Efter anbefaling fra vores søn og svigerdatter, som havde taget turen til Como søen, tog vi turen til Rimini i september, men en mindre up-grade til et rigtig godt hotel (tak Grøn Rejs) og sovevogn. D... See more
See what reviewers are saying
Alle forventninger til rejsen blev opfyldt på alle måder. Dels hvad annoncen fortalte om rejsen og mødet med meget rare og professionelle arrangører. Udførligt rejsemateriale materiale, ved hjem... See more
Nu er det anden gang vi bruger" grøn rejs" første gang til Krakow og denne gang til Budapest og det har været en sand fornøjelse , alt spiller, gode centrale hoteller og tid på de forskellige statione... See more
Vi rejste til Gardasøen i sommer, forældre og store børn. Havde forinden en god kontakt med GrønRejs, der svarede hurtigt og relevant på vores spørgsmål og forespørgsler. Rejseplan var let og overskue... See more
Written by the company
GrønRejs er et dansk rejsebureau som arrangerer togrejser og sammensatte pakker med interrail, på Europas flotteste strækninger og smukkeste destinationer. Vi sætter fokus på bæredygtighed og hjælper vores kunder med at sætte et så lille klimaaftryk som muligt når de skal på ferie. Vi vil vise danskerne hvor store oplevelser man kan få med togrejser og hvor meget mere det kan give i forhold til flyrejser.
Mellemtoftevej 1A, 2500 , Valby, Denmark
- +45 3113 2255
- kontakt@groenrejs-dk
- groenrejs.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Herlig tur til Wien i april måned 2025…
Herlig tur til Wien i april måned 2025 for min mand og mig.
Flot service og effektiv og fin tilrettelæggelse af turen.
Dejlige hoteller. Stor tilfredshed!
Torben og Birthe
Skøn rejse til Kiruna…
Vi havde en fantastisk rejse til Kiruna marts 2025.
Kan varmt anbefale dette bureau. De er kompetene, venlige og meget løsnings orienterede, når der sker noget uforudset.
GrønRejs kan bare det der
GrønRejs kan bare det der.
Det hele klappede- Kbh. Kiruna. Transport, udflugter, særlige ønsker- alt var i orden. André var manden, der trak i snorene💪🏼
We’ll be back💚😉
Virkelig god oplevelse
Vi havde købt en tur til Kiruna med håb om Nordlys, hundeslæde, afslapning osv. - og det fik vi til fulde. Hjælp og service var perfekt både ved køb, frem mod afrejse, under afrejse og endda uopfordret en lørdag aften under hjemrejsen (lidt togforsinkelser). Tag bare fat i André, Lau eller en anden af de hjælpsomme medarbejdere
(og så fandt vi ud af, at det bestemt ikke er sidste gang vi tager på ferie i tog😉)
Vi er to ældre kvinder som rejste med…
Vi er to ældre kvinder som rejste med GrønRejs til smukke Kiruna og havde en helt fantastisk tur. Både hundeslæde og scooter ture ud det smukke landskab. Vi fik hurtig og effektiv hjælp til planlægning af rejsen, Lau var lydhør overfor vores ønsker og vi følte os i meget trygge hænder. Alle tog gik til tiden og Camp Ripan var ideel fordi hotellet lå i udkanten af byen. Flere aftener så vi fantastisk nordlys.
Vi kan absolut anbefale både GrønRejs og rejseformen med tog.
Vi har haft en virkelig dejlig tur til…
Vi har haft en virkelig dejlig tur til Abisko med Grønrejs. Der var fra start været en velvilje for at finde den rigtige løsning for os. Jakob, som var vores rejsekordinator, både ringede og skrev, så alt var som det skulle være.
Kan varmt anbefale en togrejse gennem Grønrejs <3
Dårlig oplevelse
Jeg og min lille familie, har desværre haft en virkelig skidt oplevelse med GrønRejs.
Vi bookede en pakkerejse til Kiruna i begyndelsen af januar, og modtog et fornuftigt rejseudkast med 2,5 hele dage i Kiruna og hjemrejse kl. 18.19.
D. 15/1, modtager vi så en meddelelse om, at vi er nødt til at rejse hjem allerede ved 14.00 tiden, den sidste dag. Vi forsøger at argumentere for at vi jo så mister 4 timer, men får at vide at der ikke er noget at gøre, at der ikke er nogle senere tog.
Efter et par dage, modtager vi så billetterne med posten, og nu skal vi så pludselig rejse hjem allerede kl. 10.48!? Hvilket vi ikke er blevet adviseret om? (Vi har i forvejen kun 2,5 dage i Kiruna.)
Jeg kontakter dem da igen, og en rejsekonsulent fortæller mig så, at vi godt kan hjem til den oprindelige tid kl. 18.19 alligevel! Inden dette sker får vi besked om, at vi pludselig kun kan få en sovekupé med 3 sovepladser, og at en af os, må sætte sig op og sove om natten, eller alternativt klemme sig ind ved de andre tre den ene vej.
På vej hjem fra Kiruna får vi ikke besked om at vores tog er forsinket, - det gør alle de øvrige familier som har købt igennem GrønRejs, men det værste af det hele er, at vi på hjemrejsen strander i Stockholm og pludselig ikke kan komme hjem! GrønRejs har kun sendt os interrailpas til tre hele rejsedage, og vi skulle bruge til fire. Så stod vi pludselig der i Stockholm med to børn og kunne ikke få lov til at rejse hjem. Vi spurgte om lov til at købe billetter til vores pladsreservationer, hvilket vi desværre ikke kunne få lov til. Vi kunne allernådigst få lov til at købe de absolut sidste fire billetter til en senere togafgang til 1800 kr. og hvis vi da ikke havde været så heldige at få fat på dem, så kunne vi først være rejst hjem med en sen aftenafgang til 10.000 kr!?
Efter min mening, så skal der bare være styr på tingene, når man køber sådan en dyr pakkerejse! Vi kommer ikke til at rejse med Grønrejs igen! :(

Reply from GrønRejs
Fantastisk tur til Kiruna
Fantastisk tur til Kiruna.
Grønrejs lavede en super rejseplan til os (familie på 4) og rejsen forløb perfekt.
Hele vejen igennem har Grønrejs været hurtige til at svare på spørgsmål og booke forskellige oplevelser osv.
Boede på Camp Ripan i lille hytte. Det var perfekt, og vi kunne endda se nordlys da hotellet ligger i udkanten af byen.
Kan klart anbefale at rejse med Grønrejs.
Tak for en super tur
GrønRejs har både i planlægningen og under turen været lette at få fat på og var fleksible i at få tilpasset vores tur til Narvik til hvad vi havde af tanker.
Det er også bare rart at vide, at man kan få professionel hjælp, hvis der skulle opstå problemer på turen.
Jeg vil på det varmeste anbefale GrønRejs.
Faktisk gik vi ind på deres hjemmeside og så på en tur til sommer mens vi stadig var i toget hjem fra Narvik, så den næste tur med GrønRejs er allerede i gang med at blive planlagt. Denne gang til Polen.
Rejse med GRØNREJS
Rejse med GRØNREJS
Både under planlægningen og rejsen var GRØNREJS hurtigt klar ved telefonen.
Opstod akutte udfordringer under rejsen var deres “nød” telefon klar med hjælp 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
Jeg vil på det varmeste anbefale GRØNTEJS
Kiruna - imponerende indsats af Grønrejs
Togtur til Kiruna
Alt var vel tilrettelagt af Grønrejs - men togturen hjem blev til en katastrofe.
SJ standsede toget kl. 01.00 om natten i midten af nowhere grundet uheld længere fremme. Ved 12 tiden, altså 11 timer senere, blev vi informeret om fra SJ at vi hver ville få kr. 3000- plus kr 500 til indkøb i tog bistro.
Så stod folk der og det eneste tilbud ellers fra SJ var at køre med toget tilbage til en togstation og så klare sig selv.
Men så blev jeg imponeret - Jacob fra Grønrejs havde fulgt lidt med i det hele. Han anbefalede, at vi tog med en lokal bus kl. 12.00 til Umeå. Der kunne vi så tage på restaurant og spise. Han ville så booke togbilletter til os fra Umeå til Stockholm senere på dagen.
I Stockholm skulle vi overnatte på hotel med morgenmad - bestilt af Grønrejs.
Søndag morgen var der så booket tog til København.
Alt blev ordnet af Grønrejs - faktisk meget imponerende, når togpersonalet ikke gav nogen info overhovedet, fordi de ikke vidste noget. Faktisk kunne Jacob fra Grønrejs give os langt bedre info end det lokale togpersonale.
Alt blev ordnet og betalt af Grønrejs, selv den lokale busbillet og maden.
Grøn Rejs er der også for dig når det…
Grøn Rejs er der også for dig når det går galt.
Vi har været på togtur til Dresden, og GrønRejs har været en virkelig god hjælp undervejs, da køreledninger faldt ned, brand i tysk station og store forsinkelser undervejs. Hele tiden var de klar ved telefonen og hjalp med tider, reservationer, hotelbooking og nye billetter undervejs. Både produkt og sikkerhed var i top, vi skal HELT sikkert rejse med Grøn Rejs igen
Super togrejse i Schweiz
Super god og yderst velformuleret planlagt rejse gennem Grønrejs. Alt fungeret som det skulle og det er ikke sidste gang vi vil rejse med Grønrejs. Kan kun anbefale andre til at rejse med Grønrejs.
Gode togrejser med GrønRejs
Vi har rejst med GrønRejs til både Firenze i 2023 og Dresden den 2.- 6. December 2024 Begge ture var glimrende med udmærkede centralt beliggende hoteller. Togrejse er en behagelig rejseform. Forsinkelser kan opstå undervejs, men vi er hver gang nået til bestemmelsesstedet stort set til tiden. Dialogen med GrønRejs i planlægningsfasen var god.
Vi bookede igennem GrønRejs og fik…
Vi bookede igennem GrønRejs og fik ubeskrivelig hjælp af rejsekordinator André🙏🏻
Han hjalp med feriebolig i Toscana og stod for ALT. Han hjalp undervejs da vi stødte på udfordringer(skabt af os selv)
Jeg er allerede i gang med ny rejse til Rom og hjælp fra André👌🏻
Fem stjerner med et ekstra + oveni
Fem stjerner med et ekstra + oveni, det synes vi GrønRejs skal have for vores tur til Berlin 21. til 25. oktober 2024. Togrejsen gik planmæssigt, Hotel Ibis Berlin lå lige overfor Hovedbanen og var på alle måder et rart hotel med en dejlig morgenbuffet. Vi havde værelse på 3. etage med udsigt til floden og folkelivet, og det var nemt at finde cafeer og spisesteder i nærheden. Tillige havde vi den specielle oplevelse, at vores danske kongepar og andre "overhoveder" var i byen p.g.a. møde i Rigsdagsbygningen med deraf stort politiopbud.
mange hilsner Richardt og Grethe Steincke.
Stressfri rejse
Det var første gang vi skulle på en længere togtur og prøve nattog ned gennem europa, men bestemt ikke sidste gang.
Vi havde en rigtig god oplevelse med GrønRejs fra start til slut. De var meget behjælpsomme med at finde den rigtige rute til os og leverede en overskuelig rejseplan.
Der var god plads og gode forhold i de tyske tog og det var en langt mindre stressfuld måde at rejse på ift. fly. Og med nattog føltes turen ikke lang, men bare som en skøn og oplevelsesrig del af rejsen.
Meget veltilrettelagt togrejse.
Meget veltilrettelagt togrejse.
I øvrigt meget behagelig og afstressende rejseform. Vi kom udhvilede hjem i modsætning til, hvad man tit oplever efter en flyrejse.
Trygt med back-up i tilfælde af eventuelle forsinkelser, mm.
Gode informationer, alle aftaler overholdt.
Grøn rejs er virkelig pengene værd!
Grøn rejs gjorde en uoverskuelig togrejse virkelig overskuelig! Det at få tilsendt papirer og rejsedokumenter med posten fungerede helt kanon og gjorde alt meget lettere undervejs.
Da vores tog var forsinket var de lynhurtige til at hjælpe os videre!
Min veninde og jeg rejste med GrønRejs…
Min veninde og jeg rejste med GrønRejs til smukke Norge og havde en helt fantastisk tur. Vi fik hurtig og effektiv hjælp til planlægning af rejsen, Lau var lydhør overfor vores ønsker og vi følte os i meget trygge hænder. Alle tog gik til tiden og hoteller var fine og lå godt placeret.
Vi kan absolut anbefale både GrønRejs og rejseformen med tog!