændre noge på adressen, derefter ændre de opsætning (fjernkontrol) og fortæller at min elpatron har varmet alt det varme vand op fordi at det er monteret forkert med en føler. Nu efter hvor jeg så vil have det rettet og erstatning så trækker de sig helt tilbage og vil ikke tage ansvar. Ha sendt så mange mails direkte til heatsave uden de vil svare på alle spørgsmålene. Derud over står der i service abb betingelserne at de overvåger anlægget og er der noget der står forkert vil man blive kontaktet så det kan blive rettet. Men ingen har taget kontakt til mig ej heller efter jeg selv gentagne gange har sendt mails og lavet opkald omkring dette. Og dette gælder både heatsave og Inek. Men sagen bliver sendt til kontant på DR så sagen kan blive fremlagt i tv, da jeg jo har det hele på mails.

Reply from HeatSave A/S
Flinke og dygtige folk, meeen
anlægget var ikke udført korrekt med expansionsbeholder, dette blev 5 dage efter montage bemærket af husets vvs,er, montøren siger han godt var klar over det, både vvs,er og jeg var dog enige om at en udbedring ikke var sket hvis ikke vi havde klaget, så et godt råd, få montagen kontrolleret af en aut. vvs,er før i betaler
Jeg har i min tid handlet med mange firmaer. Jeg tror Jeres service er den bedste jeg nogensinde har fået i Danmark
Det lever helt op til det flotte service niveau vi nu har oplevet, at de leverer i Schweiz, og som I er den eneste der gør i DK - tror jeg
Flot og tak