GrillCatering Reviews 144

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Holdt fødselsdag kombineret med oktoberfest. Emil kom i god tid - og lavede super god mad. Alt forløb perfekt. Tak for god service.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde bestilt mad fra GrillCatering til vores 2*50 års fødselsdag d. 8. aug. 2020 Som aftalt blev maden leveret i god tid hvorefter vores cater, Søren kom og satte pavillon, grill mm op i haven.... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Vi holdt 60 års fødselsdag med 64 gæster og det forløb perfekt. Under hele forløbet var vi i gode hænder hos Henrik og kunne ændre i menuen. Lars som var grillmester, gjorde et super job. Alt kød var... See more

1. Grill Store

Written by the company

I Grill Catering har vi mere end 25 års erfaring med at tilberede lækker mad på trækulsgrill. Derfor tør vi godt garantere, at din grill event er i sikre hænder hos os. Helstegt pattegris, lam og vildsvin er blot nogle af vores mange grillede specialiteter - og vi har delikate grillmenuer til enhver smag.

4.7

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk aften i godt selskab

Vi havde meget stor fornøjelse af at deltage på GrillCaterings "Amercian BBQ"-kursus - det var en fantastisk aften, hvor vi udover at lære nye grill teknikker, fik den lækreste mad. Vi var i kyndigt og kompetente selskab, der blev krydret med udsøgt værtsskab fra Henrik Rasmussen's side.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

10 March 2016

Fedt kursus

Var på BBQ kursus for at få nogle fif og tricks. Og kan kun sige at det var bedre en jeg kunne ha forventet.
Instruktøren var rolig og forklaret godt omkring hvad vi skulle gøre
råvarerne vi brugte var gode.
Kan kun anbefale at man tager på et af deres grill kurser det er det værd

22 February 2016

Perfekt koncept!

Vi brugte for første gang Grillcatering til at levere maden til en fest - i dette tilfælde en Oktoberfest. Det var bestemt ikke sidste gang! Der kom en person 5 timer før spisetid, medbringende et stk nyskudt svensk vildsvin, som blev lagt på grillen. Det blev superlækkert, mørt og saftigt, fantastisk sauce og lækkert tilbehør. Jeg skulle intet selv foretage mig mht maden, hvilket er et kæmpeplus som værtinde. Kan kun give mine bedste anbefalinger og glæder mig allerede til næste gang.

9 November 2015

Meget tilfredsstillende!

Vi havde Grillcatering ude hos os i går til DHL arrangement. Det hele forløb fuldstændig som det skulle! Maden stod klar præcis kl. 19:30, som aftalen lød på. Personalet var super imødekommende, venlige, rare og ikke mindst professionelle! Kødet var lækkert og tilbehøret var fantastisk.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal benytte dem.
Det var lige som det skulle være - af hjertet tak :-)

28 August 2015
Rated 4 out of 5 stars

Meget tilfredsstillende

Meget tilfredsstillende. Lækker mad. Grillpølserne var populære - de blev revet væk, så lidt flere af dem kunne have været dejligt. Cuvetten var næsten også spist op, så havde vi været fuldtallige, havde der ikke været nok. Dog var der masser af porchetta tilbage :-)

26 August 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super lækkert og nemt for os

Vi havde bestilt grillmenu til vores søns barnedåb. Grillcatering kom som aftalt før vi skulle i kirken. Alt var sat op, og der var fuld gang i grillen, da vi kom tilbage. Virkelig nemt, og vi skulle ikke tænke på noget i forbindelse med maden.

Der var ikke en finger at sætte på maden, og personalet var helt i top.

Ud over maden er de gode ting ved Crillcatering
- at de har ALT med
- at de laver og anretter maden
- at de rydder op efter maden og sig selv
- at det hele er med i prisen

Kan klart anbefales.

13 August 2015
Rated 1 out of 5 stars

Råt kød og ingen svær

Vi havde bestilt helstegt pattegris til vores bryllup, som skulle dække alt kød til 50 mennesker.
Undervejs i tilberedningen blev vi gjort opmærksom på, at der havde været dobbeltbooking på dagen, og de mennesker der derfor var til stede og tilberedte vores mad, ikke havde prøvet det før, da de blot var i familie med den dobbeltbookede cater. Dette resulterede også i at maden blev forsinket, og da den endelig kom på bordet bestod af tilberedt, delvist tilberedt og råt kød i en stor pærevælling på fadene. Endvidere blev vi pænt gjort opmærksom på at samtlige svær var bløde og derfor ikke kunne serveres. Vi gjorde firmaet opmærksomme på ovenstående, men disse holdt på at der ifølge deres egne rapporter ikke var noget galt med maden, og de maks ville refundere 25 % af grisens pris, efter lang tids argumentation frem og tilbage, på trods af billeddokumentation fra vores side.
Heldigvis blev ingen af vores gæster syge, men vi mener det er dybt forkasteligt at man sender ikke uddannet personale til en sådan begivenhed og til at håndtere sådanne former for fødevarer. Det har været en rigtig træls oplevelse, og bestemt ikke en mindeværdig del af vores bryllup, og vi vil således aldrig anbefale firmaet til andre!

4 August 2015
GrillCatering logo

Reply from GrillCatering

Kære Nickie,

Mange tak for din anmeldelse...

Jeg er oprigtig ked af den oplevelse I har haft til jeres bryllup. Jeg har naturligvis konfronteret vort personale i Jylland omkring denne episode, og de kan ikke helt genkende din version? Hvor om alting er kan vi ikke lave det om nu, uanset refusioner og lign.

En ting kan jeg forsikre dig og det er, at vi kontrollerer altid kernetemperatur inden vi serverer grisen. Vi har en meget klar procedure jf. vort egenkontrolprogram, hvor vi udarbejder en grillrapport for hvert selskab vi laver, således at vi hurtigt kan reagere i tilfælde af at der skulle opstå fejl.
Denne dokumentation er ikke påkrævet af fødevarekontrollen, men er en udvidet procedure vi selv har valg at etablere, udelukkende til gavn for vores kunders sikkerhed!

Henrik Rasmussen, GrillMester

Rated 2 out of 5 stars

Kvalitet og tilberedning var perfekt, men med problematikker

Vi havde bestilt helstegt pattegris og tyndstegsfilet til 65 personer til vores bryllup.
Der var ikke en finger at sætte på kvalitet, tilberedning og smag. Grillkokken var social og snakkende, men var unødvendig langsom med udskæring. Dette resulterede i lang kø af gæster, hvilket lage pres på resten af maden. Grillkokken var ligeledes meget sparsommelig med kød, og signalerede ikke kontrol over hvor meget kød der rent faktisk var. Hvilket havde en indfyldelse på at salat og tilbehør blev spist op for hurtigt, da gæsterne ikke troede de kunne få mere kød. Dette var trods at der var 1/3 gris tilbage, da gæster havde spist alt andet op. Vi havde ligeledes bestilt oksetyndsteg til 65 personer, Men jeg fik indtryk af at der var for få stege, og at der ikke var mere end én skive pr gæst, hvilket er uheldigt til en bryllupsfest.

Det er en hård karakter at give, da tilberedning og kvalitet ikke fejlede noget. Men når kokken ikke fremstår som værende helt professionel og i kontrol, som desværre havde indfyldelse på resten, Kan jeg desværre ikke anbefale Grillcatering.dk på nuværende tidspunkt.

27 July 2015
GrillCatering logo

Reply from GrillCatering

Hej Johannes,

Det glæder mig at I syntes om kvaliteten...

Men jeg er selvfølgelig rigtig ked af, at det ikke forløb efter jeres forventning.

Jeg er dog sikker på, at I med en høflig opfordring til kokken om at sætte tempoet en anelse op, ville have løst problemet. Jeg finder det ikke usædvanligt at give hver gæst en skive kød, sammen med grisen, i første omgang. Ofte kommer gæsterne tilbage og får mere af det de har lyst til at spise 2 og 3.. gang.

Mvh Henrik Rasmussen, GrillMester

Rated 5 out of 5 stars

Helstegt pattegris med grillmenu til vores bryllup. Det duftede fantastisk hele eftermiddagen og smagte endnu bedre da vi nåede spisetid. Alt i alt blev det nøjagtig så godt som vi havde drømt om. Mange tak for det.

26 July 2015

Helt fantastisk

Jeg holdt 40års fødselsdag og vi fik super fantastisk mad. Der var rigeligt og det smagte himmelsk. Det var god og venlig betjening, de ryddede fint op efter sig selv. Har intet dårligt at sige og der er også kun rosende ord fra alle gæsterne.

29 June 2015

Super oplevelse

Jeg bestilte grillcatering til at komme og lave en helstegt vildsvin menu til min 40 års fødselsdagsfest. Super lækkert mad - både svinet, pølserne og alt det velvalgte tilbehør. Kokken var hyggelig og super professionel og gæsterne elskede maden! Luksus! Jeg kan sagtense finde på at bruge dem igen en anden gang.

31 May 2015

Super god service

Vi har brugt grillcatering her d. 23 maj til vores sølvbryllup, og vi har kun godt at sige om grillcatering.
Kan klart anbefales til andre !!

Alle vores gæster var enige om at det var rigtig dejlig mad.
Maden var anrettet indbydende og der var rigeligt af alting.
Intet manglede - alt var som på bestillingen.

Der er en kok med ude og tilberede maden, og det er yderst professionelt.

25 May 2015

40 års fødselsdag

Helt igennem fantastisk. Har brugt dem både til DHL, julefrokost og nu 40 års fødselsdag. Altid imødekommende, super lækkert mad og rigtig god service. Vender helt klart tilbage.

22 May 2015

40 års fødselsdag

I anledning af min 40 års fødselsdag havde jeg bestilt helstegt pattegris menu. Det var en fantastisk saftig og mør gris Lars tilberedte. Virkelig pro. Alle gæsterne var begejstret og synes det var en hyggelig og dejlig dag. Der var masser af mad så en del af gæsterne fik rester med hjem. Det faldt i god jord.
Vil klart anbefale Jer til andre, og vil helt sikkert bruge Jer en anden gang.

Tak fra Tina Hviid Nielsen

20 May 2015

Dejlig grill menu

50 års fødselsdag i haven. Martin grillede grill menu. Alt var Lækkert tilberedt og alt klappede som aftalt. Mange tak for vellykket grill arrangement.

15 May 2015

Super mad

Jeg holdt min 40års og havde inviteret omkring 30 mennesker til spisning og der var rigeligt med mad. Kokken Nicolai var yderst professionel. Folk var rigtig glade for at kødet grillet på stedet, det gav en oplevelse. Jeg vil på det varmeste anbefale Dansk Grillcatering.dk og vil tøve med at bruge dem igen.
Brian

27 April 2015
Rated 5 out of 5 stars

Lækker mad og super service

Vi har netop brugt Grillcatering til min mands 40 års fødselsdag og skal vi holde en fest igen er jeg sikker på at vi vil benytte os af dem endnu en gang. Gæsterne har rost maden og der blev delt en god stak visitkort ud.
Det var rigeligt mad og det smagte super lækkert. Kokken, Per, kom i god tid og sørgede for at det hele bare gled uden vi skulle bekymre os om noget. Resterne var pakket ned da han var færdig og alt var rydtet op, så vi blot skulle koncentrere os om vores gæster.
Forløbet har været super professionelt og vi har hele vejen igennem følt os i trykke hænder. Så tak til grillcatering for super lækker pattegris og en dejlig oplevelse 😉👍👍👍

20 October 2014

Take a closer look