Holdt fødselsdag kombineret med oktoberfest. Emil kom i god tid - og lavede super god mad. Alt forløb perfekt. Tak for god service.
See what reviewers are saying
Vi havde bestilt mad fra GrillCatering til vores 2*50 års fødselsdag d. 8. aug. 2020 Som aftalt blev maden leveret i god tid hvorefter vores cater, Søren kom og satte pavillon, grill mm op i haven.... See more
Meget tilfredsstillende. Lækker mad. Grillpølserne var populære - de blev revet væk, så lidt flere af dem kunne have været dejligt. Cuvetten var næsten også spist op, så havde vi været fuldtallige, ha... See more
Vi holdt 60 års fødselsdag med 64 gæster og det forløb perfekt. Under hele forløbet var vi i gode hænder hos Henrik og kunne ændre i menuen. Lars som var grillmester, gjorde et super job. Alt kød var... See more
Company details
Written by the company
I Grill Catering har vi mere end 25 års erfaring med at tilberede lækker mad på trækulsgrill. Derfor tør vi godt garantere, at din grill event er i sikre hænder hos os. Helstegt pattegris, lam og vildsvin er blot nogle af vores mange grillede specialiteter - og vi har delikate grillmenuer til enhver smag.
Rønnevej 3, 4060, Kirke Såby, Denmark
- info@grillcatering.dk
- grillcatering.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Stor ros til GrillCatering
Stor ros til GrillCatering fra start til slut vedrørende levering til vores 2 x 60 års fødselsdag.
Vi fik hurtigt positivt svar fra Henrik, ændrede lidt i menuen og der kom en opdateret bekræftelse med det samme.
På dagen kom Erik i god tid og satte grill og pavillon op. Laks, kylling, oksekød og pølser samt diverse tilbehør i form af salater, kartofler og brød smagte alt sammen rigtig dejligt. Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra vores gæster.
Vi benytter gerne GrillCatering en anden gang.
De varmeste anbefalinger her fra
De varmeste anbefalinger her fra.
Kasper og Thomas leverede den bedste madoplevelse til vores 85 gæster til kobberbryllups-havefest.
Søde og professionelle. Og vi fik mange gode tilkendegivelser fra gæsterne om den gode mad. Det er ikke sidste gang vi booker hos Henrik👍
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Vi bestilte grill menu B. Vi fik helt fantastisk service på mail med Henrik om koordinering af dagen. Kokken Kalle ringede et par dage i forvejen og aftalte nærmere. Kalle leverede fantastisk mad og godt humør. En sand fornøjelse og bestemt ikke sidste gang vi benytter jer.
Lækker mad fra GrillCatering…
Vi havde bestilt mad fra GrillCatering til vores 2*60 års fest d.27/5/2023.
Jeg havde ønsket at pille lidt i menuerne - hvorefter jeg straks modtog et opdateret tilbud.
Som aftalt blev maden leveret i god tid, i ren bil og med rent udstyr :-) , Efter en times til ankom vores GrillCater, som tilberedte den leveret mad.
Vi fik Menu A + øl braiserede svinekæber, samt pølser til natmaden.
Stor ros til jer og jeres GrillCater, både fra os og gæster, alle syntes at det var god mad.
Kan absolut anbefales.
Godt hele vejen.
Levering i god tid, proffesionel opsætning og høflig service. Maden var også skide god, især svinekæberne. Kan klart anbefales.
Det der overhovedet ikke levede op til…
Det der overhovedet ikke levede op til deres ry, var da de endelig efter lang tid, ringede til mig med afslaget, var det en virkelig ubehagelig herre der gav afslaget. Pæn og høflig tale i telefon er virkelig ikke meget at forlange

Reply from GrillCatering
Vi holdt min kones 50 år fødselsdag og…
Vi holdt min kones 50 år fødselsdag og var 35 til spisning det var bare super godt og ikke sidste gang vi lejer en trailer med gris mm
Vi har lige holdt vores guldbryllup
Vi har lige holdt vores guldbryllup.
Det var en fantastisk dejlig oplevelse. Maden var velsmagende og lækker. Grilmester Calle kom som aftalt og tjekkede op på det hele, ikke mindst i forhold til vores forventninger. Ud over den gode mad blev den serveret med godt humør og en profesionelle tilgang.
Det hele blev rost til skyerne af alle gæsterne. Det skal nok lige med at der blandt gæsterne var en tidligere deltager i Mastechef, en tidligere ejer af en stor restaurantionskæde og en Slagtermester. Alt i alt en fremragende totaloplevelse.
Vi kan kun give den varmeste anbefaling
Karin og Stig
Super lækker mad
Jeg kan kun anbefalede dem. Vi holdte 2 x 50 års fødselsdag hvor Søren kom som aftalt og lavet det lækreste lam og tilbehør til os.
Masser af ros fra os og fæsterne😊
Helt igennem professionelt og super kvalitet samt kvantitet
Kan kun tilslutte mig de øvrige anmeldelser.
Superb arrangement til vores sølvbryllup.
Fantastisk kvalitet og super service og skulle hilse at sige at der var rigeligt mad til alle.
Tidsplan overholdt til punkt og prikke.
Tusind tak for et fantastisk arrangement og den hyggelige grill mester ligeså.
Ikke sidste gang vi bruger jer.
Kan ikke få armene ned
Koda har brugt GrillCastering til vores årlige skovtur i længere tid end jeg kan huske. Og det er der bare en rigtig god grund til. Det er SÅ godt. Og deres medarbejdere der kommer ud og servicerer os, er bare så søde, samarbejdsvillige og løsningsorienterede. I år siger vi igen tak for fantastisk mad og service!
Lækkert og saftigt lige fra grillen
GrillCatering var ude og grille til min søns konfirmation.
Super lækker mad lige fra grillen, hvor Kalle sørgede for, at kødet vær lækkert og saftigt.
Det bliver ikke sidste gang vi bruger dem :-)
Helt fantastisk god mad
Vi havde endnu en gang fornøjelsen af, at få mad fra grillcatering til vores konfirmation.
Helstegt pattegris med alt deres lækre hjemmelavet tilbehør, maden blev rost til skyerne af ALLE gæster og grillcaterings personale, søde, rare og en fantastiks professionel betjening…
Vi har brugt Grillcatering til alle vores fester igennem tiden,
vi kan på det bedste anbefale dem.
Mvh. Jesper Lykke Larsen
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, gode pølser og bruger på grillen.
Fantastisk service og lækker mad
Fantastisk service og fleksibilitet med 2 gange flytning af konfirmation grundet corona. Stor ros til Torben for lækker pattegris og grillpølser!
Sommerfest/Firmafest.
Det spiller bare når man bestiller hos GrillCartering. Vi bestilte til vores firma sommerfest. Hvor de kom 3 timer før vi skulle spise. Tænde op i grillen, og alle blev bare sultne af den skønne duft fra maden. Herefter var kokken fantastisk. Han havde overblikket, vi løb ikke tør for noget, og han kunne klare det hele selv selvom vi var 100 personer. Derudover havde han overskud til at joke med os, når han skær kødet ud. Det smittet positivt af på alle. Derfor kan jeg helt klart anbefale jer til alle andre :)
En fuldstændig enestående leverance
En fuldstændig enestående leverance. Alt kører efter planen. Tider bliver overholdt. Maden er super lækker - og perfekt tilberedt. Personalet hensynfulde, flinke og overskudsagtige. De rydder pænt op og det hele er altså bare til topkarakter.
Grillmester Søren er en fest
Vi havde grillmester Søren til at lave helstegt vildsvin til os og vores gæster til havefest og selvom der både var sol og skybrud havde Søren et smil på læben og underholdte gæsterne med sjove historier. Maden smagte fantastisk og der var rigeligt af den! Kan varmt anbefale at få besøg af Søren.
2/7 Helt fantastisk mad
2/7 Helt fantastisk mad, helstegt vildsvin og pølser med tilbehør til studentergilde.
Grillmester Emil👍🏼
Når noget går galt!
Jeg har tidligere brugt firmaet flere gange og hver gang til 5 stjerner. Denne gang brugte jeg firmaet til at levere en grillbuffet til 30 gæster og var knapt så heldig, idet den ene laks og den ene skinke var halvrå ved serveringen. I forståelse for, at ting kan gå galt, når man griller "live", ville jeg alligevel have givet 3 eller 4 stjerner for leverancen, hvis det ikke var for grillmesterens (Henrik Rasmussen) efterbehandling af sagen. Som det også ses af andre dårlige bedømmelser på Trustpilot, er grillmesteren ude af stand til at erkende, at noget kan være gået galt. Jeg har 25 gæsters udsagn om problematikken med kødet og jeg har grillmandens erkendelse af, at den ene laks var "lidt sushiagtig" og den ene skinke var "måske" var lidt i underkanten og alligevel tillader grillmesteren sig at konkludere, at "i hans øjne er der ikke noget at komme efter"!
Dette er udtryk for en arrogance og disrespekt for de kunder, firmaet lever af og i mine øjne langt mere alvorligt og diskvalificerende end et kiks under grillningen. Derfor 1 stjerne, da jeg ikke kan give mindre.