Holdt fødselsdag kombineret med oktoberfest. Emil kom i god tid - og lavede super god mad. Alt forløb perfekt. Tak for god service.
See what reviewers are saying
Vi havde bestilt mad fra GrillCatering til vores 2*50 års fødselsdag d. 8. aug. 2020 Som aftalt blev maden leveret i god tid hvorefter vores cater, Søren kom og satte pavillon, grill mm op i haven.... See more
Meget tilfredsstillende. Lækker mad. Grillpølserne var populære - de blev revet væk, så lidt flere af dem kunne have været dejligt. Cuvetten var næsten også spist op, så havde vi været fuldtallige, ha... See more
Vi holdt 60 års fødselsdag med 64 gæster og det forløb perfekt. Under hele forløbet var vi i gode hænder hos Henrik og kunne ændre i menuen. Lars som var grillmester, gjorde et super job. Alt kød var... See more
Written by the company
I Grill Catering har vi mere end 25 års erfaring med at tilberede lækker mad på trækulsgrill. Derfor tør vi godt garantere, at din grill event er i sikre hænder hos os. Helstegt pattegris, lam og vildsvin er blot nogle af vores mange grillede specialiteter - og vi har delikate grillmenuer til enhver smag.
Rønnevej 3, 4060, Kirke Såby, Denmark
- info@grillcatering.dk
- grillcatering.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Rigtig god mad og god service.
Har brugt dem til konfirmation for 50 gæster, super smagfuld og mørt kød, skønt tilbehør og super service. Kommer og stiller op, ordner alt, Ryder pænt op efter sig. De varmeste anbefalinger herfra
Her er der intet at klage over!!
Her er der intet at klage over!! Alt er bare perfekt. Maden er lækker og kokken er flink og dygtig. Vi holdt konfirmation for 35 gæster alle gæster er meget tilfredse med maden og ikke mindst mængden der manglede ingenting der var mere end rigelig mad. Kan varmt anbefales.
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt. Sara er den sødeste og dygtigeste kok.
Konfirmation
Vi havde konfirmation i weekenden. Det er nu 2. gang vi bruger Grillcatering, maden er super lækker. Sara der var ude ved os kom i løbet af formiddagen med grill og solen. konceptet er yderst professionel, Sara passede så godt ind til vores fest.
Vi kommer helt sikkert til at bruge Grillcatering igen.
Lene - fuld tilfredshed og perfekt hjælp fra Kalle
Vi havde hjælp fra Kalle fra grillcatering til min søns konfirmation. Kalle fik rettet alt fint an og ryddet fint op efter sig. Samtidig var han meget høflig og hjælpsom over for gæsterne. Alle var tilfredse. Tak for det.
Lene, Farum
Vi havde bestilt grill catering til min…
Vi havde bestilt grill catering til min datter s konfirmation og vi havde Søren ude til at grille maden - maden var sublim og Søren var ligeså sublim ! Go mad og go service ! Et stort 12 tal herfra 👌🏻👌🏻👌🏻
Fremragende!
Vi havde i søndags besøg af Grillcatering, da vores søn skulle konfirmeres. Kalle sørgede for, at hele arrangementet var vellykket fra start til slut - det var simpelthen det lækreste mad og alle vores gæster kommenterede hvor fantastisk det hele smagte. Kødet var så mørt og smagfuldt, salaterne smukt anrettet og flødekartoflerne - ja de ER vanedannende! Jeg kan varmt anbefale Grillcatering til alle, de er topprofessionelle. De anbefalede også to der kunne komme og hjælpe til i køkkenet, Emilie og Maria, som bare klarede den opgave med sikker hånd! Der var rigeligt med mad til alle.
Anbefalelsesværdigt
Vi fik grill menu med helstegt pattegris, alt var super lækkert og det hele spillede 100%
De hjemmelavede pølser var ekstremt velsmagende 👌
Super service af kokken (Sarah) som havde styr på det hele.
Det kan klart anbefales 👌
Fantastisk mad til vores bryllup
Rigtig god oplevelse! Vi bestilte grill menu B til 100 personer, til vores bryllup, og manglede ingenting. Helt fantastisk god mad of service. Kan varmt anbefales.
Fantastisk oplevelse - mad og service
Fik grill menu A, dessert og natmad til vores grillfest i anledning af bryllup - til 65 personer. Maden var virkelig lækker, og særligt kødet vækkede begejstring. En del gæster to 3 gange, og trods dette var der meget mad til rester og natmad. Super god service og fantastisk oplevelse alt i alt. Lige det vi havde håbet på!
Vi fik pattegris til vores bryllup
Vi fik pattegris til vores bryllup, helt fantastisk god mad, og super god service. Trods regn og intet køkken til at anrette i klarede de det hele til UG. Vi følte der var styr på alt. Og alt var ryddet fint op bagefter :)
Vi vil varmt anbefale dem til andre.
Fantastisk mad!
Fantastisk mad!
Vi holdt en stor sommerfest i vores boligforening, og vi var alle enige om, at det var perfekt 👌
Oveni fik vi en udsøgt betjening af kokken Frank. Ham vil vi helt sikkert spørge efter en anden gang.
Fantastisk!
Virkelig god mad! Forskelligt, så alle kan spise det. Det meste er klassisk dansk, men dog smager maden af noget og er ikke under-tilsmagt. Personalet, der står får maden er rigtig søde og man kan snildt få en sludder for en sladder og spise med et smil på læben og blive mæt! Tak for mad!
De holder, hvad de lover
Vi havde Emil ude til vores fest i lørdags for at lave en grillmenu A til os og vores gæster – og det var helt perfekt! Maden var rigtig god kvalitet, der var nok af den, den var klar som aftalt og blev serveret med et smil. Oven i det blev der også ryddet pænt op, så vi bare kunne feste videre.
Vi vil klart bruge grillcatering.dk en anden gang.
Super dejlig og veltilberedt pattegrise…
Super dejlig og veltilberedt pattegrise og en hel formidabel service fra kokke Kalle som bare gjorde det super godt og alle vare glade og veltilfredse og mætte - kan kun varmt anbefale dem til alle andre ( og så lige få Kalle med i købet som kok )
Henrik Møller
Fantastisk mad
Fantastisk mad, fantastisk service, og til en god pris. Ikke en finger at sætte på Grillcatering.
Derudover var der mere end rigeligt mad. Vi bestilte til 68 personer, til et bryllup, og manglede ingenting.
Den toproastede oksesteg var super mør og lækker.
Personalet var meget imødekommende og fleksible. kan varmt anbefales.
Intet mindre en fantastisk!
Vi fik Søren ud fra grill catering, til vores bryllupsfest! Og der var ikke en finger at sætte på hverken ham eller maden! Vi var ovenud tilfredse 🤗 lækker kvalitet og service. Kødet var fantastisk! Natmad - i form af store sandwich - kan også varmt anbefales!
De bedste hilsner Amanda og Kristian Keller
Super oplevelse med Grillcatering
Super oplevelse med Grillcatering
Alt kørte på skinner fra kokken kom til han gik. Maden smagte dejligt og der var rigeligt af den.
Gør jer selv den tjeneste at opgradere fra kold kartoffelsalat til flødekartofler - det var de bedste flødekartofler jeg nogensinde har fået!
Stor ros til kokken Kalle. Han havde 100% styr på maden og var rar og imødekommende. Jeg vil bede om at få ham med næste gang vi bestiller hos Grillcatering.
Morten,
Andelsforeningen Hastruphøj, Køge
Super service og lækker mad! Alt fungerede perfekt.
Havde selv sammensat menuen, som levede fuldt op til forventningerne. Kalle var en super grillmester, der havde styr på alt og var utrolig hjælpsom og høflig. Det fungerede virkelig godt med levering, opsætning m.v. og var helt klar på aftale tidspunkt. Det er tydeligt professionelle folk. Der var rigeligt med mad, som var dejlig mørt og lækkert. Kan klart anbefales!
Lækkert kød!!
Kalle var vores kok, og han leverede til fulde! Lækkert kød og salaterne sad lige i skabet. Derudover var han bare rigtig behagelig at have gående. Kan klart anbefales..