Holdt fødselsdag kombineret med oktoberfest. Emil kom i god tid - og lavede super god mad. Alt forløb perfekt. Tak for god service.
See what reviewers are saying
Vi havde bestilt mad fra GrillCatering til vores 2*50 års fødselsdag d. 8. aug. 2020 Som aftalt blev maden leveret i god tid hvorefter vores cater, Søren kom og satte pavillon, grill mm op i haven.... See more
Meget tilfredsstillende. Lækker mad. Grillpølserne var populære - de blev revet væk, så lidt flere af dem kunne have været dejligt. Cuvetten var næsten også spist op, så havde vi været fuldtallige, ha... See more
Vi holdt 60 års fødselsdag med 64 gæster og det forløb perfekt. Under hele forløbet var vi i gode hænder hos Henrik og kunne ændre i menuen. Lars som var grillmester, gjorde et super job. Alt kød var... See more
Written by the company
I Grill Catering har vi mere end 25 års erfaring med at tilberede lækker mad på trækulsgrill. Derfor tør vi godt garantere, at din grill event er i sikre hænder hos os. Helstegt pattegris, lam og vildsvin er blot nogle af vores mange grillede specialiteter - og vi har delikate grillmenuer til enhver smag.
Rønnevej 3, 4060, Kirke Såby, Denmark
- info@grillcatering.dk
- grillcatering.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
For lidt tilbehør
Vi brugte grillcatering til vores bryllup for to uger siden, og valgte det grundet de meget fine anmeldelser her på siden. Maden vi fik smagte fint, men der var for lidt tilbehør. Kartoflerne og de to slags salat blev tømt tidligt, således at de fleste kun fik kød med sovs og brød anden gang. Vi havde serveret bryllupskage og snacks i løbet af eftermiddagen, og forret før grillcaterings hovedret, så vores gæster var ikke glubende sultne. Vi har været i kontakt med grillcatering efterfølgende, idet vi tænkte at der måtte være sket en fejl – glemt noget et sted, hvilket ville være ærgerligt, men forståeligt. De siger at de ikke har glemt noget, og at grillmesteren personligt pakkede tingene til os.
Vi kommer ikke til at bruge dette firma igen, da tilbehøret for os er en vigtig del af menuen; det er ikke tilstrækkeligt at der er kød nok til alle.
Tak for en rigtig god oplevelse i …
Tak for en rigtig god oplevelse i forbindelse med maden til min 60 års fødselsdag i lørdags. Maden til mine 56 gæster var perfekt og der var rimeligt til alle. Alt det praktiske har desuden fungeret perfekt og Stig var en meget behagelig og kompetent grill mester.
Mvh
/Niels
Vi havde Grillcatering til at levere grillmenu til konfirmation
Vi havde Grillcatering til at levere maden - grillmenu A - til min søns konfirmation, og det var bare en fornøjelse. Kokken/grill-mesteren Thomas ankom som aftalt godt 3 timer før vi skulle til bords. Pga kirken var det vigtigt at han kom lidt tidligere end normalt - og intet problem i det. Vi var så heldige at hele grill"arrangementet" kunne placeres oppe på terrassen -tæt ved stuen, hvor vi spiste, og Thomas styrede alting helt uden hjælp. Det var super skønt - specielt fordi vores "hjælper" i køkkenet måtte melde afbud i sidste sekund. Men vi stolede blindt på at Thomas havde styr på maden - og det havde han👍. Stor ros fra alle gæsterne, som nød det utroligt lækre møre kød - okse, svin og lam - samt nogle meget lækre hjemmelavede pølser. Vil absolut vende tilbage til jer næste gang vi har noget større at fejre.
Fantastisk mad og virkelig god service
Vi havde den 25-5-2017 konfirmation og må i den forbindelse sige at Lars K var fantastisk. Vi var 76 mennesker og han styrede bare det hele, folk var vil begejstret over maden og vi kan varmt anbefale jer, der var lagt visit kort og de blev altså revet væk😃 Vi vil bestemt bruge jer igen en anden gang.. hilsen dem der bor på CDA 4 😀
Godt koncept, rar kok og skøn mad
Det var lige som vi gerne ville. Helstegt lam i haven serveret med skønne salater som buffet til vores søns store dag. Klare aftaler med Henrik - him self - forud for dagen. Kokken Rasmus kom helt som aftalt, satte op og grillede og anrettede og der var bare styr på det. Dejlig mad. Dejlig dessert (Tiramisu). Og Rasmus ryddede ned og op efter sig og festen fortsatte på dejligt mætte maver. Kan varmt anbefale både koncept, kok og mad.
Signe, Aalborg
Perfekt og professionelt og med super dejlig mad
Kan varmt anbefale Grillcatering. Vi fik den dejligste mad og service i ypperste klasse ved min søns konfirmation. Martin der stod for maden var meget professionel, punktlig og ydet service udover forventet. Vi havde bestilt menu helstegt pattegris, og der var rigeligt med mad :) Alt forløb som en drøm, og vi som værtskab kunne slappe af og nyde festen. Vil varmt anbefale firmaet.
Super god oplevelse.
Vi havde, for et par måneder siden, Nikolaj fra Roskilde ude og grille helstegt pattegris til vores Barnedåb med 50 gæster. Utroligt dygtig grill-meister, og snakkede med gæsterne, da de nysgerigt var ovre ved grillen. Han var meget dygtig og informativ. Gæsterne var meget imppneret af maden, og særdeles imponeret over flæskesværene ;)
En stor tak herfra Gundsømagle. Alt var som det skulle være, og ser frem til at bestille igen hos jer ved næste større arrangement.
Super levering
VI havde bestilt mad til 42 mand fra grillcatering.dk og alt fungerede til punkt og prikke.
Kokken kom nogle timer før vi ville til bords, og startede grillen. Vi havde lavet et par ændringer i buffetten, og det var intet problem.
Maden smagte super godt, og også rester til dagene efter.
Stor cadeau til kokken, for han formåede at lave en rigtig god buffet.
Fremragende Service
Helt igennem perfekt arrangement.
Grill mesteren ringede allerede om formiddagen og bekræftede aftalen og møde tidspunkt på min adresse.
Maden var fantastisk - det kan ikke beskrives bedre!
Grill mesteren (Allan) var en sand Gentleman der tog sig godt af gæsterne, og forklarede om maden før den blev serveret.
Stort "Thumbs Up" herfra - ikke sidste gang vi har brugt Grillcatering.
ENESTÅENDE
Jeg kan varmt anbefale Grillcatering.dk... vi var et selskab på 200 personer, alle var enige, maden var fantastisk, tænker ikke det fås bedre, og der var MERE end rigelig af alting.
Perfekt
Fin og hurtig kommunikation om ordren, på selve dagen var alt som lovet. Og Super lækker kød
Fantastisk oplevelse til stor fødselsdagsfest
Vi havde en fantastisk oplevelse med hele konceptet. Henrik mødte som aftalt flere timer før, og børnene havde en stor oplevelse i at følge hele processen med at grisen blev gjort klar. Kødet var fantastisk lækkert...mørt, saftigt og sprødt de rigtige steder. Tilbehøret var i top og noget til enhver smag. Vi var var mange aldersgrupper, og alle nød menuen. Efterfølgende blev alt ryddet op, og intet arbejde til os...vi nyder til gengæld resterne, og blev vejledt i hvordan kødet bedst fryses og tilberedes igen en anden dag. Kan klart anbefale dette til alle slags fester.
Sommerfest i Farum
Stor tak til grillcatering (Jonas,Kim og Nikolaj) i medvirkende qua god mad og sublim service til at vi alle "350 personer"gik mætte hjem.
Vi er klar igen til næste sommerfest.
Punktlighed og lækker mad. Fantastisk service.
Vi holdte bryllupsfest i haven og havde inviteret 30 gæster til spisning. Kokken ankom kort tid før start på arrangementet og fik anvist hvor han kunne still an til tilberedning af mad.
Herefter passede han faktisk sig selv når han ikke havde brug for vand eller andet.
Grisen og pølserne var virkelig lækre og vi havde fantastisk dag på trods af knap så godt vejr.
Helt fantastisk oplevelse jeg helt sikkert vil anbefale til andre.
Vellykket fødselsdag
Helstegt pattegris og superkompetent cater.
Superb service og fantastisk god mad. En yderst vellykket oplevelse.
Kan helt klart anbefales.
vellykket 60 års dag
Super lækker 3 slags kød og skønne hjemmelavede pølser, alt tilbehør var tilpasset og lækkert og kokken Jonas grillede og gjorde festen til en dejlig oplevelse. Bedste anbefaling fra Måløv.
Perfekt helstegt Pattegris.
Vi har lige afholdt 40 års fødselsdag hvor Grillcatering stod for grisen. Den var perfekt grillet med knas på sværen hele vejen rundt. Ydermere virkede den unge mand som grillede grisen profesionel, han tjekkede løbende sit tjekskema og havde styr på det hele. Jeg blev positivt overrasket over at han samtidigt fik ryddet pænt op efter sig og tog alt affald med sig. Grillcatering får hvores varmeste anbefaling med på vejen og det er ikke sidste gang de får lov at stille sulten til hvores fest:-)
En rigtig god oplevelse af god service og lækker mad
I forbindelse med vores datters konfirmation i april, vil vi gerne sige stor tak til grillmester Dennis og hans bror for at levere virkelig lækkert kød og tilbehør.
Kødet var veltilberedt og tydeligvis af god kvalitet.
Dertil kom de meget lækre salater, der på trods af de store mængder var både sprøde og velsmagende.
Hermed får grillcatering.dk vores allerbedste anbefalinger og det er bestemt ikke sidste gang vi gør brug af deres ekspertise indenfor grillmad.
Absolut bedste catering, ever!!!
Tusind tak Henrik Rasmussen for den bedste catering, ever!
I forbindelse med vores søns konfirmation takker vi især grillmester Jan, som hele dagen sørgede for alle vores gæster.
Jan var overfor samtlige gæster - og ikke mindst overfor børnene usædvanlig imødekommende - og konstant nærværende.
Ydermere var Jan meget rundhåndet med udskæring og servering af 3 forskellinge slags perfekt tilberedt kød, samt servering af diverse meget udsøgte grillpølser.
Vælger kun Grillcatering fremadrettet!!!
De bedste hilsner fam. Hededam.
Alt til UG
1000 tak for dejlig mad og super service til min søns konfirmation den 30/4-16. I får de bedste anmeldelser herfra.