Efter anbefaling fra vores søn og svigerdatter, som havde taget turen til Como søen, tog vi turen til Rimini i september, men en mindre up-grade til et rigtig godt hotel (tak Grøn Rejs) og sovevogn. D... See more
See what reviewers are saying
Alle forventninger til rejsen blev opfyldt på alle måder. Dels hvad annoncen fortalte om rejsen og mødet med meget rare og professionelle arrangører. Udførligt rejsemateriale materiale, ved hjem... See more
Nu er det anden gang vi bruger" grøn rejs" første gang til Krakow og denne gang til Budapest og det har været en sand fornøjelse , alt spiller, gode centrale hoteller og tid på de forskellige statione... See more
Vi rejste til Gardasøen i sommer, forældre og store børn. Havde forinden en god kontakt med GrønRejs, der svarede hurtigt og relevant på vores spørgsmål og forespørgsler. Rejseplan var let og overskue... See more
Company details
Written by the company
GrønRejs er et dansk rejsebureau som arrangerer togrejser og sammensatte pakker med interrail, på Europas flotteste strækninger og smukkeste destinationer. Vi sætter fokus på bæredygtighed og hjælper vores kunder med at sætte et så lille klimaaftryk som muligt når de skal på ferie. Vi vil vise danskerne hvor store oplevelser man kan få med togrejser og hvor meget mere det kan give i forhold til flyrejser.
Mellemtoftevej 1A, 2500 , Valby, Denmark
- +45 3113 2255
- kontakt@groenrejs-dk
- groenrejs.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Perfekt tilrettelagt tur til Italien
Vi var i Verona og Rom, og alt var perfekt tilrettelagt. Både hvad angik pladsbilletter med vinduesplads, nattoget gennem Tyskland, passende tid til at skifte tog, så vi missede ikke en eneste afgang.
Fine hoteller i gåafstand fra banegårdene.
Der var panik før afgang, da vi opdagede, at togpasset var udstedt til en måned senere. Andreas skaffede og sendte to digitale togpas på 5 minutter, så vi nåede lige toget, og alt lykkedes derfra.
Der er ingen tvivl om, at vi gerne benytter Grønrejs igen, nu sparer vi sammen til en tur til Skotland.
Grupperejse med tog rundt i Schweiz
Vi var meget tilfredse med informationen inden afrejsen, alt var tilrettelagt og beskrevet til sidste detalje. Vores rejseleder var fremragende, og et naturligt midtpunkt for gruppen. Han havde en stor viden og delte den gerne med os. Alt var velorganiseret, billetter, kort, daglig info. Vi oplevede fascinerende togture, vandreruter og storartet natur.
Gode hoteller og lækker mad.
Vi kan anbefale at bruge GrønRejs og vil selv gøre det igen, også fordi vi fik en god service fra Lau.
Karsten og Elisabeth
Veltilrettelagt program og alt forløb, som lovet
Veltilrettelagt program og vi havde dejlig togtur hele vejen fra København til München og retur. Godt hotel m morgenmad, som lå i gåafstand fra Hovedbanegåden og til byens seværdigheder. Kan varmt anbefales, da togturen gennem Tyskland er en positiv oplevelse i sig selv
En dejlig tur til Oslo samt smuk togtur…
En dejlig tur til Oslo samt smuk togtur til Bergen. Alt fungerede efter planen og gode hoteller med central beliggenhed. Kan anbefales
Fantastisk fin kontakt
Fantastisk fin kontakt. Hurtige tilbagemeldinger mmm.
Med Grønrejs til Norge
Vi er netop vendt hjem fra en fantastisk togrejse igennem Norge. Kulturelle oplevelser i Oslo med et besøg på Munch museet og derefter med toget til Bergen via Vatnahalsen med to overnatninger på det hyggelige og meget autentiske højfjeldshotel. Her havde vi bl.a. en fantastisk cykeltur fra fjeldet og ned i dalen til den lille by Flåm. Turen tilbage til hotellet var med den legendariske Flåmsbane - så flot!
I Bergen havde Grønrejs sørget for overnatning tæt på Bryggen og i gåafstand til byens centrum, ligesom de havde booket en fantastisk fjordcruise til os.
Alt var bare så godt tilrettelagt og gik perfekt efter rejseplanen - tak til Grønrejs og særligt til Lau for super god planlægning og service!
Stockholm Helsingfors
Vi har været på en skøn tur til Stockholm og Helsingfors. 3 overnatninger i hver by på 2 centralt beliggende hoteller. Alt fungerede perfekt og selv vejret artede sig. Kan på det varmeste anbefale Grønrejs.
Togtur til Østrig og Slovenien
Togtur Hamborg-Insbruch-wien-Lubljana-Munchen 9 dage der bare var skøn ferie. Alt klappede lige fra vi luftede ideen om en togtur med GrønRejs. De kan varmt anbefales med deres store viden og imødekommenhed - mange tak for turen
Mvh Karsten
Vi har været en tur på Lofoten med stop…
Vi har været en tur på Lofoten med stop i Bodø. Melissa hos Grøn Rejs arrangerede og tilrettelagde vores tur til topkarakter! Super service og dygtigt udført - alt klappede perfekt og vi fik en fantastisk oplevelse. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi beder Grøn Rejs om en tur med toget! Særlig tak til Melissa🙏😉
Det var en super oplevelse
Det var en super oplevelse alt klappede perfekt. Super god service
Vi kan roligt anbefale firmaet.
Alt gik som planlagt med vores togrejse fra Aalborg til La Spezia, Italien
Alt gik som planlagt med vores togrejse fra Aalborg til La Spezia. Inden vi tog afsted på vores første lange togrejse havde vi nogle spørgsmål til GrønRejs og vi blev hver gang mødt med venlighed og kyndig vejledning. Vores overnatningssted Lunamar var helt i top. Det lå tæt på togstation og morgenmadscafeen lå på den anden side af gaden så alt i alt nemt at gå rundt i byen og nemt at køre med både tog og bus og tæt på havnen til div. Færge rundfarter. Vi vil helt sikkert benytte os af GrønRejs hvis vi en anden gang vil på togrejse.
God betjening og velfungerende tur til…
God betjening og velfungerende tur til Prag
God service og planlægning
Tak til GrønRejs for god service og planlægning af rejse til Magdeburg og Quedlinburg. Vi havde en fin rejse med gode togforbindelser og hoteller.
Dejlig tur til Firenze
Dejlig tur til Firenze. Alt klappede perfekt. God tid til togskift og Nightjet er fantastisk. Interrail billetterne fungerede perfekt.
Rar betjening på hotellet, som lå ca en halv times gåtur fra Ponte Vecchio.
Vi kan helt klart anbefale Grøn Rejs
Vi har haft en dejlig tur med tog til…
Vi har haft en dejlig tur med tog til Paris, og GrønRejs har ydet god service hele vejen igennem.
Vores tur gik til Rom
Vores tur gik til Rom - og alt spillede. Lige fra bestilling af rejsen til hjemkomst. GrønRejs gjorde det til en god og tryg oplevelse. Virkelig en fornøjelse - vi kommer igen.
Vores rejse gik til Bologna
Vores rejse gik til Bologna - supergod ferie. Fantastisk med mulighed for nattog - Hamborg - Innsbruck. Vi følte os udhvilede, da vi nåede frem til Bologna sidst på eftermiddagen.
GrønRejs kan stærkt anbefales som alternativ til fly.
God oplevelse
Vi havde en problemfri rejse frem og tilbage til Dresden.
Hotellet var godt og lå centralt.
Kontakten med GrønRejs i forbindelse med planlægningen fungerede upåklageligt
Vel tilrettelagt tur
Det var godt for os men vi har på fornemmelsen at mange har det på samme måde. Det var virkelig dejligt at få billetterne på den måde rent fysisk. Vores tur til Dresden gik helt planmæssigt, dejligt med tid imellem ankomst og afgang fra de respektive byer vi kom til
Hotel NH collection fint og beliggenhed super
Vi har allerede anbefalet Grønrejse til flere og lige nu er vi ved at tale om den næste tur til sensommeren med Grønrejse 👍
Togtur til Wien fra Kolding-Hamburg-Wien
Tak for god hjælp til planlægning af vores første togtur til udlandet. Wien er en smuk by, og man når kun et hjørne af den storslåede, historiske by på 4 dage. Night-jet med sovekupe fra Hamburg fungerede fint for os - 2 seniorer på tur. Hotel 400 mtr fra Wien Hauptbahnhof, tæt på parker, Belvedere slot og på med gode travesko til Innerstadt. Donau kunne nåes med Ubahn uden skift.